Hopp til innholdet

Smukke sorte lamper – inspiration og tip

Dekorer hjemmet og få en god belysning med disse smukke sorte lys og lamper i sort. Mange mennesker foretrækker den mørke interiørstil i hjemmet og ønsker samtidig, at belysningen skal være i stil med resten af ​​hjemmet.

Her kan du finde et udvalg af sorte lamper i fantastisk design, både nyheder og populære lamper i sort design.

Fjällbacka fra Markslöjd. Dekorativ og rustik taglampe i sort metal / Homeroom.dk

Darøs smukke og dekorative sorte » Bell » vedhæng kommer i mange forskellige størrelser, så du kan kombinere dem sammen.

Lamperne har et monteringspunkt øverst på lampen, som gør det muligt at hænge dem skråt i begge retninger, hvilket giver mulighed for yderligere dekorativ belysning.

Bell – Vinkelpendler fra Darø / Lampemesteren

Oyster-lampen fra danske Ferm Living er en spændende og innovativ væglampe, der er perfekt til dekorativ belysning, der hænger alene på en væg i gangen, stuen eller badeværelset. Les mere om Oyster lampen fra Ferm Living.

Oyster er en stor og aflang væglampe, perfekt som vægdekoration / Lampemesteren.dk
Nocito – Sort takspot med indirekte lys /Lampegiganten

Plaff on from Marset er et lavt loft sort loftsloft i et smukt design bestående af en ydre ring af sort metal og et indre lag af mundblæst glas. Lampen skaber en smuk effekt mod loftet og giver derfor et pænt dekorativt lys.

Plaff On sort takplafond / Lampemesteren
Semi – minimalistisk sort vedhæng fra Gubi / Lampemesteren.dk
DC-lampe fra Halo Design /Lampeguru.dk

Pigalle er en stor sort mat metal pendellampe med fine buede detaljer, hvilket skaber en dejlig kontrast. Lampen består af et centralt vedhæng og tre justerbare arme med vedhæng.

Denne store sorte lampe passer pænt over et større bord eller køkkenø, hvor de individuelt justerbare lampeskærme giver et godt lys nøjagtigt, hvor det er nødvendigt.

Pigalle fra By Rydens / Homeroom
Surface 300 – Sort lavtbyggende Takplafond / Lampemesteren
Moon C450 Sort Plafond/ Lampemesteren

Manola fra danske Herstal er en luksuriøs og elegant sort-perle sort lysekrone i elegant sort design, vælg mellem to størrelser.

Manola – sort lysekrone / Lampemesteren

Arigato er en unik og speciel loftslampe med bevægelige arme, som du kan justere og vinkle, som du ønsker. Resultatet er en iøjnefaldende sort lampe med en industriel fornemmelse, der egner sig godt til sofabordet eller en køkkenø, hvor du ønsker dramatisk belysning.

Arigato loftslampe med arme /Andlight
«Under the bell» Stor sort tagpendler fra Muuto /Andlight.dk

Wells from PR Home er en række vedhæng, der henter inspiration fra blomster og har karakteristiske detaljer og et romantisk præg. Den sorte vedhængsversion er blandt de mest populære, men den findes også i en række andre hyggelige farver i en markant bondestil.

Wells – Sort pendellampe / Homeroom
Vintage industrielampe i sort / Nordlyhome.dk

Dansk Halo Design har designet denne smukt ophængte sorte lampe «Atom», der efterligner, hvordan atomer hænger sammen. Lampen har en sort base og leveres med både røgfarvede eller opale hvide glaskugler.

Atom – Sort pendel /Lampeguru
Atom – sort pendelys /Lampeguru

Galaxy fra Swedish Globe er en anden stor mat-sort pendellampe, der består af mange fremspringende arme, og du kan ændre udseendet ved at montere forskellige dekorative pærer , såsom opalhvide, sorte eller klassiske glødepærer.

Galaxy – Globen Belysning / Designlite
Tornado – Sort, dekorativ loftslampe / Lampegiganten

Coleen  er en smuk og stilfuld loftslampe i sort tekstil / stof, der er velegnet som belysning i de fleste værelser. Det har et enkelt design af sort-tykt vægget stof, der bevarer sin farve, når lyset tændes og en saftig gylden inderside.

Coleen sort loftsloft i stof / lampegiganten.dk

Læs mere? Læs mere om smukke sorte møbler i hjemmet, sorte downlights , smukke sorte gulvlamper og flere sorte designlamper til hjemmet.