Hopp til innholdet

Oyster Lampe fra Ferm Living – Skulpturel og rig væglampe til dekoration

Oyster-lampen fra danske Ferm Living er en spændende og innovativ væglampe, der er perfekt til dekorativ belysning, der hænger alene på en væg i gangen, stuen eller badeværelset. Oyster har en dekorativ, organisk form på grund af de bløde, livlige kurver og er støbt i genanvendt aluminium med en ru overflade i sort.

Oyster væglampe fra Ferm Living / Lampemesteren.dk

Lampens tekstur og finish har et karakteristisk, groft udtryk over sig. Det er fordi lampen er støbt og ikke produceret i en cnc -maskine. Dens ru, sorte overfladekurver og kurver med en skjult lyskilde, der skaber liv og et smukt indirekte lys.

Oyster er en stor og aflang væglampe, perfekt som vægdekoration / Lampemesteren.dk

Oyster er perfekt, hvis du ønsker en skulpturel og organisk formet væglampe, der kan dekorere væggen. Fantastisk at bruge sammen med andre sorte dekorative elementer i hjemmet eller som kontrastelement til hvide eller farvede vægge. Oyster-lampen har en indbygget LED, der skaber lys og skygger, og skaber et levende look, der understreger lampens bløde, organiske form.

Læs gerne mere om smukke lamper til badeværelser, se tips om væglamper eller se Antikke lamper – Lamper med sjæl & antikt design.