Hopp til innholdet

Smukke lamper med hvidt glas – Elegant og behageligt lys

Skab et smukt og behageligt lys i hjemmet med disse flotte lamper lavet af hvidt glas. De smukke linjer i designet skaber en smuk stil i belysningen, mens det hvide og opalglas spreder lyset på en flot måde og giver et hyggeligt og behageligt lys.

Glaslamper er tidløse i dekoration og passer godt ind i de fleste indretningsstile og rum. Lamper med hvide glasskærme passer fint som belysning i soveværelser, køkkener, badeværelser og stuer.

Kiamo med opalglaskupler – perfekt til langborde eller køkkenø / Lampegiganten.dk

Megumi fra Please Wait To Be Seated glaspendelkollektionen giver et frisk, moderne touch til traditionelt lysdesign. Lampen består af to overlappende skærme af hvidt, opalt mundblæst glas, der kaster en omgivende, diffus belysning i en korridor, køkken eller ethvert kontorlokale, der har brug for en generel, blødt lyslampe.

Megumi glasvedhæng lavet af mundblæst dobbeltskærmet glas / Lampemesteren.dk

Pendellampernes mundblæste og sart afrundede former står i kontrast til de skarpe, lige bundkanter. Lampens glasskærm lyser op og giver et diffust omgivende lys i rummet, samtidig med at du får et lidt mere rettet og koncentreret lys ned mod bordfladen.

Perfekt som dekorativ belysning over køkkenøen, stuen, spisebordet eller restaurant og kontor.

Megumi – Skaber et varmt, hyggeligt lys i rummet / Lampemesteren.dk

Chouchi fra italienske Foscarini er en utrolig smuk pendel, der kommer i flere former, farver og størrelser. Det betyder, at lampen er perfekt at kombinere med hinanden for at skabe en designmæssig dybde i belysningen. Lampernes hvide opalglas skaber et dejligt skær og et behageligt lys.

Foscarini Chouchi – Fås i hvid eller i farver / Lampegiganten.dk
Foscarini Chouchi – Fås i hvid eller i farver / Lampegiganten.dk

Valeria fra Lindby er en stor kuppelformet pendel med en tynd og delikat hvid glasskærm, der vil lyse, når lyset tændes. Denne store pendel med sin enkle form er perfekt til at hænge over en køkkenø eller et spisebord.

Valeria pendel af hvidt glas / Lampegiganten.dk

Clam fra Fritz Hansen er en elegant nyhed, der hurtigt er blevet rost og nomineret til en række designpriser for sit stilfulde og funktionelle design. Lampen henter inspiration fra naturen, hvor lyskilden er perlen, og du kan selv justere lysmængden ved at åbne eller lukke glasskærmene.

Lampen består af to halvkugleformede glasskærme af mundblæst opal-hvidt glas, der spreder lyset på en behagelig og elegant måde. Lampen er derfor perfekt som ophængt lampe i stuen, over en køkkenø eller over et spisebord.

Clam fra Fritz Hansen / Nordicnest.dk

Stilrent og klassisk design med et jævnt og blødt lys, der ikke blænder. Perfekt til dekorativ og stemningsfuld belysning omkring køkkenbordet og i stuen. Lampen kommer i to størrelser, der nemt kan kombineres med hinanden. 
Læs gerne mere om Clam fra Fritz Hansen eller se andre flotte glaslamper.

Clam fra Fritz Hansen / Nordicnest.dk

Skab dit eget udtryk med Eternal Moonlight fra Rebello Decor. Disse kugleformede pendellamper lavet af mundblæst glas og håndlavede messingdetaljer, der findes i flere størrelser, kan nemt hænges i en linje, i forskellige højder eller på række for at skabe dit helt eget udtryk og stil!

Eternal Moonlight glaspendel / Lampemesteren.dk

Lamperne er håndlavede i messing, så de ældes med skønhed og ynde – og falmer ikke af sollys. Det mundblæste opalglas i hvidt reflekterer lyset perfekt!

Hæng dem alene, i en cirkel, i forskellige højder eller på række! Med deres klassiske og tidløse design passer disse elegante mundblæste glaslamper ind i ethvert rum og funktion.

