Hopp til innholdet

Gulvlamper Sort: Smukke sort gulvlamper til hjemmet

Sort er en eksklusiv og dæmpende farve, den tager ikke meget plads eller opmærksomhed fra omgivelserne, men komplimenterer interiøret og fremhæver andre dekorative elementer.

Her kan du finde dejlige, spændende og elegante sorte gulvlamper fra kendte europæiske designere og producenter, både designklassikere og spændende nye sorte gulvlamper.

Skandinavisk gulvlampe sort 5-lys – Facil Tube /Lampeoglys.dk
Jonera – Buet gulvlampe /Lampegiganten.dk

England – Sort gulvlampe med dekorpære

Minimalistisk gulvlampe, der sætter lyskilden i fokus. Brug gjerne gulvlampen med en dekorativ pære eller få den vintage fornemmelse med en gammeldags glødepære i edison.

Denne gulvlampe er let at placere, tager lidt plads og giver et dejligt og varmt lys med sin integrerede foddimmer.

England Gulvlampe i sort / Homeroom

Handvärk Studio er en spændende og anderledes gulvlampe inspireret af foto- og studielys . Lampen leveres i sort eller en kombination af sort og messing.

Hantverk Studio / Andlight

Wood er en meget populær gulvlampeserie fra det nordlige, og de kommer i forskellige smukke farver. En af Andlights mere populære lamper er Oslo sort og blank. Gulvlampen har blank-sorte gulvben og en mørk tekstilskærm for en diffus og fin belysning.

Oslo sort gulvlampe – Northern / Andlight

Den elegante og buede Lady Coztanza gulvlampe  kan justeres i højden ved hjælp af et teleskoprør og er i stand til at rotere 360 ​​° i bunden. Dette giver  Lady Costanza  en elegant, funktionel fleksibilitet, der altid passer perfekt ind i det rum, hvor det er placeret.

Lady Costanza sort -Luceringsplan / Lampemesteren

Gulvlampe med retro lampeskærm

Moderne møder retro i denne smukke gulvlampe.

Gulvlampe med retro lampeskærm / Homeroom

Club – House Doctor Gulvlampe

Fantastisk gulvlampe i sort med en flot retro lampeskærm med hvidt inderside og fine messingdetaljer. Denne lampe fra House Doctor er inkluderet i «Club» -serien og fås som både væg- og bordlamper.

Club – House Doctor / Lampemesteren

Stor og buet gulvlampe med hængende vedhæng

Fantastisk gulvlampe at have over et sofabord. Lobbygulvlampen er en helt sort lampe med et pænt og stort tekstilhæng hængende over bordet.

Lobby gulvlampe / Lampemesteren

Birdy – modernistisk klassiker

Fra Norwegian Northern kommer «Birdy», designet i 1952 i en modernistisk stil, Birdy er siden blevet en ikonisk designlampe. Gulvlampen har en dejlig kombination af messing og sort, men kommer også i en mørkegrå version.

Birdy – Northern / Lampemesteren

Caravaggio Read – Fritz Hansen

Dejlig og fleksibel gulvlampe, som du kan dreje 260 grader rundt, hvilket gør den velegnet som læselampe i hjørnet af sofaen eller ved siden af ​​sofaen. Carvaggio Read er kendetegnet ved det helt sorte design og store lampeunderlag.

Gulvlampen leveres med en tretrins berøringsdimmer.

Caravaggio Read Sort Gulvlampe / Lampemesteren

Ventimiglia gulvlampe fra Markslöjd

Fantastisk og luksuriøs gulvlampe i sort med store hængende krystaller, der omgiver lyskilden. Denne smukke gulvlampe giver en strålende glød og et smukt lys leg til omgivelserne.

Ventimiglia Crystal & Black Gulvlampe / Homeroom

Gulvlampe ‘Butler’ – Sort

En trofast tjener ved siden af ​​sofaen eller lænestolen. Butler fra Swedish Globe giver dig både et godt læselys samt et sted at lægge briller og bog.

Gulvlampe ‘Butler’ – Sort / Homeroom

Kaiser Idell – Skæv gulvlampe

Smuk sort gulvlampe fra Danske Fritz Hansen. Kaiser Idell er en elegant og minimalistisk sort gulvlampe i eksklusiv kvalitet og med vippefunktion. Læn den fremad 18 grader eller bagud 15 grader.

Kaiser Idell – Fritz Hansen / Lampemesteren

Captain – By Rydens

Utrolig smuk gulvlampe med en industriel-vintage fornemmelse. Gulvlampen har en sort lakeret overflade, en stor kuppelformet lampeskærm med en gylden inderside. Gulvlampen giver et fantastisk, varmt og godt indirekte lys.

Kaptajn – Af Rydens / Homeroom

Secto 4210 – Gulvlampe sort i træ

Fra finsk Secto kommer denne håndlavede og eksklusive gulvlampe i finsk birk, malet med sorte striber og sort top, mens den bevarer noget af dets originale og gyldne træ.

Secto 4210 / Nordicnest.dk

Industry – Sort & Eik Gulvlampe

Stilig gulvlampe fra Danske Frandsen i en retro industri stil med sort, vridbar lampskjerm og flotte støtteben i naturfarget eik.

Industry – Sort & Eik Gulvlampe /Lampemesteren

Champagne-farvet dekor gulvlampe

En anden smuk gulvlampe til dekorativ belysning er denne smukke model fra Homeroom med champagnefarvet glaskuppel og sort metalstativ.

Elements – Sort Glass gulvlampe /Homeroom

Gulvlampe Arc – Sort

Fantastisk buet gulvlampe med en aflang, rund lampeskærm i sort tekstil fra Zuiver

Gulvlampe Arc – Sort / Unoliving.dk

Hideout – sort tekstil og eg

Stilfuld gulvlampe i en ren, skandinavisk stil fra Danske Frandsen. Gulvlampen har en stor tekstil lampeskærm, som du kan vende rundt og tænde væggen, loftet eller gulvet.

Hideout – Sort tekstil & eg / Lampemesteren

Carronade – Le Klint

Carronade er en eksklusiv gulvlampe, der har hentet inspiration fra gamle kanoner. Lampen er lavet med smukt håndværk og smukke detaljer i messing, valnødstræ og sortlakeret elegant og tynde støtteben.

Carronade – Le Klint / Lampemesteren
Carronade – Le Klint / Lampemesteren

Gear – Industriel inspireret gulvlampe

Norwegian Northern har designet denne aflange gulvlampe, der holdes på plads af en tung modvægt med et industrielt gear, du kan let ændre vinklen ved hjælp af en håndtag. Se gulvlampen kl 

Northern Gear gulvlampe / Andlight

Mantis – Knælende sort gulvlampe

Mantis fra Schottlander  er en super lækker sort gulvlampe, der trækker inspiration fra dyreriget, nærmere bestemt knelleren.
Lampen er elegant minimalistisk og kan vippes med det vippbare lampehoved.

Mantis – Schottlander /Lampemesteren.dk