Hopp til innholdet

Aflange lamper – Smukke rektangulære lamper til borde

Her finder du ideer og inspiration til lange lamper, der passer perfekt over et bord og giver et smukt, men behageligt lys. Disse rektangulære og aflange lamper og vedhængslamper er perfekte til at hænge over det lange bord eller spisebord, både hjemme eller i kabinen. Her kan lamperne hænge og skabe en smuk blikfang i rummet, samtidig med at de giver et flot og blødt lys ned over bordoverfladen.

Art deco hængelampe sort med røgglas 8 lys – Sandra /Lampeoglys.dk
MENU TR Pendel Rail /Andlight.dk
MENU TR Pendel Rail /Andlight.dk

Enrique fra Lindby er en smuk og lang lampe med fire ravfarvede glasskærme, der lyser ned mod bordet, men som også giver en fantastisk glød i hele rummet. Lampen har en moderne kombination af træ og sort metal, der skaber et stilfuldt design og samtidig giver en varme til indretningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne aflang pendel med farvet glas / Lampegiganten.dk

Bebban fra Lindby er en smuk og stilfuld aflang lampe til spisebord og stue med semi-synlige pærer, der skaber et godt lys og et køligt design. Materialet i sort metal giver en rustik, men samtidig moderne fornemmelse over lampen.

Bebban fra Lindby / Lampegiganten.dk
Eglo Oldbury Langbordspendel /Lampeguru.dk

Patrik er en smuk og stilfuld pendellampe lavet af stof / tekstil med en elegant gylden inderside, der reflekterer lyset og skaber en god varme i rummet. Lampen har en buet og langstrakt form og passer derfor også meget godt over et langstrakt bord.

Patrik fra Lucande – Stof lampe med gylden indeni / Lampegiganten.dk

Hollow fra PR Home er en langstrakt pendel med et karakteristisk rustikt og industrialiseret look bestående af en række lyskilder omgivet af messingfarvet mesh.

Hul fra PR Home / Kitchentime.dk
Hul fra PR Home / Kitchentime.dk

Splendor fra By Rydéns er en smuk, langstrakt glaslampe, der består af en række mundblæste glaskupler og kommer i farverne «Amber» og den mørkere «Smoke».

Splendor Bar – By Rydéns /  Nordicnest.dk

Ambit Rail fra Muuto kommer i fire forskellige farver og har syltynde ledninger og skjult ledning via rør, der går fra lampeskærm til lampeskærm. Denne lampe er velegnet til placering over aflange borde eller en køkkenø.

Ambit Rail – Muuto / Lampemesteren.dk

Respiro fra fransk DCW er en smuk aflang pendel, der passer perfekt over et spisebord. Som en åben bog spreder et dekorativt, varmt lys hen over bordet fra lampens guldfarvede inderside.

Respiro sort med guldfarvet inderside / Lampemesteren

Candle Light : En smuk pendel fra tysk Kare-Design med efterligningslampe, der oversvømmer rummet med et romantisk, varmt stearinlys.

Candlelight- Kare Design / Lampegiganten.dk

Et andet godt alternativ til en aflang lampe er at hænge flere pendellamper sammen i træk på tværs af bordet , på den måde kan du skabe din egen helt unikke belysning, og du kan vælge frit blandt de lamper, du synes ser bedst ud.

Plivirre – Le Klint pendler over spisebordet / Lampemesteren
Nobb Edgy fra Halo design / Lampeguru
Soleil – Le Klint /Lampemesteren.dk
Soleil – Le Klint /Lampemesteren.dk

Cebu lamperne fra PR Home er håndflettet i Filippinerne på den traditionelle måde og lavet af lampakanay. En type plante, der har en smuk og ru overflade. Cebu er derfor smuk som en dekorativ lampe til alle typer indvendige stilarter, moderne såvel som rustikke. Cebu fås i flere størrelser og kan kombineres sammen eller hænges alene, ude såvel som indeni (under et tag).

Cebu fra PR Home over køkkenø / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Cebu – Fantastisk både ude og inde – Pr Home / Nordicnest.dk
Kobberlamper fra Lampe Gras / Andlight.dk

Disha er en smuk og moderne aflang lampe til spisebordet, der består af en rektangulær og åben ramme af sort metal, der lukker fire dekorative pærer i træk. Du er velkommen til at bruge glødetråd eller kulstofpærer for at få en ekstra smuk belysning.

Disha – Stor lampe til spisebordet / Lampegiganten.dk

Oris – En stor og langstrakt lampe i træ med 4 lyskilder i træk i en ramme af træ. Designet af Lucide.

Oris – Stor aflang lampe i træ / Lampegiganten.dk
Keramiske lamper / Lampegiganten.dk
Tamina hængende lampe med farvede glaskupler i træk / Lampegiganten.dk

Casta er en stor og langstrakt loftslampe i tekstil / hvidt stof fra tyske Fischer & Honsel. Den har en moderne form, der giver et godt lys nedad mod et bord eller en køkkenbord, men samtidig dæmper tekstilskærmen lyset sidelæns.

Troag  fra italiensk Foscarini er en moderne og spændende aflang pendel, perfekt som belysning over lange borde eller en køkkenø. Lamperne fås i tre størrelser samt farverne sort og hvid.

Troag – Foscarini / Andlight.dk
Troag – Foscarini / Andlight.dk

Få mere inspiration og tip om belysning og lamper, se blandt andet disse Smukke lamper med mange pærer, trælamper til hjem og sommerhus, flotte lamper i stof og tekstil eller Væglampe til stue.