Hopp til innholdet

Soveværelseslampe: Idéer og inspiration til soveværelsebelysning

lamper til soverom

Lamper og belysning til soveværelser, der skaber et behageligt lys og en hyggelig atmosfære. Soveværelset er et rum til afslapning og afslapning, god belysning er en vigtig del af dette.

Ud over at lamper er dekorative og egnede til resten af ​​den indvendige stil i hjemmet og soveværelset, bør lamperne også have en vis grad af «brugbarhed». Mange foretrækker for eksempel lamper, der kan fungere som læselys eller nattelys ved siden af ​​sengen.

Hængende pendler kan også være et stilfuldt og anderledes alternativ til belysning i soveværelset. Her er to Pliverre pendler ophængt ved siden af ​​sengen og tjener som et dekorativt læselys.

Pliverre lamper fra danske le klint /Lampemesteren

Aruba er en smuk og dekorativ væglampe, der er fantastisk at bruge i gangen og gangen såvel som i resten af ​​hjemmet. Lampen bygger lidt i dybden og er derfor også velegnet som belysning i smalle korridorer og gange. Lampen er lavet af flettet rotting i naturen, der passer godt til de fleste indvendige stilarter og farver.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Her er nogle ideer til smukke lamper, der passer godt i soveværelset. Med disse kan du skabe en god, hyggelig og hyggelig belysning i et soveværelse, som både er afslappende og på samme tid dekorativ.

Læs mere om sengelamper til soveværelset .

Kizu fra New Works er en meget fin og elegant bordlampe, der kombinerer eksklusiv marmor i oval form med en halvkugleformet opal-akryl lampeskærm, der spreder lyset på en diffus og behagelig måde – perfekt som en dekorativ og behagelig sengelampe eller baggrundslampe i stuen og gangen.

Elegant marmorlampe med behageligt lys – Kizu fra New Works / Lampemesteren.dk

Den smukke og elegante form med to modsatrettede geometriske former får lampen til at se ud, som om den balancerer to former oven på hinanden i en delikat dans.

Elegant marmorlampe med behageligt lys – Kizu fra New Works / Lampemesteren.dk

Hvad med den stilfulde Flowerpot VP3 . En elegant og smuk bordlampe, der passer perfekt på natbordet ved siden af ​​sengen. Blomsterpotte kommer i mange forskellige farver, find din egen favorit.

Flowerpot VP3 / Lampemesteren

Få et dejligt lys med denne tidløse designklassiker fra Louis Poulsen. Panthella blev designet i en dejlig postmoderne stil af den berømte danske designer Verner Panton i 1971. Panthella kommer i mange friske farver, perfekt til en legende, farverig belysning i soveværelset.

Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren
Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren

Tavola er en aflang egetræsvæglampe med flad form og forsænket belysning, der skaber et stilrent og moderne indirekte lys. Det gør Tavola til en dekorativ trælampe, der kan monteres i rum, hvor man ønsker moderne belysning, men samtidig med et naturligt udseende. Med sit blændfrie lys er lampen perfekt til montering i stuen, trappen, soveværelset eller gangen og er fantastisk som natlampe.

Tavola – Aflang eg væglampe med led /Lampegiganten.dk

Den smukke væglampe Rebekka har en firkantet lampeskærm af strakt tekstil, der giver et dekorativt mønster, når det tændes. Den har også en smart og funktionel separat læselampe, så du ikke forstyrrer nogen andre i rummet.

Rebekka læselampe fra Lampegiganten.dk

Berlin er en hyggelig og klassisk væglampe med en tekstilskærm, der skaber en dejlig og behagelig læselys. Den har justerbar stang og en dejlig messingoverflade.

Berlin-væglampe fra Lampegiganten.dk

EOS er en flagrende klassiker fra Umaga, tidligere Vita. Denne smukke lampe kommer i flere flotte farver og spreder et utroligt varmt og hyggeligt lys.
Perfekt til soveværelset.

Umage EOS Feather Pendant / Lampeguru.dk

Amber er et klassisk makeupspejl med integrerede lys til skyggeløs makeup, men dekoreret i en smuk, gylden messingfinish, der oser af elegance, hvilket gør det både dekorativt men også praktisk.

Amber – Sminkespejl i messing /Homeroom.dk

Opret en afslappet og rolig belysning i soveværelset med de elegante lamper fra Hashira-serien fra den danske menu. Lamperne er inspireret af japansk design og traditionelle rispapirlamper, men er lavet af tyndt linned, der lader lyset igennem og giver et romantisk og dæmpet lys.

Hashira – Menu /Lampemesteren.dk

En anden hyggelig ophængt loftslampe er Fraser . Dette er en enkel og ukompliceret lampe, hvis eneste formål er at skabe dæmpet og behagelig belysning.

Fraser /Homeroom.dk

Disse vidunderlige lamper i pap fra Graypants giver en smuk og behageligt lys i alle rum. Lamperne har små glider og naturlige perforeringer, der gør det muligt at udsende små lysstråler, hvilket giver en utrolig smuk effekt.
Brug dem også i soveværelset til en lidt unødvendig belysning.

Smukke vedhæng og lamper i pap – Graypants / Andlight
Smukke vedhæng og lamper i pap – Graypants / Andlight

Maranga er et dekorativt loftloft, der passer fint som belysning til soveværelset. Maranga fra Marset er en dekorativ serie lamper, hvor lyset udsendes gennem lampeskærmen og skaber et smukt loftsmønster.

