Hopp til innholdet

Store glaslamper med mange glaskugler

Store glaslamper er rene, stilfulde og en sikker succes. Disse passer ind i næsten ethvert interiør.

Nogle af de mere smukke glaslamper, jeg har set, er dem, der indeholder flere glaskugler, der er sammensat. Her får du det rene og stilfulde – sammen med det smukke lysspil fra mange glaskugler, der spreder lyset.

Crystal Bomb Brass loftlampe – Kare Design /BOBOonline.dk
Crystal Bomb Brass loftlampe – Kare Design /BOBOonline.dk

Auro er en smuk lysekrone i moderne stil med lange hule stænger af lyserøde glasstænger, der virkelig gør indtryk og giver et smukt lys, hvor den hænger. Lysekronen fanger øjet og skaber en hyggelig atmosfære.

Auro glas lysekrone / Jotex.dk
Auro kommer i pink og klart glas / Jotex.dk

Electra består af en metalbund og glaskugler med en kompakt form, der kaster et smukt lysspil ned på bordet og ud i rummet. Kuglerne er en blanding af runde glaskugler og glaskugler med mønstrede riller, der skaber en flot dynamik i belysningen.

Electra moderne glaslysekrone / Jotex.dk

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farveindstillinger og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Gross

Fra By Rydens kommer glaslampen Gross .
Denne findes i to varianter, en rund og en aflang lampe. Disse er sat sammen med snesevis af kugler i et smukt «rav» eller champagnefarvet glas.

by Rydens Gross / Nordicnest.dk

Med 32+ glaskugler i ravfarvet glas er «Gross» en smuk lampe, der passer til de fleste indvendige stilarter og værelser.

Gross Bourgogne / Nordicnest.dk
Gross Bourgogne / Nordicnest.dk
By Rydens Gross Bar / Nordicnest.dk
By Rydéns Multicolor / Nordicnest.dk
Gross kommer også som bordlampeversion / Nordicnest.dk

Gallotti & Radice Bolle Orizzontale Lampe af Massimo Castagna blev tegnet i 2019. Lampen er udført i håndbruneret messing som er naturligt «blakket» i sit udtryk og derfor er alle lamper unikke i deres finish. I hver glaskugle (10 stk.) giver den lille lyskilde et fantastisk lys og tilføjer atmosfære og stemning over Spisebordet. Gallotti og Radice lampen er også rigtig god i en opgang da den er flot fra alle vinkler inkl. perspektivet ovenfra.

Bolle Orizzontale /Trendbazaar.dk

Anoli 6 fra Nuura er en dejlig lysekrone lavet af ravfarvet glas med buede, bløde ovale figurer, der skaber et smukt let leg. I Anoli 6 hænger de seks pendelys på forskellige niveauer og er især godt egnet til et rundt sofabord .

Anoli 6 – Nura / Andlight

Nielsen Light Astralis Pendel

Smuk og stor glaslampe lavet af 32 kromfarvede glaskupler og forkromet metal. Astralis bliver et smukt blikfang i hjemmet og vil se lige så fantastisk ud med lyset slukket.

Astralis – Nilsen Light / Lampeguru
Astralis – Nilsen Light / Lampeguru

Atomic fra Kare Design. En stilfuld pendel lampe, der minder om værket af kunstneren Jeff Koons. Et markant højdepunkt for dit hjem, der vil karakterisere din smag for avantgarden inden for styling. De legende glaskugler afspejler deres omgivelser hundreder af gange og leger med enhver reflektion af lyset. Når du tænder pendellampen, udstråler de 13 pærer et ravfarvet lys. 

Atomic – Kare Design /BOBOonline.dk
Atomic – Kare Design /BOBOonline.dk

Beads – Eksklusiv glaslampe fra Innermost

Beads fra Innermost er en glaslampe, der virkelig gør indtryk. Det er designet af det britiske firma Innermost og deres designer Winnie Lui og kommer i to forskellige designs – og en række farvevarianter.

Beads – Innermost / Lampemesteren.dk

Beads lyser som om juveler, og stråler ud i uendelige refleksioner og smuk effekt. Se udvalget og de forskellige variationer på Lampemesteren.dk

Leveres i flere farvevarianter.

Glaslampen bruger en række kugler, der skjuler lyskilden og skaber smukke refleksioner på væggen og loftet.

Beads – Innermost / Lampemesteren.dk

Taraxacum 

Stor glaslampe fra Danske Flos, der bliver en rigtig blikfang, hvor den hænger. Den runde og store form gør at den passer ekstra godt over det runde / ovale bord og hænger i gangen / gangen over trappen.

Taraxacum – Flos / Lampemesteren
Taraxacum – Flos / Lampemesteren

Apiales 18 lysekrone børstet messing / opal hvid

Apiales 18 – Nuura / Lampemesteren

Loftslampe Splendor

Splendor – højglansloftlampe med 15 glaskugler fra By Rydens / Nordicnest.dk
Splendor – højglansloftlampe med 15 glaskugler fra By Rydens / Nordicnest.dk

Gross Grande loftslampe

Gross Grande loftslampe / Nordicnest.dk