Hopp til innholdet

Vintage & Retro møbler – Få noget stil tilbage

Nogle ting var bedre før – Her kan du se nogle dejlige retro- og vintage-møbler til hjemmet fra danske online butikker.

Med TS serien designet af GamFrantesi får du retro-moderne møbler primært i marmor og glas kombineret med metaller. Dette TS spisebord er seneste medlem i den spændende serie. 

Spisebord Messing / Hvid Marmor /Trendbazaar.dk

Agatar er et stilrent møbel i vintage-antik stil med en række detaljer, der fremhæver den unikke og charmerende retrostil. Perfekt hvis du ønsker et karismatisk skab og kommode i stuen eller soveværelset. Skabet er håndlavet i genbrugstræ med naturlig patina og mindre skader, der fuldender vintagestilen. Fronten består af hamret metal med små detaljer som metalhåndtag og nitter.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk

Agatar er et dekorativt og charmerende håndlavet skab med to hylder og to lodrette skabslåger. Et unikt og specielt skab i vintage retro stil.

Agatar – Antikk og håndlaved skab i retrostil / Homeroom.dk
Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk
Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk

Art deco bordlampe messing med opalglas er en rigtig cool, retro blikfang i dit soveværelse eller i stuen.En rigtig fin bordlampe til soveværelse, entre og stue. Lampen skaber et blødt og atmosfærisk lys. Monter gerne en lysdæmper på ledningen, hvis du ønsker et ekstra flot lys.

Art Deco bordlampe med opalglas /Lampeoglys.dk

Retro-skænk: Martha skænken er udført i dels massivt egetræ dels egefiner. Skænken er oliebehandlet så den er nemmere at vedligeholde. Skænken har flotte skåstillede ben & retro-look.

Martha / ESFurniture.dk
House Doctor Couture Clock Guld/Hvid. Charmerende og fint vægur /Trendbazaar.dk

Bonaldo Frame skænk er udført med indvendig ramme i kobberfarvet metal og korpus er med massive trækanter og fineret efterfølgende for en flot effekt.

Bonaldo Frame Sideboard /Trendbazaar.dk

Hawaii fra BePureHome er en fascinerende smuk loftslampe med overlappende jernstrå i antik messing. Lampens unikke form og dets overlappende design giver et smukt lys, der spreder sig gennem svævefly og oplyser skærmen med et varmt og hyggeligt lys. Perfekt som dekorativ belysning over et bord.

Hawaii – Jernlampe i antik messingfinish / Homeroom.dk

Atom fra BePureHome er en fantastisk loftslampe i et strålende design fuld af detaljer, der skaber et smukt lys. Lampen er lavet af jern med en antik messingfinish og består af palmeblade, der er indsat i forskellige dybder og i forskellige størrelser, og som skaber en glitrende varm og legende belysning.

Atom fra hollandsk BePureHome / Homeroom.dk
Atom fra hollandsk BePureHome / Homeroom.dk

Soleil fra Globen Lighting er en meget dekorativ bordlampe med designinspiration hentet fra Art-deco stil og klassiske solspejle, der var store i popularitet i 1920’erne. Soleil har en central opal glaskuppel med fremspringende arme af gylden messing og bliver en smuk og dekorativ blikfang, der er perfekt til at bruge som dekorativ belysning rundt i hele hjemmet.

Soleil – Globen Lighting / Nordicnest.dk
ARTGEIST Fototapet – Old Clocks /BoBoOnline.dk
Flip The Rainbow Tæppe /Unoliving.dk

Raining Circle tæppe i bordeaux og hvid fra WOUD designet af Rikke Malling. Det dekorative Raining Circle tæppe er inspireret af Art Deco-stilen kombineret med 1970’ernes materialer, former og farver. Tæppet er lavet i det fineste uld fra New Zealand og Indien og kan anvendes som grafisk gulvudsmykning i de fleste rum.

WOUD – Raining Tæppe – hvid/bordeaux /Unoliving.dk

Kaiser Idell med sin Bauhaus-inspirerede designstil fås nu i en ny og smuk farve, let grå. Denne subtile, matte farve skaber en stor kontrast til den gyldne lampearm i buet messing og passer samtidig godt ind i moderne vægfarver i mat stil.
Elegant både som skrivebords- og soveværelseslampe, men den kan også bruges som en smuk dekorativ lampe på et sidebord ved siden af ​​lænestolen eller i gangen og indgangen.

Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.dk

Du behøver ikke nødvendigvis store ting for at gøre indtryk, med disse smukke tallerkener, kopper og skåle i retro, gammeldags stil kan du skabe en cool indretning på borde og i åbne køkkenhylder. Serien fra Superliving kommer i flere farver, hver med sit eget retro-mønster, men kan kombineres sammen.
Du er velkommen til at se flere tip om porcelæn, kopper og tallerkener i retrostil.

Retro bordservice fra Superliving / Nordicnest.dk
Retro bordservice fra Superliving / Nordicnest.dk

Dea fra Lene Bjerre: Retro skab med tilspidsede ben og hullede låger med sort kant og slide-funktion. Skabet er fremstillet af bæredygtigt mangotræ, mdf og sukkerrør i farverne natur og sort. Tilføj et naturligt og retro fokuspunkt i din indretning med dette Dea skab,

Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk
Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk
Dea – Lene Bjerre /Nordlyhome.dk
Natur – Nordal / Nordlyhome.dk

Spirit Nordal er et stort spejl i en smuk kombination af art-deco og industrielt design. Spejlet er skabt af det danske Nordal og har en ramme af jern med sort finish.

De firkantede detaljer gør Spirit spejlet moderne, og skaber en ekstra dimension. Det er derfor lige så dekorativt som det er anvendeligt. Spejlet er oplagt at bruge i entreen eller i soveværelset,

Nordal – Spirit Spejl – Svart /Unoliving.dk

Zuiver er kommet med et nyt og smukt skænk i træværk, hvor tynde lameller og skrå ben skaber en vidunderlig gammeldags retrostil.

Barber – Pure / Trendyliving.dk
Barber – Pure / Trendyliving.dk
Sofaen er designet i retro stil med flotte runde former / ESfurniture.dk

Clear Club Glasbord med dejligt 70’ers look and feel. Passer perfekt i stuen eller på en klub og bar

Clear Club sofabord /BoBoOnline.dk
Winnipeg Retro Art Deco-stol fra  Homeroom

Saloon Flower er en sjov og farverig retroinspireret lampe, perfekt til dem der kan lide den gammeldags «bedstemors stil» eller ønsker en hyggelig belysning med farverige tekstil lampeskærme og blomster mønstre.

Saloon flower pendel lampe / Lampegiganten

Eclisse bordlampe

Designet i 1965 af Vico Magistretti, efterligner eclisse månens vej hen over nattehimlen.

Eclisse – Artemis / Lampemesteren

Art Deco-drikkevogn

Stilfuld drikkevogn fra Nordal i fin geometrisk art-deco-stil. Vognen har en lækker kombination af guldramme og sort glas, perfekt som sidebord og indretning.

Trolley Art Deco fra Nordal / Unoliving.dk

Manhattan

Elegant stol i rød-fløjl og skinnende blanke guldben.

Manhattan / Homeroom

Art deco-inspireret reol i smukt design fra det dygtige, danske brand Nordal. Denne reol har en flot oval form. Rammen er lavet i jern med flot gyldent finish, mens de fem niveau hylder alle er lavet i sort glas. Tilsammen skaber de to materialer et eksklusivt udseende møbel, som vil passe ind i mange indretninger.

Nordal – Reol Oval m. sorte glashylder /Unoliving.dk

Nyheder fra HK Living

Dansk HK living er et af de største mærker inden for retroinspirerede produkter. Se på disse to smukke møbler med retroinspireret buede geometriske former, tynde søjler og synlige messingdetaljer.

«Webbing» / skænk /Kitchentime.dk
«Webbing» / skænk /Kitchentime.dk

Coupe fra 1967

Coupé er en ikonisk designklassiker, der er en del af den permanente udstilling på MoMA Museum i New York.

Coupé fra Oluce / Lampemesteren
Gamby Puf /Nordlyhome.dk

Jungle Sofabord Med Marmor – Ø80 Cm – Antik Guld /Nordlyhome

Sæt dig ned og slap af i denne lækre retro sofa med 70’ers look.

Milchbar Honey /BoBoOnline.dk

Lyon Seatpuff

Dejlig og farverig puff med en fantastisk timeglasform af cerise lyserød fløjl med messing talje.

Lyon Seat Puff / Homeroom
Lyon Seat Puff / Homeroom

Here Comes the Sun – Spred nogle sjove med denne designklassiker fra 1970’erne, designet af franske Bertrand Balas.

Her kommer solen – DCW (1970) / Lampemesteren
Her kommer solen – DCW (1970) / Lampemesteren

Her kommer sollegetøjet med indirekte lys og kommer i to farver, flere størrelser og med hvidt eller kobber inde.

Her kommer solen – DCW (1970) / Lampemesteren