Hopp til innholdet

Moderne & trådløs warmdim batterilampe i tidløst retro design. Muse fra Tala

The Muse er en moderne og stilfuld bærbar batterilampe, som også kan bruges udendørs, denne genopladelige bordlampe har hentet inspiration fra klassiske lanternelys, men indeholder ultramoderne teknologi, der gør dine belysningsbehov lidt nemmere.

Muse bordlampen er resultatet af et eksklusivt samarbejde mellem det britiske designhus Tala og de anerkendte britiske farveeksperter Farrow & Ball. Tala bordlampens farver og gammeldags look har hentet inspiration fra de britiske forlystelsesparkers storhedstid og har en traditionel og antik farvepalet.

Trådløs bordlampe – perfekt til havebordet /Lampemesteren.dk
Skab stemningsfuld og varm belysning i haven og hjemmet /Lampemesteren.dk

Stor batterikapacitet og lang levetid

Trods sit retro look er Muse bordlampen fuld af moderne teknologi, lampen udsender 400 lumen med sin 6W dæmpede to varme pære og har en levetid på mindst 15.000 lystimer. Det indbyggede genopladelige batteri har også en stor kapacitet, så du ikke behøver at oplade lampen hele tiden, hvis du lader lampen stå tændt vil den lyse en hel dag, før den skal genoplades.

Muse kommer i tre klassiske retro farver /Lampemesteren.dk

Lampen oplades nemt via USB-C ladekabel eller via trådløs opladning, den er derfor fin at have stående på ladepladen i stuevinduet eller på natbordet og kan tages med rundt i rummet eller ud i haven, hvis havde brug for. Til restauranter og cafeer, der ønsker en god batteridrevet bordlampe på udendørsbordene, vil denne bordlampe være et godt valg.

Batterilampe, der nemt kan bæres rundt som en lanterne /Lampemesteren.dk
Trådløs bordlampe i retro design og lang batterilevetid /Lampemesteren.dk

Batteri bordlampe med varm-dim

Muse bordlampen skaber et behageligt og stemningsfuldt lys i hjemmet og haven, meget takket være den moderne warmdim teknologi, som flere og flere får øjnene op for. Warmdim er en lysteknologi, der fjerner det blå farvespektrum i lyset, når lampen dæmpes.

Ved at gøre det skaber du et varmere og mere behageligt lys, der ligner det, du kunne opleve i traditionelle glødepærer eller halogenpærer. En anden stor fordel udover det varme og hyggelige lys er, at fjernelse af det blå lys også forbedrer kroppens naturlige døgnrytme og produktion af melatonin.
Læs gerne mere om warmdim downlight til hjemmet.

Muse batterilampe har en varm dæmpning, der giver et ekstra varmt og hyggeligt lys /Lampemesteren.dk
The Muse – klassisk og retro bordlampe med moderne teknologi /Lampemesteren.dk

Batteri bordlampe til indendørs og udendørs

Lavet med kvalitetsråmaterialer som borosilikatglas, aluminium og messing, The Muse batteri bordlampe er designet til at holde, men samtidig kunne repareres, hvis noget skulle gå i stykker.

IP44 batterilampe så den kan tåle en regnbyge /Lampemesteren.dk

Bordlampen er genopladelig, trådløs og du kan endda tage den med ud i haven. Med IP44 vandtæthed kan den tåle en regnbyge uden at gå i stykker og den er derfor perfekt til at lyse havebordet eller terrassen op på en varm sommeraften. Lampen har en enkel roterende lysdæmper, der skaber et smukt lunt lys og en behagelig atmosfære, hvor du har brug for det – når du spiser i haven eller hygger dig med en bog i stuen.

Muse batterilampe fra Tala /Lampemesteren.dk

Få inspiration til flere flotte bordlamper, se gerne også Batteridrevne Lamper – Flotte lamper med Batteri til pynt og festGenopladelige Lamper & Lamper på Batteri – Inspiration eller Interiør i sommerhus.

Oplev tips til belysning i hjemmet, herunder Belysning til køkkenet – Flotte lamper til køkkenetLys og lamper over køkkenø og spisestue og Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ.