Hopp til innholdet

Greenpan – Elegante non-stick gryder og pander uden teflon og kemikalier

Med årene er det blevet mere kendt, hvor sundhedsskadelige teflon, PMMA og andre kemikaliebaserede non-stick belægninger kan være for helbredet, hvis overfladen bliver beskadiget af for eksempel brug af metal eller andet værktøj, der skaber huller i belægningen .

Det har Greenpan løst ved at udvikle en unik diamantbehandlet keramisk overflade, der er non-stick, men helt fri for skadelig Teflon, PFAS, PFOA, bly, cadmium og andre kemikalier.

Padova fra Greenpan – diamantbehandlede keramiske pander og gryder /Nordicnest.dk

Padova-sættet med pander og gryder kommer i friske farver, men har mere end et godt udseende. Gryder og pander er bygget i en duosmedet hård anodiseret aluminiumskonstruktion, som gør dem ekstra hårde og ridsefaste, samtidig med at de fremmer en jævn varmefordeling.

Padova giftfri nonstick gryder og pander /Nordicnest.dk
Padova fungerer perfekt til gas, induktion, el eller ovn /Nordicnest.dk

Giftfri nonstick-belægning og jævn varmefordeling

Ekstra holdbar non-stick belægning forstærket med diamant, der opvarmes jævnt og giver fremragende og langtidsholdbare resultater. Belægningen er sikker til metalredskaber og er nem at rengøre hver gang.

Magneto er en forstærket base, der giver en jævn varmefordeling og forhindrer vridning over tid.

Magneto™ er en tyk base af kobberforstærkede ferromagnetiske partikler påført bunden af ​​hver gryde. Da den er integreret i basen, behøver du aldrig bekymre dig om at vride. Uanset om du bruger en induktions-, el- eller gaskomfur, kan du forvente hurtig, jævn varmefordeling og fejlfrie resultater.

Padova fra Greenpan kommer i en række friske farver /Nordicnest.dk

Læs gerne mere om Bordlampe Tips og Inspiration – Fine bordlamper til dit hjem, Havemøbler i bambus – naturlige og charmerende og Skænk og kommode til gangen og stuen – Inspiration og tip.