Hopp til innholdet

Seje og unikke designmøbler fra Kare Design

Hvis du leder efter et unikt og spændende møbel, vil det være værd at tage et kig på den store og fascinerende møbelskollektion til tyske Kare Design. Dette designhus ligger bag en række vidunderlige møbler, der omfavner både traditionel design, men også udfordrer dem ved at bruge unikke og forskellige materialer eller ved at samle møbler på en helt ny måde.

Se mange af de fantastiske møbler, skænke, lamper, indretning eller borde fra Kare Design nedenfor, eller besøg BoBoOnline.dk for at se det komplette udvalg af disse smukke og charmerende møbler med dets unikke design flair.

Brooklyn Walnut Spisebord – Kare Design / BoBoOnline
West Coast Garderobe – Kare Design / BoBoOnline

Tomahawk er et utroligt dekorativt og smukt skænk, der består af mangotræer i 3 forskellige nuancer af mørke, orange og naturlige farver, alt sammen sammensat i indviklede og detaljerede mønstre. Bunden består af en stilfuld fod i pulverlakeret metal.

Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Prismespejle – Kare Design / BoBoOnline

Luksus er et smukt og anderledes møbel, der behandles med en speciel spejlmaling, der reflekterer omgivelserne, lys og skygger og bliver et levende og unikt møbel til soveværelset, stuen eller indgangen.

Luxus – Spejlmøbler / BoBoOnline
Luxus med champagnefarve / BoBoOnline / BoBoOnline
Patchwork – Kare Design / BoBoOnline

Rocky Vintage er et dekorativt barskab med retro designlinjer og mørke toner, der står i kontrast til de store detaljer i antik messing.

Rocky Vintage – Kare Design / BoBoOnline

Stone Mobile er et køligt og anderledes loftslampe med en rustik fornemmelse, prikket med hvide kvartssten hængende i tynd guldtråd.

Stone Mobile – Kare Design / BoBoOnline

Meander Gold er et ægte smykke og kunst fra et bord. Bordet består af buet, guldfarvet stål, der krummer og svinger under den elegante bordoverflade af afrundet glas.

Meander Gold – Kare Design / BoBoOnline
Meander Gold – Kare Design / BoBoOnline
Wire sort sofabord – Kare Design / BoBoOnline
Wire sort sofabord – Kare Design / BoBoOnline

Rivet er en serie møbler med synlige negle og glatte, reflekterende spejleoverflader, der oser af luksus og elegance.

Rivet – Kare Design / BoBoOnline
Rivet – Kare Design
Casino Gold – Kare Design / BoBoOnline
Edderkop loftslampe / Lampegiganten.dk

Around: I en stor hall eller foyer kan du lade gæsterne sætte sig ned og slappe af i denne smukke, runde sofa med dybe knapper og blødt rødt stof fra Kare Design.

Around Rund sofa- Kare Design / BoBoOnline
Railway Sofabord – Kare Design / BoBoOnline

Clear Club er et glasbord, der har hentet inspiration fra 80’ernes luksuriøse strandvillaer og passer godt ind i stuen, mens sidebordene i samme serie ofte kan stå både i stuen eller indgangen.

Clear Club – Kare Design / BoBoOnline
Fun Factory – Kare design / BoBoOnline

Heaven & Earth: Smukt og unikt skænk med spejlede overflader, der skaber et reflekterende og levende møbler, uanset hvor det er placeret.

Heaven & Earth / BoBoOnline
Heaven & Earth / BoBoOnline

Opret et smukt og elegant lys med den smukke Smoky Lounge loftslampe fra Kare Design. Krystallampen består af mange sotede prismer, der skaber delikate refleksioner og et vidunderligt smukt lys.

Smoky Lounge – Kare Design / BoBoOnline

Chalet er et køligt og unikt sortiment af møbler fra Kare Design med flerfarvede overflader, forskellige mønstre og kontrasterende elementer. Med hytten får du et unikt møbel, der definitivt fanger din opmærksomhed.

Chalet – Kare Design / BoBoOnline

Vil du have noget retro og luksuriøst ? Så måske er denne smukke hvide glas skænk og med guldfarvet glas mønster udsmykninger til dig.

Elite skænk i guld og hvidt glas / BoBoOnline
Circulo – Kare Design / BoBoOnline

Puro Beach er en serie møbler, hvor det naturlige, rå træ kommer ud og dekorationen hovedsageligt består af de unikke og detaljerede udskæringer på træet. Puro Beach passer ind i både hjem og hytte og giver interiøret en cool, retro og vintage fornemmelse.

Puro Beach – Kare Design / BoBoOnline
Puro Beach – Kare Design / BoBoOnline
Illusion Gold – Kare Design / BoBoOnline
Huntsman lysekrone med gevir og pels / Lampegiganten.dk

Babalou : Denne stilfulde kommode fra Kare Design har en dejlig blanding af farver og overflader. Babalou kombinerer et fint strejf af skævt og innovativt design. Det, der gør denne kommode speciel, er den rene detalje i forskellige overflader og materialer. Skufferne placeres asymmetrisk, hvilket giver et dynamisk og levende udseende. 

Babalou – Kare Design / BoBoOnline

Opret en elegant vintage stil med disse smukke møbler i Muskat- serien fra Kare Design. Møblerne har en overflade af mørkt, lakeret mangotræ, pyntet med et dekorativt mønster i guldmaling og smukke detaljer i gylden messing. Resultatet er et unikt møbel, der fanger opmærksomheden og bringer elegance og stil ind i rummet.

Muskat – Kare Design / BoBoOnline
Muskat – Kare Design / BoBoOnline
Muskat – Kare Design / BoBoOnline

Sultan Cone er en unik og spændende orientalsk gulvlampe med indviklede mønstre, perforeringer og udskæringer, der skaber et utroligt smukt lysspil.

Sultan Cone – Kare Design / BoBoOnline

Kare design er et stort og legent designhus, der aldrig hænger ud i kun en stil eller en trend, dette er noget, du kan se gennem mange af deres produkter. Denne hårde og underlige hundeskulptur med for lang næse, kølig som dekorativ blikfang på toppen af ​​en kommode eller skænk, er blandt andet hårdt og underligt.

Dog Snuffle – Kare Design / BoBoOnline

Se hele interiør og møbler fra Kare design. Besøg danske BoBo , der også sender møbler og interiør til Norge.

Læs mere om skænk og kommode til gang og stue eller se mere mørke og elegante møbler .