Hopp til innholdet

Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ

Moderne trælamper kommer i mange spændende former og former. Disse naturlige trælamper er gode til at skabe et behageligt lys, mens træværket er farverneutral og passer til de fleste interiørstilarter.

Her kan du se et udvalg af spændende trælamper til bolig, sommerhus og café.

Populære trælamper fra finske Secto /Nordicnest.dk
Fantastiske designlamper i træ fra Tom Rossau / Lampemesteren.dk

En trælampe passer fint ind i både et sommerhus og et hjem, hvor den varme varme og det smukke træmønster skaber en behagelig atmosfære. Tall- lampeserien har et elegant, rent design med overlappende finerplader, der giver et varmt lys og fremhæver træmønstret.

Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk
Tall – Trælampe i moderne stil / Jotex.dk

Tavola er en aflang egetræsvæglampe med flad form og forsænket belysning, der skaber et stilrent og moderne indirekte lys. Det gør Tavola til en dekorativ trælampe, der kan monteres i rum, hvor man ønsker moderne belysning, men samtidig med et naturligt udseende. Med sit blændfrie lys er lampen perfekt til montering i stuen, trappen, soveværelset eller gangen og er fantastisk som natlampe.

Tavola – Aflang eg væglampe med led /Lampegiganten.dk

Monas fra Eulunas er en stilfuld bordlampe i træ, der består af en firkantet stofskærm, der kommer i 5 forskellige farver og en lampefod af egetræ, der er behandlet med olie, så det naturlige træmønster kommer frem. Denne dekorative og stilfulde bordlampe skaber et hyggeligt lys og er nem at placere.

Monas egetræsbordlampe og stofskærm /Lampegiganten.dk

Tojaka fra Lindby er en rustik og smuk loftslampe af brændt stål, gran og groft reb, der passer perfekt ind som en dekorativ og stemningsfuld loftbelysning. Med denne lampe er pæren tydeligt synlig, hvilket også betyder, at du nemt kan ændre udseendet blot ved at udskifte pæren. Vælg en gammeldags edison-glødepære for en hyggelig og rustik atmosfære, eller en hvid globuspære for lidt mere elegance.

Tojaka rustik loftslampe lavet af træ og stål /Lampegiganten.dk

Radiant fra Eva Solo er en moderne og smuk bordlampe i eg med bløde former, der kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen har desuden indbygget batteri, så den kan bruges med eller uden ledning og nemt kan flyttes rundt i rummet eller bruges som borddekoration udendørs. Lampen kan dæmpes i tre niveauer via touch-funktion, så du kan justere lysniveauet for at få den rette atmosfære.

Radiant Oak fra Eva Solo med batteri / Nordicnest.dk
Radiant Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk
Radiant Smoked Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk

Charmerende konglelampe i træ – Fra Svenske Olsson & Jensen kommer denne smukke loftslampe i naturligt træ. Lampen består af tynde plader af birkefiner, lagdelt oven på hinanden i form af en kongle. Denne lampe er fantastisk, hvis du vil bruge naturlige materialer i interiør og belysning.

Denne trælampe skaber et hyggeligt og charmerende lys, der hovedsageligt fokuseres nedad, men det udsender også små lysstråler gennem de tynde finérplader i lampen.

Konglelampe i træ fra Olsson & Jensen / Nordicnest.dk

Kegellampen i træ fra Olsson og Jensen kommer i farverne brun, lys og sort.

Terra -serien fra Envolight er en serie bjælkelamper i fyrretræ med en ru og naturlig finish. Disse trægrenlamper er et populært valg i kabiner, hvor du vil skabe den rustikke og behagelige følelse med naturlige elementer i indretningen. Hver lampe i Terra -serien er unik og har et fantastisk træmønster, der ser godt ud i sig selv, men som i fremtiden også kan farves i forskellige farver, hvis du vil have en lille ændring.

Terra – Envolight / Lampegiganten.dk

Disse aflange lamper i træ er meget flotte at placere over et aflangt bord i spisepladsen. Brug gerne nogle varme og dekorative pærer til at skabe en hyggelig og varm belysning, der fremmer afslapning og hygge.

