Hopp til innholdet

Batteridrevne lamper – Trådløse bordlamper til indendørs og udendørs

Batteridrevne lamper har en stor fordel ved, at de er bevægelige og fleksible i deres placering, en lampe med et batteri kan bruges både indendørs og udendørs og er især velegnet til at dække bordet til fester og fester. Hvis du leder efter en batteridrevet lampe, der også ser godt ud, skal du kigge på vores liste over smukke lamper med indbygget batteri.

Disse lamper kan tænde et havebord, placeres på terrassen eller ved vindueskarmen uden at skulle tænke på ledninger og elektricitet. Lamperne er også ideelle til at tage på tur, for eksempel som elegant campingbelysning, når aftenen går ned.

Visir fra Örsjö Belysning er en hyldest til den klassiske bærbare olielampe. Med ny LED-teknologi og et effektivt genopladeligt batteri kan du lade den være permanent tilsluttet USB-opladeren eller tage lampen med dig rundt i rummet eller ud i haven uden ledning, når du vil have noget ekstra behagelig belysning.

Visir fra Örsjö Belysning – Med trådløs QI-opladning /Nordicnest.dk
Visir fra Örsjö Belysning – Fås i flere farver /Nordicnest.dk

Visiret er håndlavet i Sverige og kommer i en række smukke finish, herunder rødt kobber, messing, sort mat og hvid. Batteriet oplades via USB og holder i cirka 6 timer. Den kan også oplades trådløst via en QI-plade, hvilket gør det hele meget nemmere.

Visir fra Örsjö Belysning – Perfekt til indendørs og udendørs /Nordicnest.dk

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Asteria Move fra danske Umage er en stilfuld og slank, moderne bordlampe, der kommer med et genopladeligt batteri, der kan oplades via USB og har op til 35 timers batteritid. Perfekt til oplysning af borde, kommoder, badeværelser eller udendørsarealer. Lampen dæmpes nemt via en knap og du kan vælge mellem 3 lysniveauer.

Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk
Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk

Skulpturelt og elegant – Kizu fra New Works kombinerer en halvkugleformet opal-akryl lampeskærm, der spreder lyset elegant og en afrundet, oval lampefod lavet af eksklusiv marmor. Lampen har indbygget batteri, giver et varmt lys, kan dæmpes og kan placeres hvor som helst i hjemmet og haven.

Udsøgt marmor og opal skærm i en elegant kombination /Lampemesteren.dk
Lampen kan dæmpes og giver et blødt, varmt lys /Lampemesteren.dk

Designklassiker fra 1971: Panthella Portable kommer nu med et indbygget batteri. Denne bærbare batterilampe med sit ikoniske design er perfekt som borddekoration både indendørs og udendørs. Du kan også nemt stille den på hylder eller på trapper uden at tænke på ledninger eller strøm. Den har flere lysindstillinger og vil lyse med fuld lysstyrke i 5 timer.

Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk
Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk

Sackit Light  – De nye lamper fra Danish Sackit skaber liv og atmosfære – og takket være det meget bærbare design og det indbyggede batteri kan du placere disse lamper, hvor du vil.
Denne fantastiske serie runde batterilamper fås i tre størrelser, der kan kombineres for at skabe fantastisk belysning på altanen, i haven eller indendørs.

Smukke kuppellamper med kraftigt batteri / Sackit.dk
Light – Elegante batterilamper fra Sackit / Sackit.dk

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og sommerhus.

Disse runde kuppellamper i sort bund og opalt hvidt glas har et stort batteri, der  kan tændes i 24 timer  ved normal lysstyrke eller 14 timer på højeste niveau. Batterilamperne kan dæmpes på flere niveauer, så du skaber den stemning, du ønsker.

Lamperne fås i tre størrelser / Sackit.dk
Med et gulvstativ kan du også oprette din egen gulvlampe fra batterilamperne / Sackit.dk

Radiant fra Eva Solo er en moderne og smuk bordlampe i eg med bløde former, der kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen har desuden indbygget batteri, så den kan bruges med eller uden ledning og nemt kan flyttes rundt i rummet eller bruges som borddekoration udendørs. Lampen kan dæmpes i tre niveauer via touch-funktion, så du kan justere lysniveauet for at få den rette atmosfære.

Radiant Oak fra Eva Solo med batteri / Nordicnest.dk
Radiant Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk
Radiant Smoked Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk

Column from Menu er en moderne søjleformet bordlampe lavet af anodiseret aluminium med en karakteristisk overflade af bronzeoptik, der giver lampen et særligt robust og elegant look. Med det indbyggede batteri er bordlampen let at transportere og flytte rundt, hvor du vil have den, og lampen skinner med et varmt, flot lys.

