Pendellampe Glas – Inspiration og populære lamper

pendellamper i glass

Et pendelglas i glas kan komme i mange former, farver og størrelser. Alt fra den meget enkle og sfæriske pendellampe i klart glas til flerfarvede eller ovale lamper. Et pendelglas i glas passer ikke desto mindre ind i de fleste hjem og interiørstilarter og giver et godt lys, hvor det hænger over et bord eller loft.

Hübsch lampe hvid metal i glas. /Bydahlliving.dk

Enrique fra Lindby er en smuk og lang lampe med fire ravfarvede glasskærme, der lyser ned mod bordet, men som også giver en fantastisk glød i hele rummet. Lampen har en moderne kombination af træ og sort metal, der skaber et stilfuldt design og samtidig giver en varme til indretningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne aflang pendel med farvet glas / Lampegiganten.dk

De smukke Nobb- glas vedhæng fra dansk Halo-design består af mønstrede glas og glasskuppler i forskellige former og størrelser. Glaslamperne i nobb-serien findes i både klart og røgfarvet glas, og de forskellige størrelser får dem til at passe godt sammen over et spisebord eller et vindue.

Nobb fra Halo Design / Lampeguru
Nobb Edgy fra Halo Design / Lampeguru

Fenomen er en elegant glaslampe fra svenske Konsthantverk med rustikke elementer af rå messing, der med tiden vil udvikle en vidunderlig og unik patina. Den gyldne rå messing er kombineret med en mundblæst lampeskærm af klart eller sodet glas og kommer i tre størrelser og former, der kan hænge pænt alene, men over et spisebord eller sofabord vil det være en perfekt kombination, hvis de hænges i forskellige højder.

Fenomen fra Konsthantverk over et spisebord / Andlight.dk

Konsthantverk er en lille lampeproducent fra Tyringe i Sverige, hvor de har håndlavede unikke lamper i over 90 år. Deres lamper har ofte et strejf af rustik og industriel, hvor glas kombineres med råmetal.

Fenomen kommer i klart eller sodet glas / Andlight.dk

Pynt spisebordet med denne legende og farverige pendel i farvet glas. Tamina er en pendel, der består af fem forskellige glaskupler, hver i sin farve og form. En kreativ og delikat lampe, der hjælper med at give farve og lys over spisebordet eller køkkenøen.

Tamina pendel med farvede glaskupler i træk / Lampegiganten.dk

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farveindstillinger og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Caboche fra Foscarini er en fantastisk lampe, der er håndlavet i Italien af ​​mundblæst glas med et smukt mønster, der giver både en dekorativ effekt og et utroligt smukt refleksionsspil, når lampen tændes om aftenen. Samtidig har Caboche modtaget en opgradering i 2021 og har nu indbygget ny teknologi i lampen, som tilbyder en række nye innovative måder at styre og ændre lyset via en app.

Caboche fra Foscarini af mundblæst glas med smukt mønster / Andlight.dk
Caboche skaber et smukt lys og en hyggelig atmosfære / Andlight.dk
Caboche fra Foscarini kommer i flere glasfarver / Andlight.dk

Ball fra House Doctor er en smuk glaspendel med et legende look. Lampen har et flot og organisk formsprog, der giver et let og feminint udtryk. Glasskærmen har en flot og røget grå farve, som giver lampen et varmt og iøjnefaldende look.

Ball – House Doctor /Nordlyhome.dk

Golden Goblet hængelampe i varme messing og ravgule nuancer

Golden Goblet – Kare /Lampegiganten.dk

Splendor Bar – By Rydéns

Smuk glaslampe lavet af ravfarvet eller røgfarvede glaskugler i træk, der skaber en smuk og atmosfærisk belysning over spisebordet.

Splendor Bar – By Rydéns / Nordicnest.dk

Fluid – Muuto

Fluid er et behageligt glas vedhæng, der med sit opale glas skaber et hyggeligt lys i stuen eller over spiseborde. Skærmen er lavet af mundblæst glas, der derefter slibes og poleres.

Fluid – Muuto /Andlight.dk
FURBO loftslampe – glas og krom /BoBoOnline.dk

Ali – Fischer & Honsel

Elegant og enkel orientalsk glasglampe med et mønster klart glas, der skaber et smukt lysspil.

Ali – Fischer & Honsel / Lampegiganten

VP Globe 40 Alu vedhæng – Pan

Populær loftslampe fra Verpan, designet af Verner Panton i 1969. Verner Panton var en dansk arkitekt og multikunstner, som du kan læse mere om i dette indlæg, jeg har skrevet .