Trelamper og moderne design

Trælamper blev traditionelt fremstillet ved hjælp af en varm damppresseteknik. Dette var en tidskrævende proces med udskæring af træbunker, opvarmning med damp, bøjning af dem forsigtigt og derefter tørring af dem. Denne metode tog meget tid og var vanskelig at opskalere.

Lara – Moderne & stilfuld / Lampegiganten
Lara kommer også i loftslampeversionen /Lampegiganten.dk

LZF er en eksklusiv lampeproducent fra Spanien, der har vundet en række designpriser for sine innovative og spændende lysdesign. LZF bruger ofte træ i sin produktion og håndplukker supertynde finérplader, som derefter formes og bøjes til innovative designs.

Innovative og eksklusive designlamper i træ fra LZF / Lampegiganten.dk
Innovative og eksklusive designlamper i træ fra LZF / Lampegiganten.dk
Innovative og eksklusive designlamper i træ fra LZF / Lampegiganten.dk

Cintia er en fantastisk træbjælkelampe med rustikke elementer af tykke reb, snoet stofsnor og stærke stålbeslag, der omgiver træbjælken. Passer perfekt som loftsbelysning i en lejlighed, sommerhus eller hjem, hvor du ønsker en landlig, lidt industriel og rustik indretning.

Cintia hængelampe i træ og stål / Lampegiganten.dk

HerzBlut er en tysk lampeproducent fra den traditionelle og landlige region Sauerland i Westfalen. Regionens store, tætte skove har inspireret HerzBluts design, som ofte inkorporerer lokalt FSC -certificeret træ i sin produktion og lamper. Disse smukke lamper har en moderne finish, men er på samme tid rustikke og traditionelle på mange måder. Lamperne er derfor lette at placere i et hjem eller sommerhus med både moderne eller mere traditionel stil.

HerzBlut buet gulvlampe – Håndlaget  / Lampegiganten.dk

HerzBlut har en række elegante designs, der passer perfekt ind i både hjemmet og sommerhuset. Deres lamper har ofte en rustik stil og charme og i høj håndlavet kvalitet.

Aflang LED -pendel / Lampegiganten.dk
Gulvlampe, hvor en gammel hegnsstolpe genbruges / Lampegiganten.dk
Moderne LED pendel fra HerzBlut / Lampegiganten.dk

Legno er en massiv trælampe med integrerede lamper. Lampen er lavet af en pind af massiv fyr med mørk plet og store, stærke stålbeslag i sort, der giver en rustik og industriel fornemmelse. Legno er perfekt til landdistrikterne eller som belysning til et sommerhus, hvor du har lyst til naturlige elementer i interiøret.

Legno – Lampe i massivt træ / Lampegiganten.dk

Clava Dine er en stilfuld serie ophængte lamper, der passer perfekt over et spisebord eller over en køkkenø, der kommer i mange smukke og bløde pastelfarver. En nyhed nu er, at disse lamper nu også er lavet af træ og kommer i tre smukke modeller i forskellige nuancer.

Clava Dine i mørk eg fra Umage / Nordicnest.dk

Clava Up from Umage kommer også i en lofts- eller væglampevariant og har et stilfuldt skandinavisk design med et smukt træmønster. Fås i flere farver, Clava Up er en væg- og loftslampe, der er velegnet som dekorativ belysning og skaber et smukt lysspil, når lyset trænger ind i de mange træsøjler, der omgiver lyskilden.

Clava Wood Up i let træ / Lampemesteren.dk

Clava up-lamperne fås også i to størrelser, som f.eks. Gør det muligt at kombinere store og små hængende sammen på væggen i forskellige højder for ekstra dekorativ effekt.

