Hopp til innholdet

Secto Lamper i træ – Smukke naturlige lamper fra Secto Design

populære secto lamper av tre

En sectolampe i naturligt træ vil være en moderne og iøjnefaldende lampe, der tiltrækker gæsterne opmærksomhed og giver et dekorativt lys, uanset hvor det måtte hænge.
Secto-lamperne findes i forskellige former, størrelser og farver, hvilket gør dem alsidige til montering og brug.

Secto-lamper fra finsk secto-design er blevet populære lamper rundt omkring i verden takket være deres smukke og innovative design og brugen af ​​naturligt og bæredygtigt træ. Disse smukke trælamper hjælper med deres smukke design til at skabe sjæl og varme i rummet, hvad enten det er i hjemmet, i en café eller som dekorativ, naturlig kontorbelysning.

Den populære «4241» lampe fra Secto kommer i fire farvevarianter / Nordicnest.dk
Otte cut Lampe i Hvit / Nordicnest.dk

Secto-lamperne findes i mange forskellige farver, størrelser og former. Secto design pendellamper er meget populære, men de leverer også smukke bordlamper og væglamper i samme stil.

Bordlampe «Owalo» i træ og stål / Nordicnest.dk

Siden starten har Secto været en lampefabrikant, der udelukkende fokuserer på brugen af ​​træ i deres lampedesign og har været innovativ i den måde, de bruger lokal finsk birk sammen med moderne teknologi til at producere smukke lamper i nye og innovative design.

Populære sektolamper

Selvom de mest populære lampemodeller er den runde trælampe Octo, den «trompet» -formede Secto og den kuppelformede Atto, fortsætter designerne i secto med at udvikle nye spændende lamper.

Secto-lamperne leveres i både gulv-, bord- og loftslamper / Nordicnest.dk

Octo er den mest populære lys fra secto design, med en finish afrundet form, der ligner en vase, der indkapsler birk pile den centralt placerede lyskilde. Secto Octo findes i to størrelser, 4240 og 4241. Hæng disse to størrelser sammen, som i et vedhæng over et bord.

Secto Octo kommer i to størrelser – kombiner dem sammen / Nordicnest.dk

Lyskilden hæves også let i hylden, så lyset ikke skal blænde sideværts, men afvise spilene og give en god lyseffekt. Octo- lampen leveres i flere farver, både naturfarvet som valnød, men også den meget populære sorte variant.

Octo – Smukke vaseformede trælamper / Nordicnest.dk
Octo Walnut fra Secto / Nordicnest.dk
Octo vedhæng i sort / hvid / Nordicnest.dk

Atto er en flot og afrundet «kuppel» -formet lampe fra secto-design, der også findes i flere farver og to forskellige størrelser. Atto har bløde former, der omgiver en tilbagetrukket lyskilde og giver dekorativ belysning, især over et spisebord.

Atto 5000 Sort fra Secto / Nordicnest.dk
Få smukt lys med naturlige materialer / Nordicnest.dk
Dome formede «Atto» lamper over et spisebord / Nordicnest.dk
Atto findes i flere farver / Nordicnest.dk

Owalo 7000  er den lange version af secto-lamperne, der gør, at den passer pænt over et langbord eller over et kontor som en mere moderne armaturbelysning. Owalo kommer som de andre lamper i tre smukke farver og har et integreret led som lyskilde.

Owalo 7000 fra Secto som kontorbelysning / Nordicnest.dk
Owalo 7000 fra Secto i flere farver / Nordicnest.dk
Petite bordlampe fra Secto / Nordicnest.dk

Secto 4200- lamper har en aflang kegleform med tætmonterede bjørkehaler og fås i tre forskellige farver. Perfekt som dekorativ belysning og kan nemt hænge sammen for en mere effektiv belysning.

