Hopp til innholdet

Nattbordslampe til soverommet – Inspirasjon & Tips til sengelampe

Gjør det fint på soverommet med disse flotte og dekorative nattbordslampene i en rekke design, farger og former. Enten du er ute etter det klassiske, retro eller noe moderne kan du finne gode tips og inspirasjon til å velge din neste nattbordslampe og sengelampe.

En lampe på soverommet er mer enn bare lys, kombiner gjerne farger og elementer fra resten av interiørstilen og velg en lampe som passer til ditt nattbord, dersom du er ute etter en lampe som egner seg best for leselys kan du ta en titt på tips til læselamper på soverommet.

Siden 1950’erne  har franske Jieldé skabt smuk belysning med et industrielt præg. Lamperne henter meget af deres inspiration fra traditionelle franske industri- og kontorlamper med bevægelige led og store brede lampeskærme, der giver godt lys.

Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.dk
Jieldé Bordlamper i industriell vintage stil /Lampegiganten.dk

Kizu fra New Works er en meget fin og elegant bordlampe, der kombinerer eksklusiv marmor i oval form med en halvkugleformet opal-akryl lampeskærm, der spreder lyset på en diffus og behagelig måde – perfekt som en dekorativ og behagelig sengelampe eller baggrundslampe i stuen og gangen.

Elegant marmorlampe med behageligt lys – Kizu fra New Works / Lampemesteren.dk

Den smukke og elegante form med to modsatrettede geometriske former får lampen til at se ud, som om den balancerer to former oven på hinanden i en delikat dans.

Elegant marmorlampe med behageligt lys – Kizu fra New Works / Lampemesteren.dk
Design bordlampe sort med ravgult glas – Qara /Lampeoglys.dk
Art deco bordlampe messing med røgglas / Lampeoglys.dk

Santachiara T3 er en lekker bordlampe fra Italienske Prandina som passer kjempefint inn som nattbordslampe på soverommet. Bordlampen har en stor oval munnblåst glasskuppel av opal-hvitt glass som demper lyset og sprer det på en behagelig måte. Lampen har også en base av ask med et nydelig tremønster.

Santachiara fra Italienske Prandina /Lampemesteren.dk

Art deco bordlampe messing med opalglas er en rigtig cool, retro blikfang i dit soveværelse eller i stuen.En rigtig fin bordlampe til soveværelse, entre og stue. Lampen skaber et blødt og atmosfærisk lys. Monter gerne en lysdæmper på ledningen, hvis du ønsker et ekstra flot lys.

Art Deco bordlampe med opalglas /Lampeoglys.dk
Santachiara bordlampe med munnblåst opal glass /Lampemesteren.dk

VP4 Flowerpot er en delikat nytolkning av den klassiske flowerpot lampe-serien fra &Tradition som opprinnelig ble designet av Verner Panton og vil bli et vakkert smykke i belysningen i hjemmet. VP4 er lavere og har et rettet lys som egner seg like bra som dekorativ bakgrunnsbelysning såvel som leselys på soverommet. Takket være sitt tidløse design skaper lampen et mykt og behagelig indirekte lys.

Flowerpot VP4 i krom /Lampemesteren.dk

Flowerpot VP4 består av en tiltet lampeskjerm med to sirkler som skaper et behagelig og vakkert indirekte lys. Kjempefin som dekorlampe, men også som sengelampe og nattbordslampe.

Flowerpot VP4 /Lampemesteren.dk

VP4 kommer i fargene matt-sort, matt-hvit og en ekstravagant forkrommet versjon for deg som vil ha noe mer luksuriøst og framtredende i lysdekoren.

VP4 i matt-sort /Lampemesteren.dk

Muse fra Tala er en spændende og dekorativ trådløs bordlampe, som du nemt kan stille på et bord, i en vindueskarm eller tage med ud i haven som bordbelysning. Lampen er inspireret af gamle britiske lanterner og har et flot retro-look samtidig med, at den er fuld af moderne teknologi.

Med sit varme og behagelige varmedæmpede lys, der nemt justeres via dæmperknappen, er lampen perfekt som dekorativ havebelysning, eller som bord- og vindueslampe i sommerhus, hjem og café.

Muse fra Britiske Tala / Lampemesteren.dk

Med trådløs opladning, vandtæthed, stor batterikapacitet, der holder i 24 timer og varm-dæmpende funktion, har The Muse funktioner, der gør den attraktiv både som natbordslampe og vindueslampe, men også som havelampe til sensommeraftener.

