Hopp til innholdet

Lampe med Kuler – Inspirasjon til nydelige pendellamper med kupler og kuler

Oplev smukke lamper med glaskugler og glaskupler og få inspiration til flotte lamper i stuen og hjemmet. En glaskuppellampe er en populær lampetype, der ofte består af en metalramme i forskellige farver og materialer, hvor glaskupler omkranser rammen og skaber et dynamisk lys.

En lampe med mange glaskupler og kugler giver et elegant udtryk og et flot lysspil i indretningen. Disse lamper er meget flotte at installere over et spisebord, køkkenø, stuebord eller hængende i soveværelse eller trappeopgang. Her samler lunelampen nogle af de mest populære lamper til inspiration.

Den smukke  Atom  pendel er et dejligt alternativ, hvis du ønsker en moderne og åben loftspendel til belysning i stuen. Lampen kommer i den røgfarvede variant eller med hvide pærer og sort metalramme. Atom kommer også i den nye «Vertical» udgave, som er en smallere udgave og derfor er særdeles velegnet til mindre, runde borde eller høje trappeopgange.

Atom fra Halo design /Lampemesteren.dk
Atom fra Halo design /Lampemesteren.dk

Gross fra By Rydens har i flere år været en populær lampe, hvor de mange glaskupler, der hænger rundt om flere lyskilder, skaber et smukt spil af lys og lysbrydninger. Lampen er alsidig og passer fint over et stuebord, spisebord eller som en toplampe over en trappe. Gross lampen kommer i flere flotte farver og størrelser, så du kan finde en lampe, der passer til dit hjem.

Gross – By Rydens /Lampemesteren.dk
Gross med hvide skylignende bolde /Lampemesteren.dk

Cosmos fra Aneta Lighting kommer i to størrelser og er perfekt som eksklusiv belysning over et sofabord, et spisebord eller højthængende i toppen af ​​en trappe. Du kan vælge mellem den flotte kombination af hvid og messing eller røgfarvet og sort.

Cosmos – En høj og kompakt glaskuppellampe /Homeroom.dk

Perfekt til elegant og stemningsfuld belysning – Stochastic fra italienske Luceplan er en moderne og smuk lysekrone bestående af op til 72 glaskugler, der omgiver lyskilden og oplyser rummet med lækker og varm indirekte belysning.

I modsætning til en traditionel lysekrone, hvor hver del følger et strengt symmetrisk regime, omfavner Stochastic tilsyneladende kaos med hængende mundblæste borosilikatglaskugler placeret tilfældigt. Lampen er designet af Daniel Rybakken, en norsk designer, der udover Stochastic har samarbejdet med Luceplan ved flere lejligheder, herunder modvægtsgulvlampen og Ascent bordlampen .

Stochastic fra Luceplan med opal hvide glaskugler /Lampemesteren.dk

Lyset, der skabes via den centralt placerede LED-lyskilde, spredes, reflekteres og hopper tilfældigt gennem og ud af lampen. Dette skaber en utrolig smuk lyseffekt, hvor den inderste del lyser uden at blænde.

Denne asymmetriske og vidunderlige glaslampe er perfekt til dig, der ønsker at bryde en ellers stram indretningsstil op med unikt design, smukke reflekser og dejlig belysning.

Stochastic fra Luceplan – Mundblæste borosilikatglaskugler /Lampemesteren.dk

Kiamo er en elegant pendel med kugleformede lampeskærme af opal-hvidt glas, der skaber smuk belysning over et aflangt spisebord eller køkkenbænk.

Kiamo pendellampe /Lampegiganten.dk

Electra består af en metalbund og glaskugler med en kompakt form, der kaster et smukt lysspil ned på bordet og ud i rummet. Kuglerne er en blanding af runde glaskugler og glaskugler med mønstrede riller, der skaber en flot dynamik i belysningen.

Electra moderne lysekrone i glass /Jotex.dk

Tage fra Care of Bankeryd er en kompakt og smuk kuppellampe med ni glaskupler, der lyser i forskellige retninger og skaber et blikfang i belysningen. Lampen kommer i flere spændende farver, der gør, at du kan bruge den som kontrastlampe og fange hjemmets opmærksomhed.

Tage glaskuppellampe fra Bankeryd /Nordicnest.dk
Tage fra Bankeryd /Nordicnest.dk

Molekyl fra Aneta Lighting er en elegant og slank molekylelampe med udstående glaskupler i forskellige dimensioner. Den aflange, slanke form gør den velegnet som spisebordslampe til aflange borde og sikrer en jævn og flot belysning. Lampen kommer i en række forskellige farver, så du kan finde en, der passer til din stil.

Molekyl – Aflang glaskuppellampe perfekt til langborde /Homeroom.dk

Dallas er en elegant ringformet pendel, som vil passe godt sammen med runde borde og stuen. Lampen har en række sfæriske røgfarvede glaskupler, der giver et stemningsfuldt lys i hjemmet.

Dallas ringformet pendel lavet af messing og røgfarvede glaskupler /Lampegiganten.dk

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en vidunderlig kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farvemuligheder og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Oplev smukkere belysning til hjemmet – se blandt andet Belysning i Stue | Tips & inspiration til smukke lamper i stuengulvlamper: Alsidig og dekorativ belysning til ethvert hjem eller trælamper til hjemmet – smukke og naturlige lamper i træ.