Hopp til innholdet

Havelamper – Udendørs lamper i haven til dekoration og belysning

Gør det hyggeligt og pænt i haven, når aftenen kommer med disse smukke og dekorative havelamper, perfekt til at kombinere udsmykning med godt lys i haven. En havelampe kan hjælpe med at forlænge sommeraftenen og afgive et stemningsfuldt lys i de sene timer.

Sackit Light  – De nye lamper fra Danish Sackit skaber liv og atmosfære – og takket være det meget bærbare design og det indbyggede batteri kan du placere disse lamper, hvor du vil.
Denne fantastiske serie runde batterilamper fås i tre størrelser, der kan kombineres for at skabe fantastisk belysning på altanen, i haven eller indendørs.

Smukke kuppellamper med kraftigt batteri / Sackit.dk
Light – Elegante batterilamper fra Sackit / Sackit.dk

Dekorativ og fleksibel belysning, perfekt til både hjem og sommerhus.

Disse runde kuppellamper i sort bund og opalt hvidt glas har et stort batteri, der  kan tændes i 24 timer  ved normal lysstyrke eller 14 timer på højeste niveau. Batterilamperne kan dæmpes på flere niveauer, så du skaber den stemning, du ønsker.

Lamperne fås i tre størrelser / Sackit.dk
Med et gulvstativ kan du også oprette din egen gulvlampe fra batterilamperne / Sackit.dk

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Dew drop haven lampe med små tråde af glødelys. Disse kan ofte hænges fra grene i træerne, placeres langs gangstien eller tændes fra lejlighedsvise steder i haven. Lamperne leveres med en solcelle, så du er meget fri på stedet.

Dew Drop / Homeroom.dk

The Rocket fra NewGarden er en elegant serie af høje og lave trægulvlamper, der kan bruges både indendørs og udendørs og skaber en fantastisk og atmosfærisk belysning i de sene aftentimer. Du er velkommen til at placere denne gulvlampe i et hjørne af haven eller terrassen for at belyse udendørsområdet på en behagelig måde.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lamperne er robuste og vejrbestandige og kan styres med en fjernbetjening for at ændre lysniveauet eller lysfarven.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Rocket kommer også i en batteri- og solcelleversion, så du frit kan placere denne fantastiske lampe uden at tænke på ledninger eller stikkontakter.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Snowball fra Spring Copenhagen er en smuk batteridrevet bordlampe, der oplades via USB på 3-4 timer, og som derefter kan tændes i op til 10 timer i træk. Perfekt som en dekorativ lampe ved vinduet, på et bord eller til brug som en bærbar dekorativ lampe udendørs, når det ikke regner. Snowball har en mundblæst glaskugle i opalt hvidt glas, der spreder lyset og en naturlig lampebund i lys birk.

Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk
Snowball – genopladelig bordlampe / Lampeguru.dk

4 i 1 lampe med solcelle- og flammeeffekt. Denne smarte havelampe kan bruges på flere måder, såsom vægophæng, spyd eller placeres på en havepost. Her kan du dekorere haven og det udendørs område uden at tænke på netledningen, men placere lamperne, hvor du ønsker det.

Starflame – Solcelle og flere placeringstilstande / Lampeguru
Starflame – Solcelle og flere placeringstilstande / Lampeguru
Garden – Markslojd IP44 / Homeroom.dk

Lily XL Hue White & Color er en smart udendørs Hue-serie havenlampe fra Phillips, der giver dig mulighed for at ændre lysets farve. Liljen er placeret på et spyd eller beslag, uanset hvor du ønsker det, hvilket gør den ideel til oplysning af træer, buske eller husets facade.

Lily XL Hue – Phillips / Lampemesteren.dk

Med Lily kan du skabe effektiv belysning i haven ved for eksempel at belyse et træ, en busk eller husets facade.

Lily XL Hue – Phillips / Lampemesteren.dk

Round er en charmerende enkel og hyggelig loftslampe med IP44-klassificering, der passer perfekt i haven værelse eller over et bord på balkonen eller terrassen. Brug f.eks. En stang til at hænge pendelyset fra jorden, hvis du ikke har et tag over terrassen.

Rundt pendelys til haven / Homeroom.dk
Agra – Klassisk sort solcellelanterne med LED / Homeroom

Bellhop  er en genopladelig bordlampe i stilfuldt design fra FLOS. Farvet polycarbonatbase og display, med opal diffusor og 24 timers batterilevetid.

Bellhop – Flos /  Andlight.dk

Garden Søjle fra Markslojd er perfekt til at oplyse have, planter eller havepladser på en dekorativ og ny måde.

Garden Søjle /Homeroom.dk
Have Søjle/ Homeroom

Edison The Giant er en stor udendørs gulvlampe med et traditionelt og klassisk look og flere smarte funktioner. Styr lampen via app, og skift mellem farvetoner eller synkroniser flere lygter på én gang.

Edison giganten – Fatboy / Lampemesteren.dk

Edison kommer i flere farver og størrelser, herunder denne super-elegante og stilfulde bordlampe på batteri. Placer det på havebordet eller på væggen for smuk belysning.

Edison bordlampe udendørs – Fatboy / Lampemesteren.dk
Trane – Solcelledrevet Dekorlampe /Lampegiganten.dk

Til havefesten eller specielle lejligheder kan du bruge de smarte Bolleke-pendellamper fra Fatboy til at dekorere haven og træerne. Disse vedhæng har et batteri, så du kan hænge dem, hvor du vil.

Bolleke-pendler – Fatboy / Lampemesteren.dk
LED-solcellelampe Hannika, flakkende lys /Lampegiganten.dk

Jellyfish er en stor loftslampe lavet af lampanay, et økologisk naturmateriale, der egner sig vidunderligt som en dekorativ og rustik belysning over havebordet på sensommeraftener.

JellyFish/ Homeroom

Monkey & Bird er en IP44-variant af de populære figurlamper fra Seletti. Lamperne findes i flere varianter og skaber en legende og sjov belysning i haven eller ved indgangen.

Abe med reb – IP44 / Lampemesteren

Disse udendørs havelamper skaber et sjovt og smukt dekorativt element, perfekt til at dekorere en udendørs væg eller haveområde med.

Bird fra Seletti – IP44 / Lampemesteren

Spanske Santa & Cole har designet dette elegante bærbare batterilys, der kombinerer smukt og tidløst design med funktionalitet. Cestita Bateria er batteriversionen af ​​din populære gulv- og bordlampe med det samme look.

Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren
Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren

Opret en varm og varm belysning i havehjørnet med et par smukke lampeskærme i et naturligt materiale såsom rotting eller bambus. Disse enkle naturlige materialer blandes vidunderligt udendørs, især omgivet af grønne omgivelser og andre naturlige elementer.
Se også flere smukke bambuslamper .

Knute – Lampeskærm af brun kunstrotting til udendørs brug / Homeroom.dk

Megastone : Gør det ekstra dekorativt med disse stilfulde, farveændrende perler, der tændes automatisk, når mørket aftager. Genoplades via solcelle og kan lyse op til 20 timer på fuldt opladet batteri.

Megastone – Farveændrende pærer til haven / Lampegiganten.dk

Skab gerne en naturlig oase med disse dejlige og innovative bambusmøbler .

udemøbler i bambus

Du kan læse flere interiør og møbeltips her , f.eks. Hvordan man dekorerer smukt interiør til sommerhus.