Hopp til innholdet

Lamper med fjer – Fine fjederlamper med hyggeligt lys

Fine fjederlamper og andre hyggelige varianter med meget «fluff». Disse populære lys med fjer skabte et smukt og atmosfærisk lys, perfekt som belysning i soveværelser, børneværelser eller i stuen og gangen.

Disse fine lamper med fjer, tyl og mere moderne materialer skaber luftige og lette lamper med fantastisk belysning og atmosfære.

Fjederlamper giver et smukt dæmpet lys – EOS White / Lampemesteren.dk

Selvom det er mest populært i stuen eller soveværelset, kan en fjerlampe eller anden fluffy lampe passe ind i de fleste værelser. Både derhjemme og i hytten.

Her har jeg samlet nogle af de mest populære lamper i foråret, men også nogle interessante udfordrere. Se på disse fjedrede og luftige lamper med deres hyggelige lys.

Pauline er en meget flot gulvlampe med en rund lampeskærm af fjer. Denne smukke fjer gulvlampe spreder lyset på en helt fantastisk måde og skaber en fortryllende atmosfære i rummet. Perfekt lampe til stue, gang eller soveværelse, med dette kan du skabe et hyggeligt og blødt lys, som lamper med fjer giver.

Pauline – Gulvlampe med fjer / lampegiganten.dk

EOS – Umage / Vita

Ingen vej uden for de populære forlygter til Umage (tidligere Vita). EOS-fjerlamper er klædt i gåsefjer, har et pænt look og et dejligt blødt og behageligt lys.

Disse foråret lys er lige så smukke at se på, om de er oplyst eller ej og kommer i flere behagelige farver.

Leveres i 5 størrelser. EOS White/ Lampemesteren.dk
Leveres i 3 størrelser. EOS Gray/ Lampemesteren.dk
Leveres i 3 størrelser – EOS Light Rose / Lampeguru

EOS Bord-, væg- og gulvlamper

Den populære EOS-lampe leveres også som bordlampe, væglampe og gulvlampe. Perfekt som dekorative elementer, uanset om lyset er tændt eller slukket. Vælg mellem lampefod i sort eller hvid, og vælg forskellige farver / størrelser på fjerlampeskærmene.

Byg din egen gulvlampe i forskellige farver / Lampeguru
Byg din egen bordlampe / Lampeguru
EOS/ Væglamper / Lampeguru

Kate – Globen Lighting

Smuk og luftig «sky» tylampe fra den svenske Globen – Romantisk og hyggelig loftslampe i en dejlig gummirosa farve, der bliver en stjerne i hvert rum, det hænger og bjælker.

Loftslampe Kate / Homeroom.dk
Loftslampe Kate XL Hvid / Homeroom.dk
Loftslampe Kate XL Grå / Homeroom.dk

Dun – Aneta

Fantastisk og lækker loftslampe fra svenske Aneta. Lampen har et rundt design og er sammensat af ægte fjer, der spreder lyset pænt og jævnt.

Dun lampe fra Aneta / Homeroom

Diana – Globes

Sød og luftig loftslampe inspireret af naturens smukke former, mere specifikt en blomstrende mælkebøtte. Det luftige stof af tung tyl accepterer og spreder lyset i alle hjørner. Denne findes også i en dejlig grå version.

Diana – Globen / Homeroom

Bloom – Kartell

Fra det italienske designhus Kartell kommer disse dejlige blomsterinspirerede lamper. Disse er ikke lavet af fjer eller stof, men i glitrende teknopolymer, der skaber en utrolig glød og glans.

Lamperne findes i forskellige farverige designs, men også i helt hvid eller de populære metalliske varianter kobber og guld.

Bloom Green / Lampemesteren.dk
Bloom Lavendel / Lampemesteren.dk
Bloom pendellampe / Lampemesteren.dk
Bloom pendellampe / Lampemesteren.dk
Bloom Gull / Lampemesteren.dk
Bloom Copper / Lampemesteren.dk

Spændende designlamper fra Slamp

Italian Slamp er kendt for sine kreative og farverige designlamper i innovative materialer. Slamp kan også tilbyde et stort udvalg af luftige lamper i eksklusivt design. At nævne alle de forskellige lampemodeller vil være en udfordring i dette indlæg, det store udvalg er bestemt et besøg værd og et nærmere kig.

Lamper fra Slamp / Lampemesteren
Lamper fra Slamp/ Lampemesteren
Lamper fra Slamp / Lampemesteren

En fjederlampe skaber et behageligt, lækkert dæmpet og diffust lys i rummet. Mens den klassiske hvide fjerlampe er den mest populære, kommer lamperne også i friske og nye farver såsom lyserød eller sodgrå.

Hvordan rengør du en lampe med fjer?

Det er meget let at rengøre en fjerlampe, det nemmeste trick er blot at sprænge dem fri for støv og snavs med en hårtørrer. Hvis du ikke har en hårtørrer, kan du børste dem let med en tør klud.