Hopp til innholdet

Inspirerende og smukke moderne lysekroner til stue, spisebord og soveværelse

Moderne lysekroner passer pænt over middagsbordet, i hallen, stuen eller over trappen. Moderne fortolkninger af lysekronen kan tage mange stier, her har jeg forsøgt at fokusere på lamper med flere lyskilder, der bedst kan tjene som et fokuspunkt i belysningen.

Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk
Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk

Auro er en smuk lysekrone i moderne stil med lange hule stænger af lyserøde glasstænger, der virkelig gør indtryk og giver et smukt lys, hvor den hænger. Lysekronen fanger øjet og skaber en hyggelig atmosfære.

Auro glas lysekrone / Jotex.dk
Auro kommer i pink og klart glas / Jotex.dk

Electra består af en metalbund og glaskugler med en kompakt form, der kaster et smukt lysspil ned på bordet og ud i rummet. Kuglerne er en blanding af runde glaskugler og glaskugler med mønstrede riller, der skaber en flot dynamik i belysningen.

Electra moderne glaslysekrone / Jotex.dk

Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design, men som lige så godt passer ind i rustikke omgivelser, i det moderne hjem eller i sommerhuset. 2097 findes i flere størrelser og vil være perfekt som en loftslampe under højt til loftet, ved siden af ​​trappen, over stuen eller over spisebordet. Vælg mellem messing, krom eller mat sort.

Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk
Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk

Lysekronen er mere end kun en lyskilde, de definerer dit interiør og bliver et naturligt blikfang for gæster og dig selv. Læs også dette indlæg for mere generel belysning af soveværelser.

Coordinates fra danske Flos er et stilrent og moderne lysekronedesign med rene linjer og stramme detaljer. Lamperne kommer i flere varianter, så du kan kombinere dem liggende eller hængende i loftet og skabe dit eget geometriske mønster Læs gerne mere om coordinates fra Flos.

Coordinates serien fra Flos /  Lampemesteren.dk
Koordinerer serien fra Flos /  Lampemesteren.dk

Gravity fra Forestier er en udsøgt pendel og lysekrone, der er særdeles velegnet til høje og luftige rum, hvor lampen bliver et eksklusivt blikfang i belysningen. Lysekronen består af en række konvekse former med tynde søjler, der breder sig ud fra den skjulte LED-lyskilde og skaber et utrolig smukt lysspil.

Gravity findes i to modeller og farver, og kan kombineres med hinanden for at skabe en skøn belysning i hallen, stuen eller spisestuen. Læs gerne mere om gravity fra forestier.

Gravity fra Forestier /Lampemesteren.dk
Gravity fra Forestier /Lampemesteren.dk

Plivello er en retroinspireret pendel og lysekrone fra Le Klint, der blev designet i 2022 til Le Klints 80 års jubilæum i 2023. Lampen har hentet inspiration fra de klassiske og glamourøse gulvlysekroner i art-deco stil og er håndfoldet af papir af deres fabrik i Odense, Danmark.

Plivello fra Le Klint – Håndbakke af papir /Lampemesteren.se

Plivello-lamperne kommer i en række størrelser og også i flerfarvede gulvlamper med dekorative, tynde ringe af gyldenfarvet aluminium. Lamperne er imponerende og skaber et smukt sart lys, samtidig med at de holder en lav vægt og kan derfor hænges op uden yderligere hensyn.

Plivello er perfekt, hvis du søger at skabe en luksuriøs stil i dit hjem, sommerhus eller til restauranter og hoteller. Perfekt til rum med højt til loftet.

Plivello fra Le Klint – Inspireret af klassiske lysekroner /Lampemesteren.se
Plivello fra Le Klint – Fås i flere størrelser og farver /Lampemesteren.se

Gransø er en smuk krystal lysekrone i et smukt og stilrent moderne design med hængende krystaller, der reflekterer og skinner i lyset fra elpærerne. Denne lampe er fantastisk at hænge i stuen eller over et spisebord for et elegant lys i hjemmet.

