Hopp til innholdet

Dejlige læselamper til soveværelset

Pæne lamper med læselys der passer til soveværelset, slap af i sengen med en god bog – og nyd lyset fra nogle af disse fantastiske læselamper.

Her har jeg forsøgt at finde vægmonterede lamper i flere forskellige stilarter, men alle kan være velegnet som læselampe i soveværelset. Se også indlægget om lamper og belysning til soveværelser .

Rebecca, i sort stof – Lampenwelt

Rebekka stoflampe til soveværelse / lampegiganten

Rebekka er en stor væglampe med op / ned-lys. Det har en firkantet lampeskærm i sort stof samt sin egen bevægelige læselampe .

304-serie fra Lamp Gras

Hvis du leder efter en ujævn og industriel stil, vil lamperne fra Lampe Gras være værd at kigge på. Lamp Gras var banebrydende med bevægelige lamper i begyndelsen af ​​1900-tallet og er kendt for sin gode kvalitet.

304 Væglampe / Andlight.dk
304 Væglampe / Andlight.dk
304 Væglampe / Andlight.dk

Nordlux Break, justerbar væglampe med plovskærm / lampeguru

Walter – Globen Belysning

Walther Bedroom lampe – Globes / Homeroom

En dejlig soveværelseslampe fra den danske globusbelysning. Walther er perfekt til dem, der ønsker den gammeldags og elegante stil i soveværelset.
Lampen leveres med flotte messing- og kromdetaljer og i tre store farvevarianter med en retro vridd lampeledning som ekstra detalje.

Walther Bedroom lampe – Globes / Homeroom

Florence – Messing & hvid væglampe m / LED læselampe / Lampegiganten

DL20 Væglampe med USB

Klassisk & smart væglampe til soveværelset fra Dyberg Larsen. Denne lampe har et USB-stik, hvorfra du kan oplade din mobiltelefon, samt en hylde, hvor du kan lægge den væk om natten.

DL20 Væglampe med USB / LampeGuru

Buddy – nordlige

Buddy er en dejlig og enkel læselampe fra Norske Northern, den har en roterende lampeskærm og kommer i 4 moderne toner, se den på Lampemesteren .

Savoy messing / hvidt stof – Marksmanship

Smuk væglampe i hvidt tekstilstof og firkantet lampeskærm. Denne lampe har også en ekstra bevægelig læselampe, så du kan læse på sengen uden at forstyrre naboen.

Savoy messing / hvidt stof – Markslöjd / Homeroom

Madrid – Jotex

Moderne væglampe i sort og guld / Homeroom

Karla – Væglampe med læselys

Populær væglampe med afrundet oval lampeskærm i sort stof for en dejlig svag belysning. En dejlig lampe til soveværelset med sin egen individuelle læselampe.

Karla Soveværelseslampe i stofskærm / Lampegigant

Ball – Designklassikeren

Ball fra Danske Frandsen er en ikonisk lampe fra 70’erne, nu er den her i en ny dragt – denne gang med en ekstra hylde. Et praktisk sted at lægge en bog eller telefonen væk.

Fås også i hvid og lysegrå.

Bold – Frandsen / Lampeguru

Sakselamper – Alpe Design / Lampeguru

Sakslampe med foldet skærm fra Alpe Design. Denne lampe kan udvides og kan vinkles over sengen.

Læs mere om fine læselamper til vægge og gulve – Her finder du gulvlamper og væglamper med læselys til soveværelser, stue og hjem.