Hopp til innholdet

Skænk og kommode til gangen og stuen – Inspiration og tip

Fin indgangsmøbler, kommoder, hylder og skænke til siddepladser i gangen og stuen giver ikke kun en enkel opbevaring af ting, tøj og andre små ting, men de løfter også interiøret og indtrykket af gangen.

Her kan du se flere gode og populære nyheder sammen med en række ikoniske møbelklassikere fra kendte og ukendte producenter. Måske kan du hente inspiration til dine næste møbler i stuen eller stuen?

String System /Trendbazaar.dk

Store møbler og interiør til gangen, indgangen og stuen

» Otto » er et vidunderligt smukt og rundt lille skab af kurvtrotting og massivt træ med en smuk, naturlig gammel patina derover. Lad dette dejlige lille skab fra Bloomingville dekorere gange og indgange. Et perfekt skjulested for små hemmeligheder.

Otto – Bloomingville / BoBoonline.dk
Otto – Bloomingville / BoBoonline.dk
Otto – Bloomingville / BoBoonline.dk

Oscar skænken i massiv teaktræ fra Alain van Havre er den perfekte multi-tasker: dens åbne plads kan bruges til at vise personlige ting, mens skydedørene giver dig mulighed for at organisere dokumenter ude af syne. Bemærk de enestående riller i dørene: hver smalle rille blev omhyggeligt håndskåret, hvilket gør hvert Oscar-stykke unikt.

Oscar skænk fra Ethnicraft /Nordicnest.dk
Oscar skænk fra Ethnicraft /Nordicnest.dk

Tabwa-kollektionen tilbyder tidløse midterstykker af minimalistisk silhuet med en unik og distinkt karakter. Moderne træmøbler forvandles til unikke kunstværker, hvor hvert mønster er omhyggeligt udskåret af vores håndværkere. Opkaldt efter Tabwa-kulturen fra Centralafrika kommer kollektionens inspiration fra deres hang til lineære geometriske motiver.

Tabwa fra Ethnicraft /Nordicnest.dk

Air side table er et smukt stykke opbevaringsmøbel skabt af designeren Mathieu Gustafsson for Design House Stockholm. I mødet mellem træ og naturmaterialet rattan kombineres skandinavisk stil med høj funktionalitet. Sidebordets træribber danner et grafisk mønster, der giver en flot kontrast til rattanen, hvilket giver en luftig og gennemsigtig følelse. Perfekt som tv-møbel eller som elegant møbel i gangen.

Air fra Design House Stockholm /Nordicnest.dk

Agatar er et stilrent møbel i vintage-antik stil med en række detaljer, der fremhæver den unikke og charmerende retrostil. Perfekt hvis du ønsker et karismatisk skab og kommode i stuen eller soveværelset. Skabet er håndlavet i genbrugstræ med naturlig patina og mindre skader, der fuldender vintagestilen. Fronten består af hamret metal med små detaljer som metalhåndtag og nitter.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Agatar er et dekorativt og charmerende håndlavet skab med to hylder og to lodrette skabslåger. Et unikt og specielt skab i vintage retro stil.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk
Kartell Componibili /Trendbazaar.dk
Kartell Componibili /Trendbazaar.dk

Muuto Reflect skænk, her i lille variant er designet af Søren Rose for danske Muuto. Det minimalistiske design og de lækre detaljer med formspændt træ, giver dig lyst til at trække de lækre massive skuffe ud. Tidsløst design med et ekstra pift.

Muuto Reflect Skænk – Small – Eg /Trendbazaar.dk
Ygg&Lyng Dis 80 Sideboard – Hvidolieret Eg /Trendbazaar.dk

En lækker og minimalistisk skænk fra spanske Trekus AURA serie. Skænken ses her i lys eg med rødbrun indsats, skuffer i lys eg og lysegrå skabslåger. Skænken fås i flere træsorter og farver som kan kombineres efter ønske. 

Treku Aura Skænk C5 /Trendbazaar.dk

Dea fra Lene Bjerre: Retro skab med tilspidsede ben og hullede låger med sort kant og slide-funktion. Skabet er fremstillet af bæredygtigt mangotræ, mdf og sukkerrør i farverne natur og sort. Tilføj et naturligt og retro fokuspunkt i din indretning med dette Dea skab,

Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk
Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk
Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk

Art deco-inspireret reol i smukt design fra det dygtige, danske brand Nordal. Denne reol har en flot oval form. Rammen er lavet i jern med flot gyldent finish, mens de fem niveau hylder alle er lavet i sort glas. Tilsammen skaber de to materialer et eksklusivt udseende møbel, som vil passe ind i mange indretninger.

Nordal – Reol Oval m. sorte glashylder /Unoliving.dk

Stacked er et Muuto kreativt modulsystem med hylder i tre forskellige størrelser, som du kan samle og skabe dine egne figurer.

Stacked – muuto /Trendbazaar.dk

Du kan oprette din egen unikke kombination eller du kan vælge en af ​​flere færdige layout fra Trendbazaar.dk. Du kan altid genopbygge modulerne, som du ønsker. Hvert modul leveres med 2 lysegrå klips. Sådan holdes systemet sammen, ingen skruer er nødvendige.