IP44 og 24 timers batterilevetid / Lampemesteren.dk

Muse er en retro og smuk batterilampe, som du nemt kan tage med dig, hvor du vil have lidt lys og hygge. Du kan også lade den stå på ladepladen i vinduesrammen eller på kommoden. Warmdim lyset skaber et utrolig varmt og behageligt lys, der fjerner det meste af det blå lysspektrum, det er derfor også velegnet som aftenbelysning på natborde og i stuen.
Les gerne mer om Muse fra Tala.

Trådløs batterilampe med varmt og hyggeligt lunt lys / Lampemesteren.dk

Radiant fra Eva Solo er en moderne og smuk bordlampe i eg med bløde former, der kan bruges både indendørs og udendørs. Lampen har desuden indbygget batteri, så den kan bruges med eller uden ledning og nemt kan flyttes rundt i rummet eller bruges som borddekoration udendørs. Lampen kan dæmpes i tre niveauer via touch-funktion, så du kan justere lysniveauet for at få den rette atmosfære.

Radiant Oak fra Eva Solo med batteri / Nordicnest.dk
Radiant Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk
Radiant Smoked Oak fra Eva Solo / Nordicnest.dk

Kaiser Idell med sin Bauhaus-inspirerede designstil fås nu i en ny og smuk farve, let grå. Denne subtile, matte farve skaber en stor kontrast til den gyldne lampearm i buet messing og passer samtidig godt ind i moderne vægfarver i mat stil.
Elegant både som skrivebords- og soveværelseslampe, men den kan også bruges som en smuk dekorativ lampe på et sidebord ved siden af ​​lænestolen eller i gangen og indgangen.

Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.dk
Laforma Mahala /BOBOonline.dk

Flos Tatou har et moderne og elegant design med en diamantformet polycarbonatskærm, der skaber et unikt og sensationelt lys på natbordet.

Tatou bordlampe – Flos / Andlight.dk
Tatou bordlampe – Flos / Andlight.dk

Cyborg blev designet af den amerikanske designer Karim Rashid, der har vundet flere designpriser for sit originale lysdesign og designet lampen på vegne af den italienske kvalitetsproducent Martinelli Luce . Cyborg er en unik og cool bordlampe med et futuristisk design og produceret i Italien, der kommer i flere smukke farver og vil se fremragende ud både som en unik sengelampe eller dekorativ lampe i indgangen eller stuen.

Cyborg – Martinelli Luce / Lampemesteren.dk
Cyborg – Martinelli Luce / Lampemesteren.dk

Få et dejligt lys med denne tidløse designklassiker fra Louis Poulsen. Panthella blev designet i en dejlig postmoderne stil af den berømte danske designer Verner Panton i 1971. Panthella kommer i mange friske farver, perfekt til en legende, farverig belysning i soveværelset.

Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren.dk
Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren.dk

Thorina fra svenske Lindby har et klassisk design med sort tekstilskærm og afrundet lampefod, hvilket gør det til en behagelig lampe at placere på natbordet. Thorina har noget ekstra dekorativt på samme tid, lampefoden har et rutet mønster, og indersiden af ​​lampeskærmen er guldfarvet, hvilket giver en smuk, varm og dekorativ belysning.

Thorin sengelampe / Lampegiganten.dk
Thorin sengelampe / Lampegiganten

Cestita fra spanske Santa & Cole kombinerer træværk med mundblæst opal-hvidt glas, der skaber en vidunderlig smuk natlampe, du vil have med dig i resten af ​​hjemmet.

Cestita – Santa & Cole / Lampemesteren

Lys, hvor du har brug for det med denne smukke, artikulerede nattelampe i sort metal med dekorative messingdetaljer. Lampen betjenes let via en afbryder på lampeskærmen og er lige så god til sengekanten som på kontoret eller i læsehjørnet.

Madrid – Led sengelampe / Homeroom.dk

Laguna 37 er en italiensk designklassiker fra Artemide, der med sin mundblæst glaskuppel på en hævet messingbase spreder varmt lys ind i rummet. Laguna er det perfekte valg til at skabe en indbydende, men alligevel subtil atmosfære.

Laguna 37 fra Artemide / Lampegiganten.dk

Atlas er en slank og moderne sengelampe med rene linjer, enkle former og en smuk røg farvet glas kuppel, der samler refleksionerne fra resten af rummet.

Atlas fra Ellos Hjem / Homeroom.dk

Opret et luksuriøst lys, der kan antyde glamour fra svundne tider med den smukke bordlampeserie » Damn Fashionista » fra dansk Design By Us. Lamperne har en stilfuld og tidløs fornemmelse ved brug af rene materialer og mønsterglas, vælg mellem messing eller sort metal.

