Hopp til innholdet

Standerlampe og gulvlampe til haven – Opret atmosfærisk belysning i haven

Opret en atmosfærisk belysning i haven, på altanen eller terrassen med en gulvlampe og gulvlampe, der kan stå udendørs. Disse lamper er nemme at placere og perfekte til at skabe en hyggelig atmosfære i det udendørs område. Placer dem ved siden af ​​siddepladsen, langs indkørslen for at skabe et indbydende indtryk eller for at lyse op i mørke områder langs poolen, molen eller terrassen.

En udendørs gulvlampe skal være hårdfør og modstå regn og vejr. Her er vores tip til flotte gulvlamper, der kan stå udendørs.

TXL fra Marset / Andlight.dk
Anglepoise Giant – Udendørs gulvlampe / Lampegiganten.dk

Leder du efter en stor gulvlampe, der kan stå udendørs? Så måske TXL fra Marset vil være et godt alternativ.

Denne udendørs gulvlampe tager det traditionelle udseende af en indendørs gulvlampe til det udendørs rum takket være smarte og robuste løsninger. Foden er lavet af skifer, så den står stille, selvom vinden blæser op. Lampeskærmen er lavet af halvgennemsigtig plast med forstærkninger af glasfiber og giver et blødt og varmt lys, der skaber en hyggelig atmosfære.

Stor udendørs gulvlampe – TXL fra Marset / Andlight.dk

TXL fra Marset er den optimale udendørs stållampe og kan let placeres på terrassen og i haven, hvor du vil have lidt ekstra lys, men den kan også placeres i indkørslen og langs indgangen.

Stor udendørs gulvlampe – TXL fra Marset / Andlight.dk
Stor udendørs gulvlampe – TXL fra Marset / Andlight.dk

Sackit Light  – De nye lamper fra Danish Sackit skaber liv og atmosfære – og takket være det meget bærbare design og det indbyggede batteri kan du placere disse lamper, hvor du vil.
Denne fantastiske serie runde batterilamper fås i tre størrelser, der kan kombineres for at skabe fantastisk belysning på altanen, i haven eller indendørs.

Smukke kuppellamper med kraftigt batteri / Sackit.dk
Light – Elegante batterilamper fra Sackit / Sackit.dk

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og sommerhus.

Disse runde kuppellamper i sort bund og opalt hvidt glas har et stort batteri, der  kan tændes i 24 timer  ved normal lysstyrke eller 14 timer på højeste niveau. Batterilamperne kan dæmpes på flere niveauer, så du skaber den stemning, du ønsker.

Lamperne fås i tre størrelser / Sackit.dk
Med et gulvstativ kan du også oprette din egen gulvlampe fra batterilamperne / Sackit.dk

Fatboy Edison the Grand gulvlampe er stor og ikonisk. Dens design er baseret på den klassiske bordlampe, men er skaleret op, så den er større. Den hvide LED-gulvlampe med lysdæmper er minimalistisk og ren, men alligevel praktisk, ungdomme og quirky i sin stil. Edison the Grand er udviklet til indendørs og udendørs brug.

Fatboy Edison the Grand /Lamper.dk

Foscarini Havana Outdoor standerlampe designet af Jozeph Forakis.
Havana standerlampen er en udendørs standerlampe med skærm i polycarbonat og metalfod.
Til lampen kan der vælges mellem almindelig fod, jordspyd eller nedgravningsfod.

Foscarini Havana Outdoor /Lamper.dk
Foscarini Havana Outdoor /Lamper.dk

Tolomeo fra Artemide er en stor udendørs gulvlampe med leddet konstruktion og en lang arm. Brug den f.eks. Som en hængende lampe over spisebordet, når mørket falder. Lampeskærmen er lavet af thuja, en speciel type plast, der er robust og vejrbestandig, men som stadig ser meget naturlig ud og ligner meget jute / stråmateriale.

Tolomeo fra Artemide – Stor ude såvel som inde / Lampegiganten.dk

Tolomeo har et meget fleksibelt og justerbart fjederbelastningssystem, der gør det muligt at vinkle og hænge lampeskærmen på flere forskellige måder. Dette giver mange muligheder for at oprette forskellige lysscenarier, og det kan tændes alene eller bruges som en gulvlampe over et spisebord. Denne gulvlampe med lysbue har en IP44-klassifikation og tåler stående udendørs, men det er også lige så dejligt at bruge indendørs.