Hans VP Globe er en sfærisk lampe med farvede skiver af metal, der reflekterer lyset smukt og i dag findes i flere materialer og størrelser.

VP GlobeAlu / Lampemesteren

Gloria – Belid

Mundblæst glasskuppel produceret i Sverige til Belid – Gloria er en rund glaslampe, hvor lyskilden er fokuseret. Gloria leveres i klart glas og et dejligt røgfarvet glas og har fine kobberdetaljer på toppen af ​​glaskuglen.

Gloria – Belid / Lampeguru

Hæng gerne glaslamper i forskellige størrelser i forskellige højder.

Gloria – Belid / Lampeguru
Gloria – Belid / Lampeguru

Ballon – Normann Copenhagen

Nyt fra Normann Copenhagen. Balloon er en serie glas pendellamper med smukke farver og legende former, hvilket gør dem velegnede i kombination med hinanden.

Balloon – Normann Copenhagen / Lampemesteren
Balloon – Normann Copenhagen / Lampemesteren

Green – Bloomingville

Stilfuld pendellampe i grønfarvet glas fra Bloomingville med et dejligt retroglasmønster, der spreder lyset fra lampen.

Green – Bloomingville / Bydahlliving.dk

Joani – Luksuriøs glas shuttle

Joani er et smukt glas vedhæng, der kombinerer krystaldetaljer, krom og røgfarvet glas. Denne lampe er lige så smuk slukket som tændt og vil være et blik over bordet.

Joani / Lampemesteren

Gross

Fra By Rydens kommer den fantastiske glaslampe Gross. Populariteten har gjort, at gross-lamperne nu kommer i mange spændende varianter og farver. Grossbestår af et antal individuelle mundblæst glaskugler, der er placeret omkring lyskilderne med et fantastisk lysspil som resultat.

By Rydens Gross / Nordicnest.dk
By Rydens Gross / Nordicnest.dk

Med 32+ glaskugler i ravfarvet glas er “Gross” en smuk lampe, der passer til de fleste interiørstilarter og værelser.

By Rydens Gross / Nordicnest.dk
By Rydens Gross / Nordicnest.dk
By Rydens Gross / Nordicnest.dk
By Rydens Gross Multicolor / Nordicnest.dk

Brixham – Eglo lys

Brixham sætter lyskilden i fokus – Brug gjerne en vintage Edison glødepære til at få de elegante glødetråd frem.

Brixham – Eglo lys / lampegiganten

Ge ‘- kartel

Selvom denne lampe ikke er lavet af glas, er den lavet af en dekorativ og krystallignende plast, som det italienske kartel er blevet så berømt for. Disse Kartel-designklassikere gnister, uanset hvor de går, uanset om du vælger den populære krystalklare version eller nogle nye farverige udfordrere.

Ge ‘- Kartel / Lampemesteren
Ge ‘- Kartel / Lampemesteren
Jupiter Pink /BoBoOnline.dk

Eleasa – Lampenwelt

Eleasa består af 5 opale-hvide glasskærme, der hænger i en bjælke, der let kan justeres i højden via JoJo-justeringsvægten. Det har også en smart easydim-funktion, der gør det muligt at dæmpes med en almindelig lysafbryder.

Eleasa – Lampegiganten

Ballroom – Design by us

Et af de mest populære lys fra Design By Us, Ballroom kommer i mange vidunderlige farver med mundblæst glas og håndmalet detaljer

Ballroom pendel / Andlight.dk
Ballroom pendel / Andlight.dk

Beatrice – Aneta

Smukke ravfarvede glasvedhæng med antikke messingdetaljer, der oser af elegance og giver et hyggeligt varmt lys.

Beatrice Vintage / Homeroom

Ocean – Belid

Et vidunderligt smukt glas vedhæng med en unik form! Ocean har hentet sin inspiration fra de sandvaskede småsten, der kan findes langs stranden og ændrer udseendet fra den vinkel, du ser dem fra. Ocean er lavet i Sverige af Belid og kommer i tre forskellige glasfarver.

Ocean – Belid / Lampeguru
Ocean Dark – Belid / Lampeguru

Diplomat – Aneta

Diplom fra Aneta / Scan Lamps er en elegant glaslampe, der passer fint over en køkkenø eller spisebord.

Diplomat – Scan lamps / Homeroom.dk
Diplomat – Scan lamps/ Homeroom.dk

For diplomatlamperne, for eksempel, vil Edison-pærer med synlige filamenter være et fremragende valg, se alle de flotte lamper på Homeroom.dk


Besøg kategorien glaslamper og se flere flotte og spændende pendler af glas. Se nyheder og de mest populære klassikere.