Hopp til innholdet

Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ

Skab en hyggelig og hyggelig atmosfære i stuen med disse smukke sofaborde i træ. Træ er et naturligt og elegant materiale, som takket være moderne produktionsmetoder og cnc-maskiner nu kommer i en række spændende og innovative designs. Her kan du opdage smukke sofaborde i træ, der ikke kun er smukke og spændende, men også funktionelle i hverdagen.

Around fra Muuto – farvede træborde / Nordicnest.dk
Sofabord med bordplade i egefinér /Homeroom.dk

SK15 fra In Between er et smukt og elegant sofabord i ren skandinavisk stil, med buede linjer og smukt håndværk. SK15 sofabordet har et minimalistisk og stilrent udtryk, mens eg i træ giver varme og et naturligt element. Kombiner gerne sofabordet med den nederste sidebordsmodel, hvis du har et behov. SK15 kommer i tre farver, hvidolieret eg, brunbejdset eg eller sortmalet.

Sofabord fra In Between i eg / Nordicnest.dk
Sofabord fra In Between i forskellige farver / Nordicnest.dk

Unika sofabord fra Ib Laursen er et rektangulære sofabord er lavet af naturfarvet indisk massivt genbrugstræ fra nedbrydningsmaterialer fra bygninger. Der vil være knaster, revner, sprækker og splinter i træet, og træsorten kan variere. 

Unika sofabord – natur genbrugstræ, rektangulær /BoBoOnline.dk

Ronda fra Bloomingville er et smukt rundt sofabord lavet af en kombination af egetræsfiner og massiv eg. Ronda har også en skjult inderside, der kan nås ved at løfte den aftagelige bordplade, hvor du kan opbevare magasiner, fjernbetjeninger, tv-betjeninger og andet, der er rart at have ved hånden.

Ronda – Rundt egetræ sofabord og finer / Nordicnest.dk

Med sit stilrene design, runde form og smukke træmønster er Ronda et smukt alternativ, hvis du ønsker et sofabord i træ, der samtidig har et moderne og spændende design.

Ronda – Rundt egetræ sofabord og finer / Nordicnest.dk

Teak fra HK Living er et charmerende bord med et rustikt og groft udtryk, der vil passe perfekt ind i både sommerhuset eller hjemmet og fås i tre forskellige størrelser. Da hvert bord er lavet af genanvendt teaktræ, vil hvert bord have sin helt egen unikke overflade og finish.

Teak sofaborde er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk
Teaktræ er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk

Vil du have lidt mere farve i hjemmet? Around fra Muuto er en serie af træ sofaborde, der kommer i en række legende farver og er gode at bruge som et kontrastmøbel i hjemmet. Around kommer i flere størrelser, hvilket gør det muligt at kombinere forskellige sofaborde og sideborde i forskellige farver sammen.

Around from Muuto kommer i flere livlige farver / Nordicnest.dk
Around fra Muuto / Nordicnest.dk

Furbo er et anderledes og stilfuldt sofabord  med speciel bordplade lavet i gråtonet massivt teaktræ. Det runde sofabord har fine ben i sort patineret metal og bordplade fremstillet i gråtonet massivt teaktræ. Et charmerende og stilfuldt bord, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Turning Table fra Menu er et moderne og elegant sofabord, der med sine overlappende borde giver en smart mulighed for at opbevare ting både skjult og synligt. Vendebord er lavet af eg og kommer i både sort og naturligt træ. Bordet er både smukt at se på, samtidig med at det er et praktisk bord du både kan stille i sofahjørnet eller du kan bruge bordet som sidebord.

Turning Table fra Menu / Nordicnest.dk
Turning Table fra Menu / Nordicnest.dk

Zelarino er et rundt sofabord i massivt mangotræ og stål med en stabil, rund søjlefod. Bordpladen har en forhøjet kant. Passer perfekt ved sofaen og giver din stue et løft.

Zelarino rund sofabord i massiv mangotræ /Jotex.dk

Podia fra Ferm Living er et stort og ovalt sofabord i sort træ, der har et elegant og stilrent design. Bordet består af en række lodrette lameller af træ, der skaber en stor kontrast til den aflange, ovale form og den lige bordplade.

Podia – Ovalt bord fra Ferm Living / Nordicnest.dk

Ønsker du et bord, der også har god opbevaringsplads, er Podia fra Ferm Living måske noget for dig. Bordpladen kan skubbes lidt til siden, så hele indersiden af ​​dette flotte bord kan bruges til at opbevare tæpper, tæpper og andre ting, du gerne vil have til rådighed.

Podia – Ovalt bord fra Ferm Living / Nordicnest.dk

Labranda fra Hanah Home er et industrielt inspireret aflangt sofabord med en under- og overbordplade af træ, der holdes oppe af tynde skrå jernstænger, hvilket skaber et luftigt og spændende design.

Labranda fra Hanah Home / Homeroom.dk
Arco fra Design House Stockholm / Nordicnest.dk
Arco fra Design House Stockholm / Nordicnest.dk

Baratti  – En smuk rund stue og sofabord i mørkt og eksklusivt mangotræ.

Baratti – Rundt sofa / stuebord i mangotræ / Jotex.dk

Arc er et utroligt smukt sofabord lavet af hvidpigmenteret, lyst træ, der emmer af et moderne skandinavisk design. Bordet er lavet af WOUD og er designet af Julie Begtrup og Ditte Vad. Dette er et gennemtænkt og smart design, hvor toppladen i træ kan drejes og afsløre et skjult rum indeni, hvor du kan lægge ting væk, du gerne vil have i nærheden.

Arc fra Woud – Et rundt og moderne sofabord fra asketræ / Nordicnest.dk

Den drejelige skive gør også, at bordet får et konstant skiftende udseende og er dermed både et spændende og funktionelt sofabord i hjemmet. Arc fra Woud er lavet af massiv ask og finer af ask, der er hvidpigmenteret for at få et ekstra lyst træ frem, samtidig med at det smukke træmønster bibeholdes.

Arc fra Woud – Et rundt og moderne sofabord fra ask / Nordicnest.dk

Luana er et stilrent og smukt sofabord i træ i en typisk skandinavisk, moderne stil. Sofabordet har en solid og stabil bund i kegleformet træ med topplade og hævede kanter. Bordet er lavet af ægte egefiner og hvert bord vil være unikt, da træfibrene og træmønsteret vil variere fra bord til bord.

Luanda sofabord i eg fra Bloomingville / Nordicnest.dk
Med hævede kanter og smukt træmønster / Nordicnest.dk

Læs gerne mere om Rundt sofabord i fint design til enhver interiørstil, Bord i massivt træ | Smukke sofabord og spisebord i massivt træ eller Bænk til entre – Flotte bænke og opbevaringsbænke til entre og entré.