Hopp til innholdet

Smukke, store og lange spiseborde – Til fester og hver dag

store og lange spisebord

Til store familier eller middagsfester har du muligvis brug for et ekstra stort spisebord. Et stort spisebord eller langbord ville også være rart at have på hytten til sene aftener med kortspil eller besøg af gæster og familie.

Her kan du se et udvalg af gode og lange spiseborde, der kan bruges til både hverdag og fest. Se også vores tip til sommerhusinteriør .

Neva er et utrolig smuk spisebord hvor der er kræset om den uovertruffen kvalitet og udførelse. Bordet har smart system med indbygget udtræk. Udtrækspladen er elegant gemt væk og kan nemt trækkes ud og forlænge bordet med 100 cm når behovet byder sig.

Artisan Neva udtræksbord /Trendbazaar.dk

CPH 30 fra Hay er et lækkert og minimalistisk spisebord, der kan udvides og er derfor velegnet til daglig brug samt til fester.

Dette lange bord kan rumme mange gæster og kan udvides med indsatser fra 250 cm til 450 cm.

CPH 30 fra Hay / Trendbazaar.dk
CPH 30 fra Hay / Trendbazaar.dk

Spisebordet er stilfuldt, holdbart, har sømløse overgange og plads til mange middagsgæster. De faste ben mod den tynde bordplade giver bordet en luftig fornemmelse. Supplerende ulovlige plader kan let indsættes i bordets centrale glidemekanisme, så bordet kan udvides til den ønskede længde.

CPH 30 fra Hay / Trendbazaar.dk

Egholm er et nordisk designet spisebord i høj kvalitet, der kan forlænges op til 5 meter med tillægsplader.

Lange spiseborde / BoBoOnline.dk
Lange spiseborde / BoBoOnline.dk

Der kan være 1-3 tillægsplader i hver ende af bordet. 

Lange spiseborde / BoBoOnline.dk

Det giver dig  fleksible muligheder, så du altid kan tilpasse bordet, ift. hvor mange der skal sidde ved det.

Lange spiseborde / BoBoOnline.dk

Sika Design har specialiseret sig i varme og rusitkke møbler i eksotisk træ som massiv teak. Lucas bordet er udført i teaktræ der tidligere har været brugt som f.eks byggematerialer eller andet. Dette genanvendte teak er den mest økologiske måde at anvende naturmaterialer og giver samtidigt den flotte rustikke patina til møblets udseende.

Sika Design Lucas Spisebord /Trendbazaar.dk
Sika Design Lucas Spisebord /Trendbazaar.dk

Lindos er en stor og overkommelig spisegruppe med et solidt bord i mørkt træ og hvide komfortable stole, hvor du kan rumme 6 personer. Fås også i andre fantastiske farver.

Lindos Spisning / Homeroom.dk
Spisegruppen «Pinner» / Homeroom.dk

Canet er en stor spisegruppe bestående af sorte langborde og 8 stole inkluderet. Bordet består af MDF træ og sorte metalben.

Canet – langbord med stole inkluderet / Homeroom.dk
Lucas spisebord inkl. ekstraplade – Sika Design /Kitchentime.dk
Lucas spisebord inkl. ekstraplade – Sika Design /Kitchentime.dk

Oprindeligt designet af Friso Karmer og Wim Rietveld, Pyramid bord 02 fra HAY blev først lanceret i 50’erne. Dette smukke bord findes i tre længder på op til 3 meter, som kan rumme mange gæster.

Ved hjælp af den dejlige bænk i samme serie kan du rumme endnu flere gæster på den ene side af spisebordet.

Pyramid 02 fra Hay / Trendbazaar.dk
NocNoi Spisebordssæt i egetræ m. 8 stole /BoBoOnline.dk

Isny er en fleksibel og stilfuld spisegruppe, der inkluderer stole og spiseborde. Spisebordet er egnet til 4 stole hver dag, mens det kan udvides til en fest med den medfølgende indsatsplade, så du kan sætte 6 gæster på langsiden og muligvis nogle på kortsiderne.

For eksempel fungerer det fine træmønster i langbordet også godt med en smuk sektolampe i træ.

Spisegruppe Isny bord og 4 Penally stole / Homeroom.dk

Læs mere om interiør og indretning , inklusive smukke indgangsmøbler og kommoder til gangen og stuen , eller retro lænestole og pæne runde sofaborde .