Clava Wood Up from Umage – To størrelser / Lampemesteren.dk
Clava Wood Up i mørkt træ / Lampemesteren.dk

The Rocket fra NewGarden er en elegant serie af høje og lave trægulvlamper, der kan bruges både indendørs og udendørs og skaber en fantastisk og atmosfærisk belysning i de sene aftentimer. Du er velkommen til at placere denne gulvlampe i et hjørne af haven eller terrassen for at belyse udendørsområdet på en behagelig måde.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lamperne er robuste og vejrbestandige og kan styres med en fjernbetjening for at ændre lysniveauet eller lysfarven.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Rocket kommer også i en batteri- og solcelleversion, så du frit kan placere denne fantastiske lampe uden at tænke på ledninger eller stikkontakter.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Khan fra tyske Trio Leuchten er en ny serie af industrielle og vintage-inspirerede trælamper, som med deres unikke og ru design passer perfekt i hytter, hvor du vil have en rustik stil i interiør og belysning. Khan-lamperne kommer som både væglamper, loftslamper og gulvlamper, så du kan skabe flere lysniveauer i samme industrielle og rustikke stil.

Khan – Vintage og rustikke trælamper / Lampegiganten.dk

Khan indeholder lamper med en ramme af tykt og robust træ, der holdes sammen af ​​vinkler og jern i en ru stil. Du er velkommen til at bruge en flot og dekorativ edison lampe til at skabe en varm og hyggelig atmosfære.

Khan – Vintage og rustikke trælamper / Lampegiganten.dk

Scultra fra Kare Design er en høj og imponerende gulvlampe, der består af snoede grene af akacietræ, der snor sig op langs bunden og ender i en stor tekstillampeskærm. Gulvlampen passer perfekt i miljøer, hvor du vil have mange planter og grønne områder, men også i en kabine eller i retro-miljøer. Det indviklede mønster af bugtende trægrene er især smukt, når mørket falder, og lyset fra lampeskærmen spreder sig ned og langs grenene.

Scultra – Kare Design / Lampegiganten.dk

Bagobo R er håndlavet med tynde søjler af bambus, der omgiver en lampeskærm af hvidt papir i et let design. Den pæne effekt vises om aftenen, når lyset fra lampen skinner gennem det hvide papir og skaber et meget behageligt og hyggeligt lys.

Bagobo R af bambus og papir / Lampegiganten.dk

Aruba er en smuk og dekorativ væglampe, der er fantastisk at bruge i gangen og gangen såvel som i resten af ​​hjemmet. Lampen bygger lidt i dybden og er derfor også velegnet som belysning i smalle korridorer og gange. Lampen er lavet af flettet rotting i naturen, der passer godt til de fleste indvendige stilarter og farver.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Moderne teknikker handler mere om at bruge 3D-programmering og CNC-fræsning. Ved at skære to-dimensionelle plader til nøjagtige dimensioner, kan de derefter sættes sammen i en 3D-model.

Denne nye produktionsmetode åbner op for tidligere umulige designkombinationer af lamper og træ, som flere og flere designere opdager.

Cebu lamperne fra PR Home er håndflettet i Filippinerne på den traditionelle måde og lavet af lampakanay. En type plante, der har en smuk og ru overflade. Cebu er derfor smuk som en dekorativ lampe til alle typer indvendige stilarter, moderne såvel som rustikke. Cebu fås i flere størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene, ude såvel som indeni (under et tag).

Cebu fra PR Home over køkkenø / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk

De langstrakte lamper fra Lucande skaber et elegant lys og passer smukt ind over en køkkenø eller et langstrakt spisebord. Lamperne er lavet af forskellige materialer såsom metal og træ og mange smarte funktioner såsom indbygget berøringsdæmper med hukommelse samt meget enkel og fleksibel højdejustering.

Lian – Lucande / Lampegiganten.dk
Lio – Sort aflang pendel med guld dekoration, der giver et varmt lys / Lampegiganten.dk
Karinja – Aflang pendel i eg og mat nikkel / Lampegiganten.dk
Petyr – Lucande / Lampegiganten.dk
Abu – Lucande / Lampegiganten.dk
Lian – Lucande / Lampegiganten.dk
Pia – Slim lampe i bøg / Lampegiganten.dk

Dreizehngrad er kendt for sine klassiske lamper i industriel stil, men de står også bag en række smukke trælamper. Her kan du finde pendelys og gulvlamper, der kombinerer træ i både klassisk og moderne design.

Dreizehngrad / Andlight.dk
Dreizehngrad / Andlight.dk
Dreizehngrad / Andlight.dk

Dreizehngrad bruger det naturlige træmønster i den tynde træfinér til det fulde. Lamperne skaber et varmt og hyggeligt lys, når lyset trænger gennem den tynde lampeskærm af træ.

