Hopp til innholdet

Clava Dine – Pendel til køkkenbord og køkken-ø

Clava Dine er en smuk serie af hængende lamper, der er skabt for at give et godt, men behageligt lys over køkkenbordet og køkkenøen. Clava Dine kommer fra danske Umage, tidligere VITA, som også har designet de populære EOS-fjederlamper.

Clava Dine-lamper fra Umage har en ren form, der giver et flot og bredt lys ned mod bordet og overflader. Desuden har lamperne et dekorativt mønster langs skærmen, der udsender lidt lys sidelæns og skaber et flot dekorativt lys. Hvis du leder efter nogle stilfulde hængende lamper, der passer til køkkener og spiseborde, er Clava Dine et ekstra look værd.

Clava Dine i mat hvid / Nordicnest.dk
Clava Dine i pastelblød rød farve / Nordicnest.dk

Vedhængslamper i pastel og træ
Clava Dine-lamper findes i mange smukke og bløde farver af pastel samt en ny serie versioner lavet af træ. Lamperne med deres bløde pastelversion passer pænt ind i køkkenet og skaber flotte kontraster til bordoverflader og køkkener, eller de kan bruges til at skabe et samspil med indvendige elementer, for eksempel med blomstervaser i pastel eller vaser i farvet glas .

Dark Oak – hængende lampe i træ / Nordicnest.dk

Den nye serie i træ passer perfekt i køkkenet, både hvis du har en moderne, skandinavisk stil og gipsvægge, eller hvis du har et panel i hvid eller en træfarvet væg. Disse trælamper kommer i 3 versioner med mørk eg, lys eg og sort eg.

Sortmalet træ, perfekt til sorte og hvide køkkener / Nordicnest.dk
Naturlig og lys lampe lavet af eg / Nordicnest.dk

Clava Dine i poleret stål skaber et fantastisk indtryk i rummet, hvor det hænger og fanger smukke refleksioner fra resten af ​​rummet, hvilket skaber en dekorativ og levende belysning.

Poleret stål – meget fint til en moderne eller industriel stil / Nordicnest.dk

Clava Up from Umage kommer også i en lofts- eller væglampevariant og har et stilfuldt skandinavisk design med et smukt træmønster. Fås i flere farver, Clava Up er en væg- og loftslampe, der er velegnet som dekorativ belysning og skaber et smukt lysspil, når lyset trænger ind i de mange træsøjler, der omgiver lyskilden.

Clava Wood Up i let træ / Lampemesteren.dk

Clava up-lamperne fås også i to størrelser, som f.eks. Gør det muligt at kombinere store og små hængende sammen på væggen i forskellige højder for ekstra dekorativ effekt.

Clava Wood Up from Umage – To størrelser / Lampemesteren.dk
Clava Wood Up i mørkt træ / Lampemesteren.dk

Soleil er fransk for solen, og det er tydeligt at se, hvad der er inspiration til både form og navn med denne smukke lampe fra Danske Le-klint.

Dette er en moderne pendel, der passer perfekt over både stuen, spisebordet eller som belysning til køkkenet. Med sin slanke form og smukke håndfoldede lampeskærm får du en unik lampe, der skaber et smukt varmt og diffust lys.

Soleil – Le Klint /Lampemesteren.dk
Soleil – Le Klint /Lampemesteren.dk

Du er velkommen til at læse mere om lamper og belysning til køkkenet, smukke træ lamper eller se tip til andre smukke lamper over spisebordet.