Hopp til innholdet

Interiør og møbler til gangen – Indgangsmøbler Inspiration

Opret en gang og indgang, der byder dig velkommen hjem med en kombination af delikat interiør til gangen og elegante indgangsmøbler med praktisk opbevaring. Gang og indgang skal kombinere den praktiske hverdag med et dejligt og hjemligt interiør, hvor du kan modtage venner og besøgende. Her ser vi på tip til indretning til gange og indgange samt smukke indgangsmøbler, der både er praktiske at bruge, men som også hjælper med at skabe en god atmosfære.

Töjbox tøjstativ til gange og indgange / Nordicnest.dk
HAN – smart og dekorativ knagglampe fra Faro /Lampegiganten

Art deco bordlampe messing med opalglas er en rigtig cool, retro blikfang i dit soveværelse eller i stuen.En rigtig fin bordlampe til soveværelse, entre og stue. Lampen skaber et blødt og atmosfærisk lys. Monter gerne en lysdæmper på ledningen, hvis du ønsker et ekstra flot lys.

Art Deco bordlampe med opalglas /Lampeoglys.dk

Agatar er et stilrent møbel i vintage-antik stil med en række detaljer, der fremhæver den unikke og charmerende retrostil. Perfekt hvis du ønsker et karismatisk skab og kommode i stuen eller soveværelset. Skabet er håndlavet i genbrugstræ med naturlig patina og mindre skader, der fuldender vintagestilen. Fronten består af hamret metal med små detaljer som metalhåndtag og nitter.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Agatar er et dekorativt og charmerende håndlavet skab med to hylder og to lodrette skabslåger. Et unikt og specielt skab i vintage retro stil.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Muuto Reflect skænk, her i lille variant er designet af Søren Rose for danske Muuto. Det minimalistiske design og de lækre detaljer med formspændt træ, giver dig lyst til at trække de lækre massive skuffe ud. Tidsløst design med et ekstra pift.

Muuto Reflect Skænk – Small – Eg /Trendbazaar.dk
Ygg&Lyng Dis 80 Sideboard – Hvidolieret Eg /Trendbazaar.dk

En lækker og minimalistisk skænk fra spanske Trekus AURA serie. Skænken ses her i lys eg med rødbrun indsats, skuffer i lys eg og lysegrå skabslåger. Skænken fås i flere træsorter og farver som kan kombineres efter ønske. 

Treku Aura Skænk C5 /Trendbazaar.dk

Deniz fra Homemania er et smart, overkommeligt og praktisk indgangsmøbel til gange og indgange, hvor du kan hænge både overtøj og jakker og lægge sko og andet lille tøj væk. Dette indgangsmøbel er perfekt til mindre hjem og lejligheder eller til dig, der ikke har brug for meget opbevaringsplads, men som ønsker at maksimere fordelen ved et møbel. Indgangsmøblerne har et underskab, hvor du kan lægge ting, et jakkestativ og en øverste hylde, hvor du kan placere sko, hatte osv.

Deniz fra Homemania / Homeroom.dk

Kerry er et smukt indgangsmøbel med et stort integreret spejl og smukke runde og ovale former, hvor du både kan hænge tøj og overtøj, men også placere sko, handsker og andre små ting, du måtte have i lommerne. Kerry har en melaminbelagt overflade, der gør den ekstra nem at rengøre, og med sin mørke træfarve passer den fint ind i de fleste interiørstilarter.

Kerry fra Homemania / Homeroom.dk
Brass fra Hubsch – Gylden messing og opal hvidt glas, fantastisk som dekorative lamper i hjemmet / Lampemesteren.dk

Et elegant tæppe er en hurtig måde at skabe et helt nyt indtryk og udseende i gangen og indgangen, her kan du hurtigt ændre stil ved at bruge nye farver, skjule slidte dele i gulvet og samtidig få det pænt og blødt.

Tæpper i mange stilarter og materialer / Nordicnest.dk
Strandtæppe i strie / Nordicnest.dk
Tæpper i mange stilarter og materialer / Nordicnest.dk
Act Nordic Nora bænk – Cognac/Naturfarvet kunstlæder /BoBoOnline.dk

Du er velkommen til at bruge smukke spejle til at dekorere gangen og indgangen . Praktisk både i hverdagen til en sidste kontrol, inden du går ud af døren, eller som et fantastisk dekorativt element, der skaber refleksioner og en følelse af plads. De smukke vægspejle fra Hubsch kombinerer spejle med en praktisk lille hylde, der kan bruges til dekoration eller til opbevaring af nøgler og kort.

Vægmonteret spejl fra Hubsch med hylde / Bydahlliving.dk
Vægmonteret ovalt spejl fra Hubsch med hylde / Bydahlliving.dk
Harlequin Spejl /Nordlyhome.dk
Nancy – Svensk-fremstillet bænk med skohylde i læder og sort metal / Nordicnest.dk

Spirit Nordal er et stort spejl i en smuk kombination af art-deco og industrielt design. Spejlet er skabt af det danske Nordal og har en ramme af jern med sort finish.