Dreizehngrad / Andlight.dk
Dreizehngrad / Andlight.dk
Dreizehngrad / Andlight.dk

Disse smukke koglelamper fra AG Home har udseende som kogler og er lavet af lind. De lamper, der fås i både naturlige og hvide varianter, har et smukt udseende og skaber et fortryllende smukt lys.

Kalmar Ø53cm – AG Home /  Homeroom.dk
Motala Ø70cm – AG Home /  Homeroom.dk

I alt 6 forskellige varianter leveres disse smukke og elegante loftslamper i træ. Vælg mellem Ø50- eller Ø70-modellen, eller kombiner forskellige lamper og størrelser for god effekt.

Pilke – Showroom Finland

» Pilke » – finsk for «Glitter i øjet»

De smukke trælamper fra Showroom Finland leger med naturlige ingredienser i innovative nye former og design, der skaber et utroligt smukt lysspil, uanset hvor de måtte hænge.

Pilke – Showroom Finland / Designlite

Pilke- lamper er konstrueret af birkekrydsfinér og er håndlavet af lokale kunsthåndværkere på et værksted i det sydvestlige Finland. Lamperne skaber dekorative og unikke, tredimensionelle, geometriske nuancer.

Pilke – Showroom Finland / Designlite
Pilke – Showroom Finland / Designlite
Smukke trælamper i flere farver – Showroom Finland / Designlite

Jazz – Umage

Nyt fra Umage – Jazz er en lys nuance af mørkt eller lyst træ, som du kan bruge til forskellige hængninger.

Jazz fra Umage /Lampemesteren
Jazz fra Umage /Lampemesteren
Jazz fra Umage /Lampemesteren
Jazz fra Umage /Lampemesteren
Jazz fra Umage /Lampemesteren

Braided fra Ferm Living er nogle smukke og delikate flettede lamper af rattan, der er perfekte, hvis du vil have en lampe med blød belysning i soveværelset eller over et bord. Lamperne er designet af Ferm Living og skaber et blødt og fint lys, hvor tusindvis af lysstråler finder vej gennem den håndflettede rattan og skaber en smuk lyseffekt. Læs mere om lamper til soveværelser.

Flettede rottinglamper – Ferm Living / Lampemesteren.dk

Aruba er en fantastisk kurvevæglampe fra Globen Lighting, der skaber et blødt og varmt dekorativt lys i hjemmet. Dette kan med fordel placeres rundt i hjemmet til atmosfærisk belysning, men kan passe særlig godt som en lampe i stuen, gangen eller trappen. Du er også velkommen til at se tip til belysning i stuen eller belysning til trapper.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk
Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Diva – nordlige

Oprettet for at stjæle din opmærksomhed ! Diva er en iøjnefaldende trælampe, der med sin unikke spiralform ser smuk ud fra alle vinkler.

Lampen er lavet af 32 finérfiner og kommer i både pendellampe og gulvlampe. Se Diva på Lampemesteren

Diva pendellampe fra northern /Lampemesteren.dk
Diva pendellampe fra northern /Lampemesteren.dk
Diva Gulvlampe fra det northern /Lampemesteren.dk

Cestita fra spanske Santa & Cole er en dejlig og stilfuld bordlampe, der består af en opal-hvid glaskugle, der hviler i en træramme. Cestita har et enkelt og tidløst design, der gør det nemt at placere på enten en hylde, ved vinduet eller på gulvet. Lampen leveres også som et praktisk batterilampe .

Cestita – Julemand & Cole / Lampemesteren
Cestita – Julemand & Cole / Lampemesteren

Dandy – Bord og Gulvlampe i tre

En blanding af retro og moderne fra svensk Aneta-belysning. Dandy er en justerbar lampe lavet af sort metal og træ. Leveres som både bord- og gulvlampe.

Dandy Gulvlampe /Homeroom

En stor og aflang trælampe med 4 lyskilder i træk i en træramme. Designet af Lucide.

