Hopp til innholdet

Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré

Med en bænk i gang og en indgang får du et sted at sidde for at tage af og tage sko og tøj på. En bænk giver også et godt sted at opbevare eller lægge overtøj og sko væk. Her kan du finde tips til flotte bænke til entre og entréer i træ og metal, der ikke bare giver øget komfort, men også skaber en flot indretning og mere orden i hjemmet.

KARE DESIGN Gym Gabby bænk – brunt koskind og stål /BoBoOnline.dk

Cutter fra Skagerak blev designet allerede i 1999, men virker selv i dag trendy og innovativ. Med sine tætsiddende egestolper skaber denne træbænk et moderne og stramt skandinavisk look i hjemmet. Bænken kommer i både naturlig eg, men også mørk eg. Og du kan også finde flotte væghylder og vægophæng i samme stil, hvis du vil udvide møblerne.

Cutter fra Skagerak / Nordicnest.dk
Cutter fra Skagerak / Nordicnest.dk

Hübsch Interiør bænk, med skuffer og hylde. Bænken har et smukt og stilrent design.
Bænker er produceret i egetræ, og passer perfekt ind i husets rum, både gang, soveværelse og stuen.

Hübsch Bænk med hynde og skuffer /ByDahlLiving.dk

Jokkfall er en fantastisk retro bænk, der passer lige så godt i stuen og soveværelset, som entre og entré. Bænken har et vintage, retro look og er lavet af massiv birk og papirsnore. Kontrasten mellem papirsnore og træ er effektiv, og sædet giver god siddekomfort.

Retro og stilfuld bænk – Jokkfall / Jotex.dk
Retro og stilfuld bænk – Jokkfall / Jotex.dk

Lao bænken fra Swedish House Doctor er en smuk og stilfuld sort stålbænk med en stor og blød fløjlspude, der giver et behageligt sted at sidde i gangen og entréen eller i stuen og spisestuen. Fløjlsstoffet bringer den smukke farve til live og tilsammen giver de klasse og elegance til dit hjem. Placer bænken i gangen for at byde dine gæster velkommen, brug den som ekstra siddeplads i stuen eller placer den for enden af ​​sengen. Denne bænk giver dig uendelige muligheder, når det kommer til at skabe et hjem, der oser af stil og varme. 

Lao bænk fra House Doctor / Nordicnest.dk
Lao bænk fra House Doctor / Nordicnest.dk

Pedro er en elegant og let bænk lavet af naturlig eg fra danske Bloomingville . Bænken passer perfekt i gangen eller i soveværelset! Pedro bænk er i flot skandinavisk design. En læderbælte holder sædehynden på plads. Bænken har et lækkert sæde med blødt tekstil og en praktisk underliggende hylde til at placere sko, bøger eller andet du vil af vejen.

Pedro bænk i hvid naturlig eg fra Bloomingville / Nordicnest.dk
Pedro bænk i hvid naturlig eg fra Bloomingville / Nordicnest.dk

Copenhagen er en klassisk og tidløs bænk med retro og rene linjer, der er produceret af naturlige materialer som hør og hvidkalket eg. Velegnet, når du har brug for flere siddepladser, en siddeplads i gangen eller et sted at stille dit tøj.

København – retro og klassisk bænk / Jotex.dk
København – retro og klassisk bænk / Jotex.dk

Hvis du leder efter den klassiske landhusstil, er Paddington bænken måske noget for dig. Paddington er en klassisk blød fløjlsbænk med en stilk af mdf og eukalyptustræ.

Paddington – Herregårdsbænk med fløjl / Homeroom.dk

Frank-bænken fra Maze er designet af Louise Hederström og har et stort opbevaringsrum med perforerede sider og en top af blødt og stilfuldt læder. denne sofa er lavet af perforeret metal og afsluttet med et lædersæde og et matchende håndtag, der giver et flot karakteristisk touch til designet. Frank er en smuk kombination af et klassisk og moderne look og er meget velegnet til forskellige rum og formål.

Frank – Håndlavet bænk fra svenske Maze / Finnishdesignshop

Frank opbevaringsbænken er en del af Mazes kollektion af svenskfremstillede møbler lavet efter mærkets Slow Production-tankegang: Målet er at støtte lokal produktion ved hjælp af bæredygtige materialer og metoder. Hvert stykke i kollektionen er lavet i begrænsede oplag og er lavet med den største omhu – de er lavet til at blive elsket og værdsat i årtier fremover.

Frank – Håndlavet bænk fra svenske Maze / Finnishdesignshop
Frank – Håndlavet bænk fra svenske Maze / Finnishdesignshop
Bowser bænk / Homeroom.dk
Bowser bænk / Homeroom.dk

Copenhagen fra Muubs er en smuk og moderne bænk med opbevaringshylde. Perfekt til sko og småting i entre og entré. Bænken er lavet i sort metal og har et enkelt design, med flotte afrundede kanter for god komfort.

Copenhagen fra Muubs /Bydahlliving.dk

Oplev flere flotte indretningstips til hjemmet, se blandt andet Ujævne spejle – Elegante spejle i asymmetrisk og ujævn form , Flotte Sideborde i Design – Små og flotte borde til stuer, stuer og soveværelser og Interiør og møbler til gangen – Indgangsmøbler Inspiration.

Vi har også mange fine tips om belysning i hjemmet, se fx Batteridrevne lamper – Smukke lamper med batteri til dekoration og festTrælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ eller Antikke lamper – Lamper med sjæl og antik design.