Hopp til innholdet

Om Lunelamper

Jeg hedder Thomas, jeg er 33 år og driver lunelamper.no om aftenen, mens jeg arbejder som serviceelektriker i både erhverv, industri og privat for en større virksomhed på dagen.

Håpet mitt er at lunelamper skal være en nyttig ressurs for personer som er nysgjerrige på belysning eller elektro-spørsmål, og ønsket å lage en blogg som var enkel å lese uten for mye bruk av fagspråk samtidig som den er inspirerende og aktuell innen belysningstrender.

Nettsiden har idag mellom 70 og 90 tusen unike besøkende hver måned, noe som er veldig morsomt. Gjerne ta kontakt dersom du ser etter spesiell belysning eller ønsker noen tips til egne lampeprosjekter, post@lunelamper.no

Samtidig har jeg også længe været fascineret af måden designere kan kombinere forskellige materialer, farver og produktionsmetoder til at skabe lamper, der bliver lysende kunstværker i hjemmet.

Interessen blev så stor, at jeg selv begyndte at importere og sælge lamper, men det var tidskrævende med mine egne børn og et fuldtidsjob ved siden af.

Efter utrolig meget weekendarbejde og sene nætter fandt jeg derfor ud af, at jeg hellere ville skrive om lamper på denne blog i stedet 

Kontakt

Jeg får ofte e -mails fra læsere, og jeg syntes, det var meget sjovt. Det inspirerer mig også til at skrive om nye emner, jeg ikke har tænkt på før.

Du kan nå mig på mail: post@lunelamper.no