Column fra Menu /Lampegiganten.dk

Fatboy Edison the Mini bordlamper / batterilamper – et sæt med tre små bordlamper til indendørs og udendørs brug. Med deres varme, hvide LED-lys skaber de små bærbare batterilamper en varm og glødende atmosfære. Indstil den ønskede lysintensitet med dæmpningsfunktionen, og skab stemningen.


Fatboy mini batteri /Lamper.dk

Magnetisk snapstik for nem opladning – kan oplades separat eller sammen med samme kabel.
Opladningstid: 3,3 timer (opladning af alle tre lamper samtidigt).
3 lyspositioner: 100%-65%-35% lysintensititet.
12 timer ved 100% lysstyrke.

Fatboy mini batteri /Lamper.dk

Lucca SC51 er en genopladelig bordlampe fra &Tradition med et indbygget batteri, der oplades med det medfølgende USB-kabel. Lucca bordlampen kan dæmpes i tre trin og lyser i op til 12 timer. Med sit håndtag kan den fleksible bordlampe let bæres, hvor du har brug for ekstra lys for øjeblikket.

Lucca Bordlampe /Nordicnest.dk

Easy Peasy ToGo  fra  Studio Italia Design  er en smuk serie af lamper med en udsøgt finish og design, der kan oplades og placeres rundt i hjemmet uden at tænke på ledninger. Med mundblæste glasskærme fra Murano og smukke kombinationer af materialer og farver, er Easy Peasy ToGo-batterilampen et godt valg for dig, der ønsker smukt italiensk design og håndværk.

Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design / Lampemesteren.dk
Easy Peasy ToGo fra Studio Italia Design / Lampemesteren.dk

Easy Peasy Lamperne oplades via et USB-kabel, og når det er fuldt opladet, kan det lyse i 19 timer ved lav intensitet
for en hyggelig belysning, ved medium effekt i 10 timer, og hvis det er tændt for fuld effekt, kan det
lyse om 6 timer.

Easy Peasy ToGo fås i flere farver / Lampemesteren.dk

Der er et voksende udvalg af elegante designlamper med batteri, flere og flere designere og producenter har skabt deres egne varianter i et smukt design, som du er glad for at præsentere om aftenen.

Den berømte Flowerpot-lampe har nu fået en batteridrevet version, der let kan placeres på et bord eller i vindueskanter. Flowerpot Battery kan dæmpes fra 100% til 50% eller 20%, har 11 timers brug ved 100% lysstyrke og endnu længere, hvis lampen er dæmpet for at skabe en hyggelig baggrundsbelysning uden ledning. Lamperne har også en IP44 tæthed, så de også kan bruges udendørs.

Flowerpot Portable – & Tradition / Nordicnest.dk
Flowerpot Portable – & Tradition / Nordicnest.dk

Med en batterilampe kan du skabe en hyggelig belysning uden at tænke på forlængerledninger eller stikkontakter. Du skal blot oplade lampen på forhånd og placere den, hvor du vil.

Snowball fra Spring Copenhagen er en smuk batteridrevet bordlampe, der oplades via USB på 3-4 timer, og som derefter kan tændes i op til 10 timer i træk. Perfekt som en dekorativ lampe ved vinduet, på et bord eller til brug som en bærbar dekorativ lampe udendørs, når det ikke regner. Snowball har en mundblæst glaskugle i opalt hvidt glas, der spreder lyset og en naturlig lampebund i lys birk.

Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk
Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk
Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk

Candlelight fra Le Klint

Pynt din båd, hus og hytte med de smukke bærbare batteridrevne lamper «Candlelight» fra danske Le Klint. Disse genopladelige batterilamper kommer i et stilfuldt design af mundblæst glas og naturlig eg og skaber en delikat levende flamme, perfekt til et bord eller som en hyggelig baggrundsbelysning.

Candlelight fra Le Klint / Lampemesteren.dk
Candlelight fra Le Klint / Lampemesteren.dk

Cestita Bateria

Cestita Bateria fra spanske Santa & Cole kombinerer smukt enkelt design med smukke materialer og funktionalitet. Dette er en batteridrevet lampe, der er let at bære rundt med det praktiske håndtag af træ og er rart at placere langs gulve, trapper eller på terrassen.

Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.dk
Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.dk

Lamper med solcelle er også et godt alternativ til batteridrevne lamper. Disse oplader sig selv i løbet af dagen og har et indbygget batteri, der giver et dejligt og romantisk lys resten af ​​aftenen. Du er velkommen til at læse mere om lamper med solcelle.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørs lamper med indbygget solcelle / Lampegiganten.dk

Du er velkommen til at læse mere om genopladelige lamper eller lamper med solcelle. Du er også velkommen til at se disse Glamourøse og elegante lamper – Skab en belysning med stil.