Damn Fashionista / Lampeguru.dk

Bicoca fra Italian Marset er en fantastisk bordlampe med rene, enkle former og en hældbar lampeskærm. Bicoca kommer i et væld af dejlige farver og er genopladelig, så du kan tage den med dig og placere den, hvor du vil.

Bicoca – Marset / Andlight.dk
Bicoca – Marset / Andlight.dk

Hvis du leder efter noget andet, rent og moderne, er Marike fra Lindby måske en sengelampe efter din smag.
Her er der ingen fremtrædende indretning eller unødvendig udsmykning, blot en lysende kugle af glas, som du kan placere på natbordet.
Til trods for det enkle udseende skaber det opale-hvide glas et atmosfærisk og behageligt lys i soveværelset.

Marike fra Lindby / Lampegiganten.dk

Champsy er en bredfodet og elegant sengelampe med en klassisk hvid tekstilskærm og en rav base af glas i et dekorativt fiskebensmønster.

Champsy – dekorativ sengelampe / Homeroom.dk

Pyra er et dejligt stykke nyheder fra Danske DybergLarsen og vil være en smuk lampe at placere på natbordet. Lampen betjenes via en ledning, hvor lyset kastes både op og ned fra lampen.

Pyra – DybergLarsen / Lampemesteren.dk

Hanno kombinerer klassisk udseende med moderne linjer og funktioner, den tykke nikkel-satin metal lampe base skaber en dejlig interaktion med den klassiske grå tekstil lampeskærm. Nattbordslampen kan let betjenes via en berøringsafbryder på lampeunderlaget.

Hanno – Natbordslampe med berøringsafbryder / Lampegiganten.dk

Nirmana fra Homeroom er en højglans, sølvfarvet metal natbord med en klassisk lampeskærm af bomuld. Der er kontakter på ledningen, og du kan vælge mellem sort eller hvid, der passer til dit soveværelse.

Nirmana sengelampe / Homeroom.dk

Taba er en dejlig natlamper, der kombinerer sort og guld smukt. Lampen har en stor og gylden lampefod med et smukt ternet mønster, der skaber dybde og sammen med den sorte lampeskærm, der er guldfarvet på indersiden, skaber et smukt, behageligt lys – perfekt til sengekanten. Fås også i hvid / sølv.

Taba i keramik og tekstiler / Lampegiganten.dk
Tabai keramik og tekstiler / Lampegiganten.dk

Hvis du foretrækker en klassisk nattelampe, passer Shine fra tyske Fischer & Honsel muligvis ind i dit natbord. Det enkle udseende med en halv kugle af opalt glas skaber foreninger med klassiske banklamper og giver et behageligt lys ved sengen uden at sprede lyset for meget i rummet. Gennem berøringsdimmeren på lampeunderlaget kan lyset let justeres til det rigtige niveau.

Shine – med berøringsdimmer / lampegiganten

Posh henter inspiration fra svampeverdenen og giver et meget behageligt downside-lys. Posh kommer i flere farver, så du kan finde en der passer til din interiørstil.

Posh – Elegant natlampe / Homeroom

La Botte fra Cremasco er en håndlavet natlamper i antik og rustik stil. Oprettet med stolt håndværk fra Venedig får du en smuk natbordslampe med sjæl, stil og udsøgt kvalitet.

La Botte – Håndlavet lampe i antik stil / Lampegiganten

Diskret, enkel og elegant – Flowerpot VP3 er en smuk bordlampe, der henter inspiration fra hippiebevægelsen, farver og bløde figurer fra 60’erne og 70’erne. Blomsterpotte er designet af den verdenskendte Verner Panton for & Tradition og kommer i en serie, både som bordlamper og pendellamper .

Flowerpot VP3 på natbordet / Lampemesteren.dk
Flowerpot VP3 kommer i mange farver og giver et smukt indirekte lys / Lampemesteren.dk

Miss K fra Flos vandt den prestigefyldte Red Dot Award for sit fantastiske design og er en af ​​de mest populære lamper for Danske Flos. Den stilfulde Miss K lampe findes i flere varianter og vil være en eksklusiv tilføjelse til natbordet.

Miss K Nattbordslampe fra Flos / Andlight.dk
Miss K Nightstand lampe fra Flos / Andlight.dk

Læs mere om belysning og lamper til soveværelser , pæne læselamper og væglamper til soveværelset , opdag nyt og vidunderligt interiør i huset, eller hvordan du kan skabe god belysning i stuen.