Hopp til innholdet

Smukke sideborde i design – Små og flotte borde til stue, stue og soveværelse

Sideborde er små borde, som du kan placere ved siden af ​​en lænestol, en sofa eller ved siden af ​​sengen i soveværelset. Men du kan også placere et sidebord andre steder også, f.eks. I gangen og indgangen, for at løfte en urtepotte eller på badeværelset.

Her kan du finde tips til smukke sideborde af træ, metal, eg og valnød, der skaber en ekstra elegance til interiør og indretning. Disse sideborde i træ passer let ind i enhver stil og har et smukt tidløst look.

Arco egetræ sidebord – Sort / Nordicnest.dk

Audacious from Umage er en populær serie skænke til stuen, men serien kommer nu også i matchende sideborde i samme stil. Audaciuos har hentet meget inspiration fra retro- og vintagemøbler og bruger blandt andet lodrette lameller, som du skubber tilbage eller væk for at lukke skabet.

Umage Audacious Sidebord / Umage.dk

Umage Audacious kommer i flere smukke og moderne farver og er fantastisk til både stue, gang eller soveværelse.

Umage Audacious Sidebord / Umage.dk
Shuffle board MH1 – &Tradition / Nordicnest.dk

Teaky fra House Doctor er sammensat af flere individuelle længder af genbrugstræ af akacietræ og teak, der tilsammen giver en helt unik farvesammensætning og mønster. Teaky er fantastisk til at give varme og indretning i ethvert hjem.

Teaky Sidebord i træ fra House Doctor / Kitchentime.dk
Ethnicraft Teak Fin sidebord – black /Trendbazar.dk

Nordic fra Sackit er et smukt designet sidebord i egetræ, der fås i tre farvenuancer og har en vidunderlig overflade i høj kvalitet med et smukt træmønster. Nordic er grundigt dansk design, der skiller sig smukt ud med sit rene, nordiske designsprog.

Nordisk sidebord fra Sackit / Sackit.dk

Brug sidebordet i hele hjemmet; som natbord i soveværelset, et plantebord i køkkenet eller et sofabord i stuen. Det fede lille bord matcher dine SACKit Nordic loungestole eller sofa perfekt.

Nordisk sidebord fra Sackit i sort og eg / Sackit.dk

Sackit er kendt for sine eksklusive sækkestole og sækkestole i høj kvalitet, nu får du også et topbord, så du kan vende puffen i samme stil til et praktisk lille sidebord eller loungebord, der matcher.

Sackit puff sidebord / Sackit.dk
Patio – Udendørs sidebord / Sackit.dk

Lato fra danske & Tradition er et eksklusivt design sidebord, der består af en massiv skulpturelt formet bordfod af smuk marmorsten, en tynd og minimalistisk bar og et smukt og stabilt bord, hvor du kan placere planter, lamper eller dekorationer. Sidebordet med sit smukke og luksuriøse design vil helt sikkert fange interiørets opmærksomhed.

Lato Sidebord fra &Tradition / Nordicnest.dk
Lato Sidebord fra &Tradition / Nordicnest.dk

Ethnicraft Geometric er et skulpturalt sidebord udført i massiv natur egetræ og designet af Alain van Havre

Ethnicraft Geometric sidebord – oak /Trendbazar.dk

Det stilrene bord Sentrum i metal fra danske Woud har et enkelt og praktisk design og smart funktion. Bordbunden, der understøtter bordpladen, er formet i to opbevaringshylder, hvor du kan placere aviser og bøger, når du ikke bruger dem. Bordet er designet af Maximilian Schmahl og Fabian Schnippering.

Flot design sidebord fra WOUD / Nordicnest.dk
Flot design sidebord fra WOUD / Nordicnest.dk

Zet er et smart og dekorativt sidebord i træ, der også fungerer som en hylde til bøger, blade, souvenirs og andre småting. Øverst på hylden stikker et lille bord så lavt og smalt, så det passer perfekt ved siden af ​​en lænestol eller en sofa.v

Zet sidebord med træhylde / Homeroom.dk

By Lassen Frame er et fantastisk sidebord med en skuffe og egetræshylde, der har en firkantet, ren og moderne stil over sig. Sidebordet er bygget i en ramme af firkantede sorte stålsøjler, der omgiver træet og skaber en flot kontrastramme. Selve sidebordet fås i flere farvenuancer, herunder naturlig eg, mørk eller sort bejdset.

Frame By Lassen Sidebord af eg / Nordicnest.dk

Axion er et legende og farverigt sidebord med et unikt design og en form, der passer til dig, der ønsker lidt mere farve i indretningen. Bordet er lavet af rustfrit stål, der er behandlet med en højglans lak, der virkelig får den ekstravagante stil frem.

Axion sidebord i højglansmetal / Homeroom.dk

Det runde sidebord er lavet af brunt valnøddefinér og metal og fremstår både anderledes og stilfuldt. Et lækkert sidebord, som vil pynte og skabe glæde i de fleste rum i hjemmet.

LAFORMA Karlin sidebord – brun valnøddefinér og metal /BoBoOnline.dk
Relate sidebord – Minimalistisk fra Muuto / Nordicnest.dk

Arco sidebord består af sammensatte benstøtter, der giver sidebordet et slankt og stilfuldt design. Arco er lavet af egetræ og fås i farverne sort, hvidt og naturligt træ. Dette bord er fantastisk at bruge som aflastningsbord i hjemmet og kan fint placeres ved siden af ​​en væg, da bordet ikke fylder meget.

Arco i størrelse L kan endda bruges som et lille spisebord eller kontorbord til dig, der har lidt plads i en lejlighed eller som har brug for et højt og lille bord til studier og lignende.

Arco L sidebord som et lille spisebord langs væggen, Arco S ved siden af / Nordicnest.dk
Arco sidebord af egetræ / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om smukke møbler til hjemmet, se blandt andet Interiør og møbler til gangenRetro Interiør – Skab smukt interiør og stil med en retro -fornemmelse.

Se også tips til bord i massivt træhavemøbler i bambus og skænk og kommode til entre og stue – Inspiration og tips.