Hopp til innholdet

Clava Up fra Umage – Væglampe og loftslampe i rundt træ

Clava Up fra den danske designproducent Umage er en rund og stilfuld lampe, der kombinerer traditionelt, autentisk træværk og håndværk med moderne indirekte belysning og et stilfuldt skandinavisk design.

Clava Up kan monteres og bruges både som en væglampe og som en loftslampe med sin runde form og mange træsøjler, det skaber et smukt lysmønster, der spreder sig langs væggen og loftet.

Perfekt til sommerhus og dekorativ vægbelysning

Clava Wood Up i let træ / Lampemesteren.dk
Clava Wood Up from Umage – med synlige fibre og årringe i træ / Lampemesteren.dk

Clava er en serie lamper fra Umage , der oprindeligt blev designet af metal, men er siden kommet i en række fine varianter, hvor træ anvendes til produktion. Lamperne kommer i tre forskellige farvenuancer og har en unik og smuk overflade med synlige træfibre og mønstre.

Clava Wood Up i mørkt træ / Lampemesteren.dk

Clava Up er fantastisk at bruge som en dekorativ væglampe, for eksempel som belysning i trapper eller som en væglampe i stuenDa lamperne findes i to forskellige størrelser, er det fordelagtigt at hænge to lamper i forskellige diametre ved siden af ​​hinanden for en speciel og dekorativ effekt.

Lamperne er ideelle både som belysning i huset og hjemmet, men ikke mindst som charmerende og autentiske lamper i sommerhuset. Da Clava Up også kommer i en sort variant og er perfekt til at skabe en skarp kontrast til hvide vægge og et ellers stilfuldt skandinavisk interiør.

Læs mere om clava dine pendellamper

Du er velkommen til at læse mere om alle de smukke Clava lamper fra Umage, se også vores tips til belysning til køkkenantikke lamper eller fine trælamper.