Maranga – Marset / Andlight

Dora er et smukt, rundt loftsloft i sort stof, der passer godt som belysning i soveværelset, hvor du vil have en loftlignende loftslampe.

Lampen har en lille afstand til loftet og giver således en dejlig effektbelysning både op og ned.

Dora Sort stoflampe / Lampegiganten

De industrielle og ikoniske designlamper fra Lampe Gras fungerer meget godt som belysning i soveværelset. Især hvis du leder efter en rustik eller industriel stil.

203 Double kan monteres på bagvæggen bag sengen og giver god læselys på begge sider af sengen.

203 Dobbelt – Lampe Gras / Andlight.dk
Se alle lampe gras modeller på Andlight.dk

Petite-maschine er en lækker ny designserie fra danske Made By Hand og er en karakteristisk lampe, der henter inspiration fra lampedesignet fra 1930’erne og 1950’ernes farver. Kombineret med detaljer i messing har lampen et moderne look.

Leveres som loft, væg, bord og gulvlampe. Se alle de fine variationer og farver på Lampemesteren

Petite Machine Hvid Bordlampe / Lampemesteren
Petite Machine Pink Wall Lamp / Lampemesteren
Petite Machine messing gulvlampe / Lampemesteren
Petite Machine bordlamper / Lampemesteren

Claris er et elegant loftplafond med guldkant og art deco-mønster. Loftet diffunderer et blødt, behageligt lys og giver god generel belysning i rummet, mens det også tager lidt plads.

Claris / Homeroom

Akito loftslampe har en dejlig retro-fornemmelse med en farvet stofskærm og ophængede frynser.

Loftslamper Akito / Homeroom

For den moderne og minimalistiske stil er AJ- væglampe fra Danske Louis Poulsen et designikon, der er værd at overveje!
AJ kommer i mange fed farver og er fantastisk til at skabe en vis kontrast i soveværelset.

AJ – Louis Poulsen / Lampemesteren

Ball er en klassiker fra 70erne fra Danske Frandsen, det runde lampehoved er fastgjort med en magnet, så du kan dreje og dreje det, som du vil.
Kugle giver et godt og centreret lys og er derfor velegnet som læselampe og til soveværelset.

Ball jubilæum væglampe / lampeguru.dk
Kugle Væglampe Kobber / lampeguru.dk

Ball kommer også i en smart væglampe, der har sin egen hylde til blandt andet at lægge mobiltelefonen. Den leveres også med integreret USB-oplader, meget praktisk, hvis du ikke har natborde.

Kuglevæglampe med USB og hylde / lampeguru

Danske Le Klint & Lyngby Porcelain har slået sig sammen med denne smukke, rene og funktionelle lampe, der er perfekt til natbordet. Den har en hvid porcelænslampefod og en håndfoldet LeKlint-tekstilskærm.

Denne lampe blev først designet i 1950, men er nu genstartet og fungerer godt i soveværelset, hvis du ønsker en ren, lys og skandinavisk stil.

Lyngby Klint / Lampemesteren.dk

Game findes i en kortærmet og langærmet version. Begge er velegnede som læselampe ved siden af ​​sengen, men langarmen er mere bevægelig. Lamperne findes i sort-farvet og messing-farvet.

Game Messing House Doctor / Lampemesteren

Archi fra Light Point er en funktionel væglampe med mere industrielt look med synlige hængsler og en retro lampeskærm med luftning på toppen.

Archi Sort / Lampemesteren
Archi White / Lampemesteren

Sjov læselampe: Archi blev designet i 1976 og er inspireret af formen af ​​en militærhjelm.

Elmetto er en bordlampe, der leveres i forskellige legende farver, og den er funktionel, idet kontakten let placeres foran lampen, mens den giver et behageligt lys i soveværelset.

Elmetto Bordlampe / Lampemesteren

Undersengslys

MyLight BedLight er en smart løsning, der giver lys, når det registrerer bevægelse, hvilket gør det praktisk til lys under sengen, under badeværelsesindretninger, skabe osv.

Installation er let, og du kan gøre det selv. Se det komplette sæt på Lampeguru.no .

Se flere smarte og pæn nattelys til børn og baby .

MyLight Bedlight / Lampeguru
MyLight Bedlight / Lampeguru
MyLight Bedlight / Lampeguru

Downlight i soveværelset

Mange har downlights i soveværelset, enten som den eneste loftsbelysning eller sammen med en loftslampe i midten af ​​rummet. Det er en fordel at overveje at installere varm downim i soveværelset.

Med Warmdim får du den lækre og varme lysfarve, når du dæmper dem – og en klar stærk lys farve til normal brug.

Gyro Frame Downlight – Foto: Unilamp
Se downlights på wattoo.dk

Warmdim downlights udsender også mindre mængder blåt lys, og mere af det røde, blå lys har en kendt effekt på vores døgnrytme , og det er grunden til, at Warmdim downlights fungerer meget godt i soveværelset.
Af samme grund bør LED-pærer af dårlig kvalitet eller høje Kelvin-værdier undgås.

Få flere belysning applikationer og interiør design tips til soveværelset , se tips til nat lys eller interiør design tips.