Tolomeo fra Artemide – Stor ude såvel som inde / Lampegiganten.dk

Cala fra Marset er en smuk og elegant gulvlampe, der kombinerer traditionelle og naturlige råvarer af træ i et moderne og praktisk design. Denne gulvlampe findes i flere varianter, herunder en udendørs version med IP65 tæthed, der kan modstå stående udendørs i selv hårdt vejr. Lampeskærmen er lavet af tæt plast, der diffunderer lyset og skaber et behageligt, indirekte lys i haven og udendørs området, perfekt til belysning af mørke områder i haven og terrassen med stil.

Cala udendørs gulvlampe fra Marset / Lampemesteren.dk
Cala udendørs gulvlampe fra Marset /Lampemesteren.dk

Svamp fra danske Nordlux er en serie havelamper i et stilfuldt og enkelt design, der let kan placeres i det udendørs område. Serien leveres som både vedhæng, borde og gulvlamper og giver et behageligt varmt-hvidt lys, der ikke blænder. Lamperne har også et indbygget batteri, så du også kan bruge dem uden tilsluttet strøm i en bestemt periode. Du er velkommen til at se mere om lamper på batteri.

Hele Svamp-serien fra Nordlux / Lampegiganten.dk
Svamp udendørs gulvlampe / Lampegiganten.dk

Solar fra Foscarini er en lav stående lampe med indbyggede solpaneler, så du ikke behøver at tænke på ledninger eller elektricitet. Den kan således placeres hvor du vil og kan endda placeres midt i en siddegruppe og fungere to gange som et bord.

Solar fra Foscarini – Selvlysende bord / Andlight.dk

Rocket fra Newgarden er en stor enestående gulvlampe, der kan placeres på terrassen eller i haven og belyse det udendørs rum på en smuk måde. Dette er perfekt til at lade stå ved siden af ​​havemøblerne eller som en lysende dekorativ genstand for sig selv på hjørnet af terrassen og terrassen.

Raket fra Newgarden – En stor og smuk udendørs – og indendørslampe med mange muligheder / Lampegiganten.dk

Denne gulvlampe fås i to størrelser, der kan kombineres med hinanden både indendørs og udendørs. Vælg mellem den 70 cm høje eller den ekstra høje 145 cm høje version for at skabe en hyggelig atmosfære i det udendørs rum.
Lamperne har en opalhvid lampeskærm af polyethylen, der både er vejrbestandig og UV-resistent, mens lampestøtterne er lavet af træ, der er behandlet for at modstå et udendørs miljø.

Raket fra Newgarden – En stor og smuk udendørs – og indendørslampe med mange muligheder / Lampegiganten.dk

Yankton fra By Rydens ser ud som en klassisk lanterne og kan bruges som både bordlampe eller langs gulvet, haven og terrassen som en gulvlampe, ligesom en lanterne. Et tip er at placere det ved indgangen eller trappen for at skabe en indbydende og gæstfri atmosfære. Lampen er IP44 klassificeret, så den tåler normalt vejr og kan være udendørs hele året rundt.

Yankton fra By Rydens / Lampemesteren.dk

Borne Béton fra Nemo er en enestående lampe fra Le Corbusier med bløde former, der er håndlavede og unikke. Denne lave gulvlampe passer perfekt ind i det industrielle eller moderne udendørs miljø og fås i to forskellige størrelser.

Borne Béton fra Nemo / Andlight.dk
Borne Béton fra Nemo / Andlight.dk

Maison Outdoor Floor Lamp fra By Rydens er en stilfuld udendørs lampe lavet af perforeret metal. Gennem det hule mønster skinner lyset ud i omgivelserne og giver et spændende spil mellem lys og skygge. Serien er lavet af vejrbestandigt metal, der over tid og flere år vil udvikle en unik og spændende patina. Disse udendørs gulvlamper med deres unikke og smukke lys er nemme at placere og kaster et fantastisk atmosfærisk lys i haven og udendørs området.

Maison udendørs gulvlamper i perforeret metal / Lampemesteren.dk

Du er velkommen til at se flere tip om gulvlamper, se blandt andet disse dejlige havelamper , flotte havemøbler i bambus eller Batteridrevne lamper – Smukke lamper med batteri til dekoration og fest.