Hopp til innholdet

PH Artichoke Anniversary – 300 eksklusive pendellamper i hvid og mat pink

Den ikoniske PH Artichoke fra Louis Poulsen er en luksuriøs og ikonisk designerlampe, der nu kommer i en ny jubilæumsudgave. Artichoke har fået et nyt farveskema i en eksklusiv serie på kun 300 lamper. Jubilæumslamperne fås først i 2024 og fås i begrænset antal – PH Artichoke fås kun i 300 eksemplarer i begge størrelser med et individuelt nummer indgraveret på det femte blad.

PH Artichoke / Lampemesteren.dk

Lamperne kommer i to størrelser, Ø480mm og en større version på 600mm i diameter. Det er derfor store og flotte lamper, der egner sig til store lofter, lobbyer og entre. Alle jubilæumsversionerne kommer i en unik farvekombination af mat hvid og lyserød med dejlige detaljer i poleret messing, der patinerer over tid og giver lampen sin egen unikke karakter. 

PH Artichoke / Lampemesteren.dk

PH Artichoke blev lanceret i 1958 og   består af 72 individuelle blade af massivt kobber med en lyserød finish på indersiden. Placeringen via 12 rækker sikrer blændfri belysning, uanset vinklen, og giver enestående varme og smukt lys. Den høje kvalitetsstandard hos Louis Poulsen gør, at meget af arbejdet med lampen udføres manuelt af dygtige håndværkere.

Læs gerne mere om Glamourøse og elegante lamperRetro & Vintage Lamper i gammel stil eller Havemøbler i bambus – perfekte til sommerhuse.