Hopp til innholdet

Bord i massivt træ | Smukke sofabord og spisebord i massivt træ

For dem, der ønsker et kvalitetsbord, der kan vare i mange år, skal du gå til et sofabord eller et spisebord i massivt træ. Der er flere forskellige træsorter at vælge imellem, men de mest populære træer til massivt træborde er normalt eg, valnød eller mangotræ.

Især mangotræ er steget i popularitet i de senere år , meget skyldes netop fordi kunderne ønsker et bord, der kan modstå meget og kan bruges i mange år, men også fordi møbeltendenser viser, at mørke borde i massivt træ øges i popularitet.

Sika Design Julian Sofabord /Trendbazaar.dk

Her kan du finde tip og inspiration om smukke massivt træ sofaborde og spiseborde til hjemmet og kabinen. Ved at vælge et bord i massivt træ får du et bord, der kan modstå meget, varer lang tid og har ofte en slankere finish.

Gubi Moon Table oval er designet af Space Copenhagen. Produceret i olieret massiv eg med olieret egetræ top.

Gubi Moon Spisebord /Trendbazaar.dk

Sika Design har specialiseret sig i varme og rusitkke møbler i eksotisk træ som massiv teak. Lucas bordet er udført i teaktræ der tidligere har været brugt som f.eks byggematerialer eller andet. Dette genanvendte teak er den mest økologiske måde at anvende naturmaterialer og giver samtidigt den flotte rustikke patina til møblets udseende.

Sika Design Lucas Spisebord /Trendbazaar.dk
Sika Design Lucas Spisebord /Trendbazaar.dk

Neva er et utrolig smuk spisebord hvor der er kræset om den uovertruffen kvalitet og udførelse. Bordet har smart system med indbygget udtræk. Udtrækspladen er elegant gemt væk og kan nemt trækkes ud og forlænge bordet med 100 cm når behovet byder sig.

Artisan Neva udtræksbord /Trendbazaar.dk

Teak fra HK Living er et charmerende bord med et rustikt og groft udtryk, der vil passe perfekt ind i både sommerhuset eller hjemmet og fås i tre forskellige størrelser. Da hvert bord er lavet af genanvendt teaktræ, vil hvert bord have sin helt egen unikke overflade og finish.

Teak sofaborde er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk
Teaktræ er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk

Ronda fra Bloomingville er et smukt rundt sofabord lavet af en kombination af egetræsfiner og massiv eg. Ronda har også en skjult inderside, der kan nås ved at løfte den aftagelige bordplade, hvor du kan opbevare magasiner, fjernbetjeninger, tv-betjeninger og andet, der er rart at have ved hånden.

Ronda – Rundt egetræ sofabord og finer / Nordicnest.dk

Med sit stilrene design, runde form og smukke træmønster er Ronda et smukt alternativ, hvis du ønsker et sofabord i træ, der samtidig har et moderne og spændende design.

Ronda – Rundt egetræ sofabord og finer / Nordicnest.dk

Denita er et lækkert og stilfuldt sofabord rundt om bord. Sofabordet er lavet af mørkt mangotræ med en elegant trækonstruktion og bordplade i gylden messing, der skaber en smuk kontrast.

Denita – Rundt sofabord i messing og mangotræ / Homeroom.dk
Spisebord med smuk massiv bordplade /Nordlyhome.dk

Tenhult er et lækkert sofabord af massivt træ på sorte metalben, der pænt supplerer det mørke træ. Bordet har en markant rustik fornemmelse, der gør det ideelt til en landlig eller industriel interiørstil.

Tenhult sofabord / Homeroom.dk
Tenhult sofabord / Homeroom.dk

HayFay-S er et flot kvadratisk sofabord med en 5 cm massiv bordplade i Rosentræ.

Brentwood spisegruppe kombinerer moderne sort detaljer og design med naturlige materialer. Spisebordet har en overflade af massiv teak, der skaber en fin kontrast til de sorte spisestole.

Brentwood Dining Group / Homeroom

Cena er et smukt og dekorativt sofabord i mørkt massivt træ med dekorativ ring og mønster. Bordet har en smuk central søjle af sort metal.

Cena – Sofabord i mørkt massivt træ / Homeroom

Originalt gammelt spisebord I træ med skøn patina

Gammelt spisebord I træ /Nordlyhome.dk

Se flere fantastiske interiør- og designprodukter , se pæne runde sofaborde eller læs om lange spiseborde til store fester og fester. Læs vores råd, hvis du ønsker god belysning i stuen eller ønsker tip til lampe over spisebord .