Oris – Stor aflang lampe i træ / Lampegiganten.dk

Kile – Bordlampe

Moderne bordlampe i træ med metalpæreholder. Leveres i flere fantastiske farver.

Kil – Lampefot / HomeRoom.dk

Octo – Runde lamper i træ

Octo fra finske Secto er store og luftige trælamper, der er fremstillet i PEFC-certificeret, finsk bjørkfanér af bedste kvalitet. 

Octo, luftige og rene træpendelys /Nordicnest.dk

Octo-perlerne er store og luftige, men skjuler samtidig lyskilden og passer perfekt over et spisebord eller hænger alene som et pænt dekorationselement.

Octo, luftige og rene træpendelys /Nordicnest.dk

Victo – Dome-formede lamper i tre

Victo er en kuppelformet lampe lavet af træ, fremstillet af certificeret finsk birk og fremstillet med bæredygtig produktion af finsk Secto-Design .
Lampen skjuler diskret lyskilden, mens den giver et godt lys nedad.

Victo – Domeformet trelampe /Nordicnest.dk

Sigge – Lamell trælampe

Sigge er en dejlig trælampe med et moderne snit. Det er sammensat af flere lameller i træ, der omgiver en klar lyskilde.

Sigge – Trelampe / Lampegiganten.dk

Petite fra Secto Design

Petite er en mindre variant, der er ideel til mindre køkkener eller over en køkkenbord. Disse kan også hænge sammen i en klynge over sofaborde, i en lounge osv.

Petite fra Secto Design /Nordicnest.dk
Petite fra Secto Design /Nordicnest.dk

Nashville loftslampe

Fantastisk loftslampe med en solid dosis rustik / landskab, produceret i rotting.

Nashville rotting-lampe / HomeRoom.dk

Kontro

Kontro er en unik og innovativ trælampe , designet til at efterligne en lysekrone med kugler, der peger udad – for at sprede lys og skygger i rummet.

Contro – Moderne lysekrone i træ /Nordicnest.dk

Terho – Opalglas og linned

Terho kombinerer finsk lind med et opalt glas og bløde former. Et behageligt og stilfuldt taghæng.

Terho betyder egetræ på finsk – Hvis du ikke allerede bemærkede, hvor designinspirationen sandsynligvis var hentet fra.

Terho fra Mater /Lampemesteren.dk

Tom Rossau

Dansk (selvlært) designer, der siden 2004 har arbejdet med former og tynde lameller af bjørk.
Han har siden endt med at skabe nogle virkelig fantastiske trælamper, se bare her!

Tom Rossau /Lampemesteren.dk
Tom Rossau /Lampemesteren.dk

Dette er lamper, der bliver et ægte smykke i et hjem.
De tynde lameller af træ dæmpes – men udsender samtidig lidt lys.
Dette skaber den smukke og varme lysfølelse, du får med en trælampe.
Se hele rækken af ​​Tom Rossau på Lampemesteren.dk

Tom Rossau /Lampemesteren.dk
Tom Rossau /Lampemesteren.dk

Moderne aflang trælampe

Lian er et smukt og stilfuldt aflangt loft vedhæng i træ fra tyske Lucande. Lamperne er lette at justere i højden, så de kan passe godt over ét spisebord.

Integreret dæmpbar LED-trælampe, der kommer i to forskellige længder og i farverne mørk eg og lys eg.

Lian – Moderne trelampe /Lampegiganten
Lian – Moderne trelampe /Lampegiganten

Stick – Fabbian Lighting

Kegleformet trælampe fra italienske Fabbian Illuminazione. Lampestaven består af tynde træstænger af ayous vestlige afrikanske tropiske træarter. Lyset, der udsender mellem spalterne, er blændingsfrit og behageligt. 

Stick fra Fabbian / Lampegiganten.dk

David Trubridge

Britisk designer med speciale i bæredygtige bambuslamper. Disse findes i forskellige former, størrelser og farver.

David Trubridge – Bambus lamper /Lampemesteren
David Trubridge – Bambus lamper /Lampemesteren

Wood Bordlampe i tre – Muuto

Wood Bordlampe Pine – Muuto /Lampemesteren

Se flere pæne lamper til stuen.