Sæt dem sammen som du ønsker / Lampemesteren.dk
Skaber et stemningsfuldt og delikat lys / Lampemesteren.dk

Lacrima fra italienske Vistosi er mundblæst af eksklusivt hvidt muranoglas med en smuk og lang dråbeform, der spreder lyset på en smuk og jævn måde. Det diffuse lys, der skabes, gør lamperne perfekte som dekorative elementer og blikfang i moderne indretning. Kombiner dem gerne for at skabe hængende lysskulpturer rundt i hjemmet, over trapper eller langs store vinduer.

Lacrima dråpependel fra Vistosi / Lampegiganten.dk

Dahl fra norske Northern er en smuk hængelampe lavet af hvidt glas med en lang historie. Lampen blev designet i 1956 og blev først ophængt i det norske parlament, inden den senere år blev relanceret af Northern. Lampen er lavet af mundblæst glas og har et tidløst design, der er lige så smukt i dag.

Dahl fra Northern / Lampemesteren.dk
Dahl fra Northern / Lampemesteren.dk

Torrano er en udsøgt glaslampe, der kombinerer opal-hvidt glas og en farverig marmorfod med et smukt mønster. Torrano fra svenske Globen Lighting kommer i flere størrelser, og også som bord-, gulv- og væglamper, så du kan skabe en samlet stil i belysningen.

Torrano pendel af glas og marmor / Nordicnest.dk
Torrano pendel af glas og marmor / Nordicnest.dk

Fair fra Scandi Living er en enkel og smuk loftslampe lavet af hvidt glas med ribbet mønster og lampeholder i ask. Fantastisk som stilfuld belysning til soveværelser og stuer.

Fair fra Scandi Living / Nordicnest.dk

Bodø fra Halo Design har en enkel og klassisk dråbeformet form – Perfekt hvis du kan lide den minimalistiske stil og gerne vil have en lampe, der skaber et varmt og behageligt lys.

Bodø fra Halo Design / Lampemesteren.dk

Glo Ball fra Flos har længe været en populær model for det danske designmærke. Den enkle form kombineret med den store størrelse giver et smukt og behageligt lysindfald i boliger, sommerhuse og restauranter og er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære og belysning i hjemmet!

Cirkulær hvid glas pendel fra Flos / Lampemesteren.dk
Glo Ball fra Flos – Perfekt til behageligt lys / Lampemesteren.dk

Empira har en klassisk stil og er velegnet til dem, der ønsker den herlige stil i deres hjem. Lampen er lavet i Østrig af et firma med en lang tradition for elegant belysning. Lampen består af en opal-hvid glasskærm med forgyldning af 24 karat guld.

Empira pendel / Lampegiganten.dk

DC fra Halo Design har et funktionelt og smart design. Lamperne, der hænger via stofledningen i loftet, kan drejes i forskellige retninger for at skabe en asymmetrisk stil og samtidig få et mere rettet lys mod de områder, du ønsker.

Nu kommer denne populære DC-lampe også med en ren glaslampe lavet af hvidt glas som både giver et funktionelt rettet lys. Men som også vil gløde på en elegant måde.

DC – Vendbar glasslampe fra Halo Design /Lampemesteren.dk
DC – Vendbar glasslampe fra Halo Design /Lampemesteren.dk

Hobo fra Örsjö Belysning er en smuk loftslampe i rå messing med en dråbeformet skærm af mundblæst opalglas, produceret på traditionel vis i Sverige Lampen er designet af Gustaf Nordenskiöld og inspirationen kommer fra Småländ glaspusterkultur. Loftslampens ekspanderende form afspejler lufttrykket, når glasset afkøles og hærder, og har herigennem fået sit unikke udtryk.

Hobo  – Örsjö Belysning / Nordicnest.dk
Hobo  – Örsjö Belysning / Nordicnest.dk
Hobo  – Örsjö Belysning / Nordicnest.dk

Dueodde fra Halo Design har en elegant dråbeformet lampeskærm med en afrundet hvid glaslampeskærm, der lyser, når lyset tændes. Lampen fås i flere størrelser, hvilket gør, at du nemt kan kombinere dem hængende sammen i forskellige højder.

Dueodde fra Halo Design / Lampemesteren.dk
Dueodde fra Halo Design / Lampemesteren.dk

Apiales fra Nuura  er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en vidunderlig kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farvemuligheder og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura / Lampemesteren.dk

Se gerne kategorien Glaslamper for smukkere glaslamper, læs mere om Loftslamper til Kjøkkenøy – Elegant belysning i køkkenet, Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ og Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ.