Hopp til innholdet

Genopladelige lamper og lamper på batteri – Inspiration

batteri lamper og oppladbare lamper

Genopladelige lamper har mange fordele, her får du en trådløs lampe, som du fleksibelt kan placere eller tage med dig, hvor du har brug for den.
Det kan være på terrassen, et langbord, på pejshylden – eller i en kabine uden strøm.

Her er et udvalg af batteridrevne lamper, der ud over at være genopladelige og uden ledning på samme tid har et pænt design.

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Sackit Light  – De nye lamper fra Danish Sackit skaber liv og atmosfære – og takket være det meget bærbare design og det indbyggede batteri kan du placere disse lamper, hvor du vil.
Denne fantastiske serie runde batterilamper fås i tre størrelser, der kan kombineres for at skabe fantastisk belysning på altanen, i haven eller indendørs.

Smukke kuppellamper med kraftigt batteri / Sackit.dk
Light – Elegante batterilamper fra Sackit / Sackit.dk

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og sommerhus.

Disse runde kuppellamper i sort bund og opalt hvidt glas har et stort batteri, der  kan tændes i 24 timer  ved normal lysstyrke eller 14 timer på højeste niveau. Batterilamperne kan dæmpes på flere niveauer, så du skaber den stemning, du ønsker.

Lamperne fås i tre størrelser / Sackit.dk
Med et gulvstativ kan du også oprette din egen gulvlampe fra batterilamperne / Sackit.dk

Asteria Move fra danske Umage er en stilfuld og slank, moderne bordlampe, der kommer med et genopladeligt batteri, der kan oplades via USB og har op til 35 timers batteritid. Perfekt til oplysning af borde, kommoder, badeværelser eller udendørsarealer. Lampen dæmpes nemt via en knap og du kan vælge mellem 3 lysniveauer.

Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk
Asteria Move fra Umage /Lampemesteren.dk

Skulpturelt og elegant – Kizu fra New Works kombinerer en halvkugleformet opal-akryl lampeskærm, der spreder lyset elegant og en afrundet, oval lampefod lavet af eksklusiv marmor. Lampen har indbygget batteri, giver et varmt lys, kan dæmpes og kan placeres hvor som helst i hjemmet og haven.

Udsøgt marmor og opal skærm i en elegant kombination /Lampemesteren.dk
Lampen kan dæmpes og giver et blødt, varmt lys /Lampemesteren.dk

Designklassiker fra 1971: Panthella Portable kommer nu med et indbygget batteri. Denne bærbare batterilampe med sit ikoniske design er perfekt som borddekoration både indendørs og udendørs. Du kan også nemt stille den på hylder eller på trapper uden at tænke på ledninger eller strøm. Den har flere lysindstillinger og vil lyse med fuld lysstyrke i 5 timer.

Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk
Panthella Portable på batteri /Lampemesteren.dk

Radiant fra Eva Solo er en moderne og smuk bordlampe i eg med bløde former, der kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen har desuden indbygget batteri, så den kan bruges med eller uden ledning og nemt kan flyttes rundt i rummet eller bruges som borddekoration udendørs. Lampen kan dæmpes i tre niveauer via touch-funktion, så du kan justere lysniveauet for at få den rette atmosfære.

Radiant Oak fra Eva Solo med batteri / Nordicnest.dk
Radiant Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk
Radiant Smoked Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk

Se også artiklen om lamper til hytter uden strøm , hvor du finder lamper, der ikke har brug for strøm, både med og uden batteri.

Flowerpot Portable – &Tradition / Andlight.dk

Flowerpot Portable er en smuk batterilampeversion af de kendte lamper i blomsterpotte- serien fra & Tradition, lamperne er lidt mindre end originalen, så de kan være ekstra fleksible i brug, og de oplades via USB-kabel. Urtepotte bærbar kan dæmpes fra 100% til 50% eller 20%, har 11 timers brug ved 100% lysstyrke og endnu længere, hvis lampen er dæmpet for at skabe en hyggelig baggrundsbelysning uden ledning. IP44 tæthed, så den også kan bruges udendørs.

Flowerpot Portable – &Tradition / Andlight.dk
Flowerpot Portable – &Tradition / Andlight.dk
Flowerpot Portable – &Tradition / Andlight.dk

The Rocket fra NewGarden er en elegant serie af høje og lave trægulvlamper, der kan bruges både indendørs og udendørs og skaber en fantastisk og atmosfærisk belysning i de sene aftentimer. Du er velkommen til at placere denne gulvlampe i et hjørne af haven eller terrassen for at belyse udendørsområdet på en behagelig måde.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lamperne er robuste og vejrbestandige og kan styres med en fjernbetjening for at ændre lysniveauet eller lysfarven.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Rocket kommer også i en batteri- og solcelleversion, så du frit kan placere denne fantastiske lampe uden at tænke på ledninger eller stikkontakter.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lucerna fra Loom Design er en genopladelig lampe, der har hentet inspiration fra den traditionelle minelanter og opgraderet udseendet til et moderne twist, der kan bruges på flere måder. Ud over den sædvanlige bærbare belysning, der kan placeres rundt i hjemmet eller i haven, kan du også placere genstande, dekor og planter i selve lygten og tænde dem op.

Genopladelig og håndholdt lampe, der er perfekt til varme sommeraftener eller som atmosfærisk og dekorativ belysning i forbindelse med sofahjørnet.

Lucerna – Loom Design / Lampemesteren.dk

Snowball fra Spring Copenhagen er en smuk batteridrevet bordlampe, der oplades via USB på 3-4 timer, og som derefter kan tændes i op til 10 timer i træk. Perfekt som en dekorativ lampe ved vinduet, på et bord eller til brug som en bærbar dekorativ lampe udendørs, når det ikke regner. Snowball har en mundblæst glaskugle i opalt hvidt glas, der spreder lyset og en naturlig lampebund i lys birk.

Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk
Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk

Candlelight fra Le Klint
Le Klint har skabt to nye smukke bærbare lamper på batteri, der passer perfekt i både hus og sommerhus såvel som bådehuset, til terrassebordet eller i båden. Disse smukke genopladelige lanterner kommer i naturlig eg med et smukt træmønster eller i en moderne smuk sort variant. Med sin mundblæste glaskuppel, fine mønster og en «levende flamme» -effekt kan du skabe en hyggelig og atmosfærisk belysning på bordet og vindueskarmen.

Stearinlys fra Le Klint / Lampemesteren.dk
Stearinlys fra Le Klint / Lampemesteren.dk

Bellhop er en genopladelig bordlampe i stilfuldt design fra FLOS. Farvet polycarbonatbase og display, med opal diffusor og 24 timers batterilevetid.

Bellhop – Flos / Andlight.dk
Bellhop – Flos / Andlight.dk

Lys eg – Le Klint

Nyheder fra Danske Le klint. Light Oak er en elegant lantern med en illusion af levende lys og genopladeligt batteri. Brun håndtaget for at bære det rundt med dig og bruge det som et stemningslys. En fuld opladning tager 4 timer, og den har en batterilevetid på 150 timer.

Le Klint Candle Oak – genopladelig lykt / lampemesteren.dk

Tillykke til Bateria

Spanske Santa & Cole har designet dette elegante bærbare batterilys, der kombinerer smukt og tidløst design med funktionalitet. Cestita Bateria er batteriversionen af ​​din populære gulv- og bordlampe med det samme look.

Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren
Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren

Colors Bordfakkel

Colors FakkelLampe / Lampeguru
IP65 – Kan stå udendørs / Lampeguru

Genopladelig bordbrænder til farve, der skaber en meget god efterligning af et stearinlys farve og bevægelse. Denne bordlampe har også Bluetooth-forbindelse og indbygget højttaler!

Hue Go

Philips Hue Go bærbar bordlampe / Lampeguru

Phillips Hue Go er en let, bærbar skrivebordslampe med et indbygget batteri, der kan give fuld belysning i op til tre timer. Lampen har en række funktioner, der styres via appen – og du kan også bruge den som opvågningslampe.

Ny flamme – Halo Design

New Flame – Halo Design / Lampeguru
New Flame – Halo Design / Lampeguru

IP65 klassificeret bordlampe, der kan placeres udendørs – og indendørs. Med købet får du et bordbeslag og stang, så du kan placere lampen på bordet eller på et spyd i haven.

Lyskilden udsender også følelsen af ​​en levende flamme og har en batterilevetid på op til 18 timer.


Disse genopladelige bordlamperne er fremragende til terrasser, bryllup lange borde eller til caféer og restauranter, der ønsker en batteridrevet bordlampe med et pænt design.

PC To Go – Hay

PC to Go – Hay / Lampemesteren
PC to Go – Hay / Lampemesteren
PC to Go – Hay / Lampemesteren

Pierre Chapin har designet denne enkle, elegante og diskrete bordlampe, der genoplades med et USB-kabel. Det er let, leveres i 3 farver og giver et pænt dekorativt lys på bordet eller bænken.

Clizia-batteri – Slamp

Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren
Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.dk
Clizia batteri-bordlampe fra Italienske Slamp /Lampemesteren.dk

Clizia er en lækker trådløs bordlampe fra italiensk Slamp. Lampeskærmen er lavet af Cristalflex-materiale, der giver et diffust og spændende lys i alle retninger.

En elegant batteridrevet bordlampe, der fungerer godt ved middagsborde og restauranter.

Batterikrystall – kartel

Batterikartell / Lampemesteren.dk
Batterikartell / Lampemesteren.dk
Leveres i flere farver! Batterikartel / Lampemesteren.dk

Batteri fra italiensk kartel har en ikonisk lampeform. Lampen er lavet af gennemsigtig PMMA med en prisme-struktur, der skaber fantastiske lysmønstre, uanset hvor den står.

100% genopladelig og en batterilevetid på op til 8 timer gør det velegnet til fleksibel placering eller til brug som udendørs dekorativ bordbelysning i en café eller restaurant.

BringAlong bordlampe / lampeguru

Swinger

Thierry Le Swinger /  Lampemesteren

Har du nogensinde savnet en hængende lampe til udendørs brug?
Thierry Le Swinger er en sådan lampe, ikke kun kan den bruges udendørs – den er også  genopladelig,  så du ikke behøver at kable!

Bolleke – Fatboy

Lamperne findes i 4 forskellige farver / Lampemesteren.dk
Bolleke Genopladelig kuppelampe / Lampemesteren.dk

Bolleke fra hollandske Fatboy er nogle fantastiske batterikuppellamper, som du kan hænge udendørs – og indendørs!

Lamperne giver et meget godt lys, er vandtætte, genopladelige og giver et varmt hvidt lys på 2700 Kelvin. Hæng disse lamper i haven, i et træ eller på en krog i loftet.

Carrie lamper

Carrie håndholdt lampe / Lampemesteren
FollowMe genopladelig lampe / Lampemesteren.dk

Intensionen bag Carrie & FollowMe er at bruge lamper på en ny måde, her har designeren gjort det så let som muligt at bringe lampen, hvor du har brug for den. Uanset om du vil bruge den som en strandlampe, nattelampe eller et skrivebord, vil disse lamper være let at have med dig.

Candela – Lys & opladning

Candela Light & Charge / Lampemesteren

Candela skaber sin egen kraft via sin røgfri forbrænding af bioethanol, denne magt du kan bruge til at oplade din mobiltelefon – eller anden elektronik i lampen » Light & Charge «.

Lampens batteri genoplades ved at bruge varmen fra flammen; når batteriet er fuldt opladet, kan du fortsætte med at bruge lampen til at give lys og oplade dine apparater.

Valentina

Valentina Exclusive Bordlampe / Lampemesteren

Studio Italia Design har skabt denne eksklusive og elegante batteridrevne bordlampe med lampeskygge i krystalstruktur, der skaber et smukt let leg.

Et andet smukt alternativ til en batterilampe er en traditionel eller moderne olie- og petroleumslampe, for eksempel disse smukke olielamper fra den traditionelle Karlskrona lampefabrik i Sverige. Disse smukke lamper klarer sig rigtig godt som dekorativ bordbelysning uden elektricitet.

Elegant håndværk – Olie- og petroleumslamper fra Karlskrona Lampfabrik / Nordicnest.dk
Elegant håndværk – Olie- og petroleumslamper fra Karlskrona Lampfabrik / Nordicnest.dk