Stacked – muuto /Trendbazaar.dk

Skænk og kommoder i træ

Nordal Nature – Elegante møbler fra Nordal i et smukt retro look med materialer af høj kvalitet.

dejligt skab i teak og rotting fra Nordal / Nordlyhome.dk

Den smukke nye » Retro Oval » fra HK-Living er et delikat ovalformet skab, der passer perfekt som dekorative og praktiske møbler i gangen eller indgangen. Skabet, der står på høje understøtninger, optager lidt gulvplads, hvilket er praktisk i mindre lejligheder, men har også god skabsplads, og du kan skjule tøj bag de smukke døre i mønstret rotting.

Retro Oval fra HK Living / Kitchentime.dk

Showcase Reolen er fra det tyske firma Kare Design, og er fremstillet i farvelakeret massivt egetræ og guldfarvet børstet rustfrit stål. De mange hylder giver dig mulighed for flere forskellige opbevarings- og udstillingsmuligheder.

Måske er det i stuen, du gerne vil have reolen stående. Du kan sætte den op af en væg med en blød og lækker lænestol og en flot gulvlampe ved siden af. Find en god bog i reolen, tænd for lampen, og sæt dig til rette i lænestolen.

Showcase – Kare Design /BOBOonline.dk

Saturnia : Retro mørkebrune skabe i mango, rotting og MDF. Skabet har en mørkebrun finish og smukke rottingklædte døre i gammeldags stil, perfekt til dem, der vil have en gang eller en lidt mørkere stue.

Saturnia – Mørkebrunt skab i Mangotre / Homeroom.dk
Saturnia – Mørkebrunt skab i Mangotre / Homeroom.dk

Barbier er en lækker gammeldags skænk med afrundede kanter og glidende tynde lameller, der skaber et dejligt retro look.

Dette eksklusive møbel har mange anvendelser og kan placeres i de fleste værelser.

Barbier – Retro skænk fra Zuiver / Unoliving.dk
Barbier – Retro skænk fra Zuiver / Unoliving.dk

Kommoder og sideborde fra Andersen kommer i flere farver, hvor den flerfarvede variant er den seneste nyhed. Inspirationen kommer fra de danske klassikere, men har fået et strejf af modernisme. Resultatet er en interessant blanding af nyt og klassisk design, der også tilbyder en bred vifte af opbevaringsmuligheder.

Andersen kommode / Trendyliving.dk
Andersen kommode / Trendyliving.dk
Mørke træskabe fra Nordal / Nordlyhome
Fantastisk lavt skænk i massivt egetræ og eg finér / Homeroom
Opbevaringsbænk i Ek – Natur / Grå / Nordlyhome.dk

Hæng ud hver dag og arbejd på disse smukke loca-kroge! Knax-seriens kroge findes i mange længder, størrelser og farver, udvalget er simpelthen stort, så du kan finde en kroge, der passer til din stil i gangen eller gangen.

Kommoder og møbler til gangen og indgangen i apotekstil har længe været populære. Her får du møbler med en gammeldags charme og en rustik fornemmelse med mange skuffer, hvor du kan fjerne de små ting fra hverdagen.

Farmacy Kommode Kommode fra Nordal / Nordlyhome.dk
Mahogni farvet skab med flotte retro detaljer / Homeroom
Fiskebenmønsterskab / Nordlyhome.dk
Moderne og flot skænk i hvidt / Homeroom

En hylde, kommode eller skænk er ikke kun et møbel til opbevaring og rydding af ting i gangen og stuen. Det gør det også lettere at placere andre ornamenter ovenpå eller store planter og gulvlamper ved siden af.

Kombiner kommoder og skænke på gangen med en bøjle til at hænge tekstiler fra dig, men også for at hænge ornamenter som plakater eller smykker.

Chic Antique Entreskab /BOBOonline.dk

Aruba er en smuk og dekorativ væglampe, der er fantastisk at bruge i gangen og gangen såvel som i resten af ​​hjemmet. Lampen bygger lidt i dybden og er derfor også velegnet som belysning i smalle korridorer og gange. Lampen er lavet af flettet rotting i naturen, der passer godt til de fleste indvendige stilarter og farver.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Bloomingville Lenny er en smuk og lav sidebænk i naturlig eg, der passer vidunderligt ind i indgangen og gangen. Med lenny kan du trække vejret lidt, mens du tager skoene ud efter en hård dag på arbejdet, klar til afslapning og hjemmelavet mad.

Bloomingville Lenny / Nordlyhome.dk
Bloomingville Lenny / Nordlyhome.dk

Hvis du kan lide og vil have den naturlige fornemmelse af gå og indgang, er Cutter-serien fra Skagerak interiør måske noget for dig. Disse smukke møbler i naturlige materialer kommer i både lyse og mørke farver og skaber et elegant og stilfuldt interiør i hallen, stuen og gangen.

Cutter-møbler fra Skagerak / Trendyliving.dk
FM Hooks knagerække /BOBOonline.dk

Spirit Nordal er et stort spejl i en smuk kombination af art-deco og industrielt design. Spejlet er skabt af det danske Nordal og har en ramme af jern med sort finish.

De firkantede detaljer gør Spirit spejlet moderne, og skaber en ekstra dimension. Det er derfor lige så dekorativt som det er anvendeligt. Spejlet er oplagt at bruge i entreen eller i soveværelset,

Nordal – Spirit Spejl – Svart /Unoliving.dk

Få flere indvendigtips, og oplev andre spændende møbler, såsom smukke retro- og vintage-møbler eller mørke træmøbler .