De firkantede detaljer gør Spirit spejlet moderne, og skaber en ekstra dimension. Det er derfor lige så dekorativt som det er anvendeligt. Spejlet er oplagt at bruge i entreen eller i soveværelset,

Nordal – Spirit Spejl – Svart /Unoliving.dk

Jove  er et utroligt smukt møbel og skabe fra det hollandske designhus Dutchbone, der er fyldt med smukke udskæringer, detaljer og charme. Perfekt til at dekorere gangen og indgangen på en unik måde.
Du er velkommen til at læse mere om skænk og kommode i træ.

Jove – Dutchbone / Unoliving.dk
Jove – Dutchbone / Unoliving.dk

Showcase er et smukt og moderne hyldesystem fra Anne Linde, hvor du kan samle og udvide med flere hylder og tilbehør efter behov, og hvor meget plads du har i gangen og gangen.

Udstillingsvindue fra Anne Linde / Unoliving.dk
Guldfarvet glas – Circus – AYTM / Nordicnest.dk

Studio Roso  fra  Fritz Hansen  i regnbueglas er en virkelig unik serie spejle med tonet og farvet glas, der giver en utrolig smuk effekt, fuld af farver og refleksioner. Læs mere om spejle i farvet glas.

Studio Roso – Fritz Hansen / Nordicnest.dk

Gravure fra hollandsk Woood er en smuk serie fyrretræsmøbler med skjulte skabsdøre, der passer perfekt ind som indgangsmøbler og opbevaringsplads. Vælg mellem sort og naturligt træ.

Gravering – WOOOD /  Unoliving.dk
Gravering – WOOOD /  Unoliving.dk

I gangen og indgangen har man som regel spot- og downlights som belysning, ofte i moderne lejligheder er dette den eneste lyskilde, som efter min mening skaber et uheldigt og fladt lys. Et godt lys kan opdeles i flere lag, og du bør derfor overveje andre lyskilder, såsom væglamper, borde og gulvlamper. Se flere tip om væglamper.

Multi fra svenske Markslojd er en smart lille væglampe med hylde og mobil oplader i en. Her kan du efterlade dine nøgler og mobil på samme tid som du får et ekstra lyslag.

Multi væglampe / Homeroom

Hvis du har en smal gang med lidt plads til at placere indgangsmøbler, behøver du ikke fortvivle, du kan skabe en meget flot interiørstil i en smal indgang.

Brug væggene til at hænge personlige fotos og glade minder, du kan også dekorere med aflange tæpper på gulvet, smalle hylder og vægmonterede lamper.

Gridy Fungi væghylder fra Menu er små med afrundede kanter, der passer godt ind i gangen og indgangen, selv i smalle gange og korridorer. Her kan du lægge dine daglige nøgler og kort væk eller dekorere med små planter og souvenirs.

Gridy Fungi fra Menu / Nordicnest.dk
Gridy Fungi fra Menu / Nordicnest.dk

Hvis du vil have sorte møbler og dekorative elementer, vil de sorte pinde og donkrafte i Maze Bill- serien være et godt valg til ophængning af tøj, tasker og overtøj. Læs mere om sorte møbler og sorte interiører.

Maze Bill sorte frakkeholdere / Nordicnest.dk

Aruba er en smuk og dekorativ væglampe, der er fantastisk at bruge i gangen og gangen såvel som i resten af ​​hjemmet. Lampen bygger lidt i dybden og er derfor også velegnet som belysning i smalle korridorer og gange. Lampen er lavet af flettet rotting i naturen, der passer godt til de fleste indvendige stilarter og farver.

Aruba fra Globen Lighting / Nordicnest.dk

Art deco-inspireret reol i smukt design fra det dygtige, danske brand Nordal. Denne reol har en flot oval form. Rammen er lavet i jern med flot gyldent finish, mens de fem niveau hylder alle er lavet i sort glas. Tilsammen skaber de to materialer et eksklusivt udseende møbel, som vil passe ind i mange indretninger.

Nordal – Reol Oval m. sorte glashylder /Unoliving.dk

Millie hylder er smalle og dekorative metalhylder, der kommer i smuk sort eller messing og passer perfekt over et indgangsmøbel eller en kommode. De kan også hænge alene i gangen og indgangen med lidt plads.

Millie væghylde i messing / Homeroom

Loca Knax er et smart og elegant væghyldesystem, der gør det let at hænge overtøj, jakker og tasker uden noget, der stikker ud fra væggen, når bøjlen ikke er i brug. Loca Knax giver et rent udseende til gangen og gangen og fås i mange farver og størrelser.

Loca Knax / Nordicnest.dk
Vægmonteret skohylde i egetræ med sildebensmønster fra Hubsch / Unoliving.dk
Planet Lamp – Vent venligst med at sidde / Andlight.dk

Få flere tip om interiør og design , se også skænk og kommode til gang og stuelange spiseborde til mange gæster.

God belysning er også en vigtig del af interiøret, se mere om tip til køkkenbelysning og lamper til køkkenet.