Hopp til innholdet

Belid Regal Væglamper og Loftslampe – Elegant lys til badeværelse og entre

Regal fra svenske Belid er en elegant serie af lamper med et enkelt og stilrent præg, hvor lampeholdere af børstet messing eller matsort metal viser pærer enkeltvis eller med flere på række. Med Regal får du en dekorativ og elegant belysning hvor selve pærerne vises, det betyder også at du nemt kan ændre lampens udseende blot ved at udskifte lyskilderne.

Vælg for eksempel gammeldags edison-pærer med synlige glødetråde for en mere rustik og industriel fornemmelse, eller vælg opalhvide og store pærer for et blødt og elegant lys. Med Regal lamperne fra Belid har du mange muligheder for at sætte dit eget præg på belysningen i et rum og et hjem. Væglamperne er gode at hænge op både i entre og entre, eller på badeværelset, soveværelset og køkkenet. Regal kommer også som loftslampe, så du kan fortsætte stilen i hele rummet.

Regal Belid væglampe med træ lysestager /Nordicnest.dk

Regal er designet af Joakim Fihn for det svenske mærke Belid. Regal er en hård væglampe med en smedet følelse. Væglamperne er tilpasset badeværelser og fås i flere stilrene farver.

Regal XL væglampe i gang /Nordicnest.dk

Regal Duo er en smuk slotslignende væglampe i sort metal eller gylden messing, der ser perfekt ud i entre, korridor eller stue. Lampens design med to dobbelte pæreholdere er hentet fra historien for at få en solid følelse frem, både i atmosfære og materiale.

Regal Belid Duo væglampe med dobbelte lysestager /Nordicnest.dk

Perfekt til badeværelser

Regal fra Belid er meget flotte i alle rum, men væglamperne passer måske særligt godt ind i badeværelset for at give et fluorescerende og smukt lys. Brug for eksempel to enkelt væglamper til hver side af spejlet, eller vælg to eller tre pærer til væglampen og hæng den over toppen af ​​spejlet for at få en god belysning til ansigtet, der samtidig ser smuk og stilfuld ud.

Væglampe med tre hængende pærer – Regal fra Belid /Nordicnest.dk
Håndlavet i Sverige af Belid /Nordicnest.dk

Regal  er en større serie af flotte væg- og loftlamper, der kan kombineres i hinanden i entre, soveværelse, badeværelse, stue og køkken. Alle lamperne er udsøgt produceret på Belids egen fabrik i Sverige.

Væglamper i stilrent design /Nordicnest.dk

Regal Loftlampen fra Belid fortsætter i samme designtråd som resten af ​​væglamperne og har en luksuriøs, statelig stil og er perfekt som smuk belysning i badeværelset eller entre og entré. Ved at udskifte pærerne kan du nemt ændre lampens udseende.

Regal messing loftlampe /Nordicnest.dk
Loftslampe Regal fra Belid /Nordicnest.dk

Læs gerne mere om væglamper til gang og entre, Belysning til køkkenet – Dejlige lamper til køkkenet og Loft pendel til stuen – Smuk pendler, perfekt til stuen.

Se også gode tips til indretning og stil, herunder Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ og Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré.