Sengelampe til soveværelse – Inspiration og tip

Gør soveværelset godt med disse fantastiske og dekorative sengelamper i forskellige design, farver og former. Uanset om du leder efter det klassiske, retro eller noget moderne, kan du finde gode tip og inspiration til at vælge din næste nattelampe.

En lampe i soveværelset er mere end bare lys, og kombinerer ofte farver og elementer fra resten af ​​interiørstilen og vælg en lampe, der passer til dit natbord, hvis du leder efter en lampe, der er bedst til læselys, kan du kigge på tip til læselamper i soveværelset.

Scraplight – Elegant bordlampe med hvid pap / Andlight.dk
Blossi bordlampe, nordic guld/klar fra Nuura /Lamper.dk

Kaiser Idell med sin Bauhaus-inspirerede designstil fås nu i en ny og smuk farve, let grå. Denne subtile, matte farve skaber en stor kontrast til den gyldne lampearm i buet messing og passer samtidig godt ind i moderne vægfarver i mat stil.
Elegant både som skrivebords- og soveværelseslampe, men den kan også bruges som en smuk dekorativ lampe på et sidebord ved siden af ​​lænestolen eller i gangen og indgangen.

Kaiser Idell – Easy Grey /Lampemesteren.dk
Laforma Mahala /BOBOonline.dk

Flos Tatou har et moderne og elegant design med en diamantformet polycarbonatskærm, der skaber et unikt og sensationelt lys på natbordet.

Tatou bordlampe – Flos / Andlight
Tatou bordlampe – Flos / Andlight

Cyborg blev designet af den amerikanske designer Karim Rashid, der har vundet flere designpriser for sit originale lysdesign og designet lampen på vegne af den italienske kvalitetsproducent Martinelli Luce . Cyborg er en unik og cool bordlampe med et futuristisk design og produceret i Italien, der kommer i flere smukke farver og vil se fremragende ud både som en unik sengelampe eller dekorativ lampe i indgangen eller stuen.

Cyborg – Martinelli Luce / Lampemesteren.dk
Cyborg – Martinelli Luce / Lampemesteren.dk

Få et dejligt lys med denne tidløse designklassiker fra Louis Poulsen. Panthella blev designet i en dejlig postmoderne stil af den berømte danske designer Verner Panton i 1971. Panthella kommer i mange friske farver, perfekt til en legende, farverig belysning i soveværelset.

Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren
Panthella – Louis Poulsen / Lampemesteren

Thorina fra svenske Lindby har et klassisk design med sort tekstilskærm og afrundet lampefod, hvilket gør det til en behagelig lampe at placere på natbordet. Thorina har noget ekstra dekorativt på samme tid, lampefoden har et rutet mønster, og indersiden af ​​lampeskærmen er guldfarvet, hvilket giver en smuk, varm og dekorativ belysning.

Thorin sengelampe / Lampegiganten.dk
Thorin sengelampe / Lampegiganten
Fra Nordal -Lampeskærm i smukt velour /Nordlyhome.dk

Cestita fra spanske Santa & Cole kombinerer træværk med mundblæst opal-hvidt glas, der skaber en vidunderlig smuk natlampe, du vil have med dig i resten af ​​hjemmet.

Cestita – Julemand & Cole / Lampemesteren

Lys, hvor du har brug for det med denne smukke, artikulerede nattelampe i sort metal med dekorative messingdetaljer. Lampen betjenes let via en afbryder på lampeskærmen og er lige så god til sengekanten som på kontoret eller i læsehjørnet.

Madrid – Led sengelampe / Homeroom

Laguna 37 er en italiensk designklassiker fra Artemide, der med sin mundblæst glaskuppel på en hævet messingbase spreder varmt lys ind i rummet. Laguna er det perfekte valg til at skabe en indbydende, men alligevel subtil atmosfære.

Laguna 37 fra Artemide / Lampegiganten

Atlas er en slank og moderne sengelampe med rene linjer, enkle former og en smuk røg farvet glas kuppel, der samler refleksionerne fra resten af rummet.

Atlas fra Ellos Hjem / Homeroom

Opret et luksuriøst lys, der kan antyde glamour fra svundne tider med den smukke bordlampeserie » Damn Fashionista » fra dansk Design By Us. Lamperne har en stilfuld og tidløs fornemmelse ved brug af rene materialer og mønsterglas, vælg mellem messing eller sort metal.

Damn Fashionista / Lampeguru.dk

Bicoca fra Italian Marset er en fantastisk bordlampe med rene, enkle former og en hældbar lampeskærm. Bicoca kommer i et væld af dejlige farver og er genopladelig, så du kan tage den med dig og placere den, hvor du vil.

