Hopp til innholdet

Clam fra Fritz Hansen – En elegant lampe lavet af hvidt glas

Clam/Musling fra Fritz Hansen er en smuk og elegant glaslampe, der er perfekt til at skabe et behageligt og hyggeligt lys omkring et middagsbord, i stuen eller over en køkkenø. Denne lampe er designet som en hyldest til lyset, hvor lyskilden er den perle, der dukker op, når pendlens skærme åbnes.

Hvor meget lys du har og hvor høj en blænde du ønsker er op til dig, men lampen er lige så smuk og smuk i både åben eller lukket tilstand. Musling-lampen fra Fritz Hansen er en dekorativ nyhed, der for nylig er blevet nomineret til en række designpriser og består af to mundblæste, ovale glasskærme i opal-hvidt glas, der spreder lyset på en behagelig og jævn måde. Lamperne er desuden dekoreret med smukke messingdetaljer, der skaber en delikat kontrast til det hvide glas.

Smuk og elegant glaslampe – Clam fra Fritz Hansen /Andlight.dk
Det opal-hvide glas spreder lyset jævnt /Andlight.dk

Hvis du har en god nok loftshøjde i rummet, kan du kombinere pendlen Clam i begge størrelser sammen. Hæng dem cirka en halv meter fra hinanden og hæng dem i forskellige højder for at skabe et dekorativt samspil mellem lamperne.

Perfekt som spisebordsbelysning /Andlight.dk
Clam skaber et blødt og behageligt lys, der spredes i alle retninger /Andlight.dk

Clam fra Fritz Hansen er skabt af designduoen Ahm & Lund. Med sit smukke, mundblæste glas og fine messingdetaljer er pendlen en ny klassiker indenfor belysning. Pendlen er opkaldt efter sin inspirationskilde, og ligesom en perle skjuler pendlen sin lyskilde. Lyskilden bag det mundblæste glas udsender et blødt og diffust lys, der oplyser rummet på en behagelig måde. Fås i to størrelser, som kan åbnes og lukkes efter behov.

Clam-lampen kan åbnes og justeres som du ønsker /Andlight.dk
Clam/Musling fra Fritz Hansen /Andlight.dk
Clam/Musling fra Fritz Hansen /Andlight.dk

Clam fra Fritz Hansen er en smuk og elegant glaslampe, perfekt til at skabe en hyggelig belysning i rummet. Se gerne flere glaslamper, herunder Store glaslamper med mange glaskugler, Pendellampe Glas – Inspiration og populære lamper og Smukke loftshæng og pendellamper i glas – Inspiration & tip.

Få inspiration til design og interiør i boligen, se Bænk til entreen – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entréArt Deco møbler, belysning og interiør: Få Art-Deco stilen i hjemmet og Flot, stor og lang spiseborde – Til fest og hverdag.