Hopp til innholdet

Ujævne spejle – Elegante spejle i asymmetrisk og ujævn form

Et spejl med en ujævn form eller asymmetrisk form er en fantastisk måde at skabe en lidt anderledes indretning og blikfang i hjemmet. Et spejl med en ujævn form fanger opmærksomheden og skaber et dekorativt lag i interiøret, samtidig med at det skaber en illusion af volumen og dybde i rummet.

Serax er en stilfuld og moderne serie af ujævne spejle med en klar sort ramme, der omgiver disse velformede vægspejle. Serien består af tre spejle i forskellige størrelser, der kan kombineres sammen og hænges sammen for at skabe et skulpturelt udtryk langs væggen. Serax spejlene er lige så fine i stuen, som på gangen, gangen og badeværelset.

Serax – En serie velformede spejle med sort stel / Nordicnest.dk
Serax – En serie velformede spejle med sort stel / Nordicnest.dk

Alison er et stort og smukt spejl med bløde kurver og former, der passer frygteligt ind i gangen og indgangen.

Alison spejl / Homeroom.dk

Pond fra danske Ferm Living har hentet inspiration fra vandets bevægelser i designet af disse unikke spejlformer. Spejlet har en velformet og asymmetrisk form med kurver og bevægelser, der ligner, hvordan vandet strømmer ud til siderne af en dam. Dam findes i flere størrelser og kan hænges på væggen, både lodret og vandret.

Pond fra Ferm Living / Nordicnest.dk
Pond fra Ferm Living / Nordicnest.dk
Daily Pretty fra Urban Nature – spejle med bløde former / Nordicnest.dk

Layer er et dekorativt og smukt spejl med en ujævn og asymmetrisk form. Lagspejlet fra Broste Copenhagen består af flere lag spejlglas, der ligger oven på hinanden. Det øverste lag er traditionelt klart spejlglas, mens de underliggende lag er lavet af farvet spejlglas, der skaber refleksioner og dybde.

Layer fra Broste Copenhagen / Nordicnest.dk
Layer fra Broste Copenhagen / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om smukt interiør og design, se blandt andre Alma fra Lene Bjerre – En magisk farverig vase til indretning og dekorationJulestjerner med farve og smukke sideborde i design – Små og flotte borde til stuer, stuer og soveværelser.