Hopp til innholdet

Havemøbler i bambus – naturlige og charmerende

møbler utendørs i bambus

Gør det hyggeligt og hyggeligt i udendørs området med disse fantastiske havemøbler i bambus. Denne naturlige råvare er en af ​​naturens hurtigst voksende arter af massivt træ, hvilket betyder, at bambus udemøbler er både bæredygtige og samtidig kan modstå slid og vægt.

Du kan hygge dig i solskin på denne smukke havesofa lavet af robuste bambusrør , et perfekt tilbehør til din egen personlige haveoase i sommervejret. Sofaen har en blød sædehynde, men dekorér ekstra med nogle gode og bløde puder i farver og mønstre, som du kan lide.

Robust og smuk bambus sofa til haven /Homeroom.dk
Sole fra Bloomingville /Homeroom.dk
Sole fra Bloomingville /Homeroom.dk
Sole fra Bloomingville /Homeroom.dk
Bambus sofa til haven /Homeroom.dk

Kombiner bambus haven sofa med en stol fra samme serie – eller lad denne smukke have stol stå alene. Havestolen er ekstra dyb, så du kan bringe dine ben op i stolen og læne dig godt tilbage på en god og blød pude.

Havestol i bambus /Homeroom.dk
Havestol i bambus /Homeroom.dk

Nordisk og moderne rektangulær Sole havebænk fra Bloomingville til boligen. Havebænken er dansk design og lavet af natur farvet bambus, der er et stærkt og bæredygtig materiale.

Denne dejlige rumdelere fra IB Laursen er fantastisk til både at skabe noget ekstra privatliv på gårdhaven ved at afskærme for synlighed, eller bare til at skabe en smuk udsmykning eller bagvæg i udendørsområdet.

Bambusrumdelere – til have og indendørs /Homeroom.dk

Til ute og inne – placere denne bambuskonsolbord ved siden af grillen på terrassen. Så kan du bruge bordet til at stille madvarer eller andre køkkentilbehør på. På den måde har du massere af plads til madlavningen, og så undgår du at tabe maden på jorden, grundet pladsmangel. 

Du kan også stille konsolbordet på terrassen, hvor du her kan placere alle dine ting du skal bruge til havearbejde. Så er det nemt at ordne havnen og plante nye planter, når du har tingene fremme. 

Chic Antique Lyon Konsolbord /BoboOnline.dk

Spis til morgenmad i haven – eller en hyggelig grillmiddag på denne utroligt smukke havebambus fra Bloomingville. Dette dejlige havebord passer lige så pænt på terrassen og balkonen som i haven, ofte kombineret med lignende havemøbler lavet af bambus.

Bambusbord fra Bloomingville /Homeroom.dk

Havebordet har mange smukke detaljer og fantastisk udførelse, herunder lameller af skåret bambus for at skabe en naturlig og charmerende overflade.

Bambusbord fra Bloomingville /Homeroom.dk
Havebord i bambus fra Bloomingville /Homeroom.dk

Antonio : Har du masser af plads – eller vil du udskifte partyteltet med noget, der har lidt mere sjæl, foretrækker du måske dette smukke solbad fra Affari til haven.

Antonio er en robust og stor dagseng i stærke bambusrør med højt til loftet, der skygger sol og vind. Få en pause fra solen, hverdagen og stress i denne fantastiske dagbed af bambus til din haveoase.
Med sin 2,3 meters længde og 1,3 meters dybde kan der tilføjes mere plads på samme tid – perfekt til ferie og afslapning med dine børn eller kære.

Stor og robust dagseng til haven af ​​bambus / Nordlyhome.dk
Hyggeligt daybed fra Lene Bjerre / Nordlyhome

Ranva-solstolen fra Speedtsberg giver dig et sted at strække benene og nyde solens stråler, der varmer din krop efter en lang og kold vinter. Denne smukke liggestol med naturlige bambusstænger, som bølger vil være et dejligt sted at slappe af i haven.

Ranva – Liggestol i bambus / NordlyHome

Forlæng udetiden med disse smukke havelamper fra Broste Copenhagen i bambus. Lamperne findes i mange former og farver, som ofte kombinerer forskellige varianter omkring gårdhaven for en atmosfærisk belysning. Læs mere om batterilamper , perfekt til udendørs området.

Havelamper i bambus fra Broste København / NordlyHome.dk

Nyd doven sommerdage i denne smukke og justerbare liggestol i bambus fra IB Laursen. De tykke rør af naturfarvet bambus giver god støtte til, når du vil læne dig tilbage og nyde ferien.

Liggestol i bambus /Homeroom.dk

Nyd større middage og havefester med flere gæster ved dette store havebambusbord fra Bloomingville. Spisebordet «Sole» har et smukt og dekorativt bambusmønster på overfladen, støttet af faste og naturlige bambusrør.

Spisebord i bambus /Homeroom.dk

Et dejligt tilbehør til dine nye bambusmøbler er et udendørs tæppe, der gør gulvet lidt mere behageligt og dekorativt. Disse fantastiske udendørs tæpper kommer i flere former, farver og mønstre, er meget holdbare og kan modstå regn / fugt.

Udendørs tæpper, der kan modstå regn og fugt / Homeroom.dk

Opret et hyggeligt lys i haven med nogle hyggelige lamper på batteri, sådanne lamper er lette at medbringe og er perfekte til at dekorere haven – eller til at belyse middagsbordet ud i de sene nattetimer.

Visir fra Örsjö Belysning – Perfekt til indendørs og udendørs /Nordicnest.dk

Læs mere om pæne bambuslamper , udendørs havebelysning – eller tip til interiørdesign i sommerhuset.