Bicoca – Marset / Andlight
Bicoca – Marset / Andlight

Hvis du leder efter noget andet, rent og moderne, er Marike fra Lindby måske en sengelampe efter din smag.
Her er der ingen fremtrædende indretning eller unødvendig udsmykning, blot en lysende kugle af glas, som du kan placere på natbordet.
Til trods for det enkle udseende skaber det opale-hvide glas et atmosfærisk og behageligt lys i soveværelset.

Marike fra Lindby / Lampegiganten

Champsy er en bredfodet og elegant sengelampe med en klassisk hvid tekstilskærm og en rav base af glas i et dekorativt fiskebensmønster.

Champsy – dekorativ sengelampe / Homeroom.dk

Pyra er et dejligt stykke nyheder fra Danske DybergLarsen og vil være en smuk lampe at placere på natbordet. Lampen betjenes via en ledning, hvor lyset kastes både op og ned fra lampen.

Pyra – DybergLarsen / Lampemesteren

Hanno kombinerer klassisk udseende med moderne linjer og funktioner, den tykke nikkel-satin metal lampe base skaber en dejlig interaktion med den klassiske grå tekstil lampeskærm. Nattbordslampen kan let betjenes via en berøringsafbryder på lampeunderlaget.

Hanno – Natbordslampe med berøringsafbryder / Lampegiganten

Nirmana fra Homeroom er en højglans, sølvfarvet metal natbord med en klassisk lampeskærm af bomuld. Der er kontakter på ledningen, og du kan vælge mellem sort eller hvid, der passer til dit soveværelse.

Nirmana sengelampe / Homeroom

Taba er en dejlig natlamper, der kombinerer sort og guld smukt. Lampen har en stor og gylden lampefod med et smukt ternet mønster, der skaber dybde og sammen med den sorte lampeskærm, der er guldfarvet på indersiden, skaber et smukt, behageligt lys – perfekt til sengekanten. Fås også i hvid / sølv.

Taba i keramik og tekstiler / Lampegiganten
Tabai keramik og tekstiler / Lampegiganten

Hvis du foretrækker en klassisk nattelampe, passer Shine fra tyske Fischer & Honsel muligvis ind i dit natbord. Det enkle udseende med en halv kugle af opalt glas skaber foreninger med klassiske banklamper og giver et behageligt lys ved sengen uden at sprede lyset for meget i rummet. Gennem berøringsdimmeren på lampeunderlaget kan lyset let justeres til det rigtige niveau.

Skinne – med berøringsdimmer / lampegiganten

Posh henter inspiration fra svampeverdenen og giver et meget behageligt downside-lys. Posh kommer i flere farver, så du kan finde en der passer til din interiørstil.

Posh – Elegant natlampe / Homeroom

La Botte fra Cremasco er en håndlavet natlamper i antik og rustik stil. Oprettet med stolt håndværk fra Venedig får du en smuk natbordslampe med sjæl, stil og udsøgt kvalitet.

La Botte – Håndlavet lampe i antik stil / Lampegiganten

Cornelia fra norske Scan Lamps er fremragende på natbordet. Denne klassiske bordlampe har en base af mønstret og dekorativt glas og kommer i forskellige farver.
Sammen med den traditionelt designede lampeskærm oprettes en dejlig og dekorativ bordlampe, der ser godt ud i soveværelset.

Se alle farverne på Homeroom

Opret en dejlig retro føler med smukke Eclipse fra Dutchbone- dette 1960 inspirerede bordlampe af sort metal vil helt sikkert skabe en elegant lys på natbordet. Se også på andre seje retro lamper .

Eclipse Dutchbone – Retroinspireret nattelampe / Unoliving.dk

Diskret, enkel og elegant – Flowerpot VP3 er en smuk bordlampe, der henter inspiration fra hippiebevægelsen, farver og bløde figurer fra 60’erne og 70’erne. Blomsterpotte er designet af den verdenskendte Verner Panton for & Tradition og kommer i en serie, både som bordlamper og pendellamper .

Blomsterpotte VP3 på natbordet / Lampemesteren
Flowerpot VP3 kommer i mange farver og giver et smukt indirekte lys / Lampemesteren

Miss K fra Flos vandt den prestigefyldte Red Dot Award for sit fantastiske design og er en af ​​de mest populære lamper for Danske Flos. Den stilfulde Miss K lampe findes i flere varianter og vil være en eksklusiv tilføjelse til natbordet.

Miss K Nightstand lampe fra Flos / Andlight
Miss K Nightstand lampe fra Flos / Andlight

Læs mere om belysning og lamper til soveværelser , pæne læselamper og væglamper til soveværelset , opdag nyt og vidunderligt interiør i huset, eller hvordan du kan skabe god belysning i stuen .