Secto 4200 lamper i tre farver / Nordicnest.dk
Aflang Secto 4200 Lampe i naturligt træ / Nordicnest.dk

Trælamper til kontrast

Trelamper er velegnet til næsten alle miljøer og interiørstilarter, hvad enten det er konkret, hvidt eller farverigt. For moderne og minimalistiske stilarter vil en trælampe være et dejligt blikfang i rummet, en naturlig pusterum i hjemmet.

Secto-design har i dag udvidet sit sortiment og tilbyder trælamper i fantastiske former og design. Derudover kommer de fleste lamper nu også i varianter af forskellige farver. Brug gjerne en naturfarvet eller sortfarvet sektolampe for at skabe en dejlig kontrast mod en hvid væg.

Spændende design og rig udvalg / Nordicnest.dk

Sektolampe til væggen

De unikke væglamper i Secto har en skjult lyskilde, der gløder ned i de mange tynde træer i birkefiner. Dette skaber et smukt og hyggeligt lys, der gør dem velegnede til brug i soveværelset eller kabinen.

Flerfarvet væglamper / Nordicnest.dk
Naturfarvet væglampe i træ fra Secto / Nordicnest.dk

Secto-lamperne leveres med en LED-pære. Da lamperne er lavet af naturligt materiale, er det vigtigt i en trilampe at undgå overophedning, som kan skade lampen over tid.

Til gulv og bord

Med et udvidet sortiment kan du nu også finde bordlampe og gulvlampevarianter fra Secto-design, som hurtigt er blevet populære i skandinaviske og europæiske hjem.

Secto 4210 Gulvlampe Sort / Nordicnest.dk

Lamperne leveres i 4 smukke farver, herunder:

  • Hvidt træ
  • sort
  • Mørk valnød
  • Let naturbjørk

Ligesom lamper i et sommerhus eller i et hjem med moderne interiør, ville et sektobord og gulvlampe være ideelt. De stramme linjer giver en moderne fornemmelse, mens de blødgør designen med de naturlige ingredienser og det bløde lys.

Secto 4210 gulvlampe / Nordicnest.dk
Secto 4220 Bordlampe/ Nordicnest.dk

Lavet af PEFC certificeret finsk bjørk

Brugen af ​​bæredygtige og naturlige materialer er det, der kendetegner Sectos lamper, med dens nærhed til de store finske skove er der ikke langt mellem råmaterialer og produktion.

Ved hjælp af moderne CNC-maskiner og 3D-modellering skaber finsk Secto moderne og smukke trælamper .

Finsk bjørk er også et egnet materiale til fremstilling af tynde finerplader og produkter. Dette skyldes den korte vækstsæson og det kolde klima, der skaber et ekstra hårdt træ.


Seppo Koho – Manden, der designet trælamperne

Den innovative nye brug af træ i lamper begyndte med designeren Seppo Koho og Secto i 1995. Imidlertid blev det først efter et samarbejde med møbelproducent Heikki Saastamoinen fra Heinola, at der blev lavet nye innovative produktionsmetoder.

Puncto – Secto-lampe i moderne design / Nordicnest.dk

Puncto fra secto design vil være et stilfuldt loft vedhæng, der er perfekt som belysning over et bord. I Puncto-lampen er lyskilden skjult skjult i den lange pæreholder og omkranset af træpile for ikke at blende.

Som alle sektolamper skaber Puncto også et varmt og behageligt lys.

Hæng lamperne fra væggen

Med den smarte og justerbare vægarm kan du hænge Sectos smukke pendelys fra væggen. Dette er en fantastisk løsning for dem, der ikke har deres eget tagudgang eller blot ønsker et andet udtryk i hjemmet.

Med Secto vægarm kan du hænge lamperne på væggen / Nordicnest.dk

Hvis du vil have et endnu varmere lys, ville en led-edison eller en varm lampe-pære være et godt valg at beskytte lampen, men samtidig forbedre det smukke træmønster i sektolamperne.

Du er velkommen til at opdage andre smukke trælamper eller kontorlamper .