Gransø fra Markslojd / Homeroom.dk

Ezana fra Lucande er en spændende og dekorativ moderne lysekrone med led, der består af flere lysende ringe, der omgiver og overlapper hinanden og giver et meget stilrent og tiltalende udtryk. Hver lysende ring har en indvendig del af led lys og en bagside i en smuk pulverlakeret overflade i nikkel eller hvid aluminium. Denne LED lysekrone er stor og elegant og vil derfor passe fint over et spisebord eller i en foyer.

Ezana – Moderne led lysekrone / Lampemesteren.dk
Ezana – Moderne led lysekrone hvid / Lampemesteren.dk

Sakina har et anderledes og kunstnerisk udtryk, hvor lysekronen bøjer og vrider sig i et dekorativt mønster og lyser rummet op på en helt speciel og dekorativ måde. Sakina er en forholdsvis høj, men smal lampe, der passer perfekt ind som en dekorativ og elegant lampe over trapper eller i rum med højt til loftet.

Sakina – Moderne LED lysekrone / Lampegiganten.dk

Amp er en spændende og smuk lysekrone med røgfarvet glas og sort ramme fra Normann Copenhagen. Amp  fusionerer elementer fra det gamle sammen med moderne form og design. Her har de hentet inspiration fra de gamle glasrørsforstærkere, man kunne finde i den tidlige elektronik, deraf navnet  amp .
Lysekronen har en smuk form, der skaber et fantastisk lys i rummet.

Amp – Smoke & Black lysekrone / Lampemesteren.dk
Amp – Smoke & Black lysekrone / Lampemesteren.dk
Amp – Smoke & Black lysekrone stor / Lampemesteren.dk

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farvemuligheder og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Eichholtz Amazone lysekrone. Denne glamouriøse og stilfulde lysekrone vil være en skinnende smuk og vigtig detalje i et hvert rum i hjemmet. De retangulære røgfarvet glas hænger i flere lag og fanger samt bryder lyset på flotteste vis.

Eichholtz Amazone lysekrone – smoke /Trendbazaar.dk

Utrolig spændende lysekrone fra hollandske Eichholtz med hele 12 E27 fatninger. Fremstillet i matpoleret messing og giver et utrolig smukt spil både når lampen er slukket og tændt. 

Eichholtz Boivin Lysekrone – Messing /Trendbazaar.dk

Portland lysekrone fra Nobelium Lighting med røgfarvet krystaller og sort amatur. Portland er en mellemstor lysekrone med smukke krystaller i tre lag.

Nobelium Portland lysekrone /Trendbazaar.dk

Limassol lysekrone fra Nobelium Lighting har et både elegant og råt udtryk, som tilfører en skøn atmosfære til rummet, med det smukke lysspil gennem de dråbeformede krystaller.

Nobelium Limassol lysekrone – burned black /Trendbazaar.dk

Rockhampton lysekrone fra Nobelium Lighting. Klare krystaller og sort amatur. Rockhampton skaber en betagende Wauw-effekt i ethvert hjem. 

Nobelium Rockhampton lysekrone /Trendbazaar.dk

Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær loftslampe og lysekrone af bedste kvalitet fra Konsthantverk, designet af Jesper Ståhl. Megafon-lysekronen er lavet af ægte rå messing, der håndrulles og samles i hånden på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilfulde lysekrone med sin unikke og rustikke charme ser godt ud over et spisebord eller over stuebordet.

Håndvalset af rå messing /Lampemesteren.dk
Grov og rustik messinglampe, der til sidst vil udvikle en smuk patina /Lampemesteren.dk

Lampen skaber en stemningsfuld glød præcis der, hvor du har brug for det, over sofabordet eller køkkenbordet, arbejdsbordet eller soveværelset, kun fantasien sætter grænser.

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farveindstillinger og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Aria / Avia – Slamp

Fra italiensk Slamp kommer denne eksklusive og moderne pendel lysekrone. Slamp er et relativt ungt designhus, der fokuserer meget på at udvikle deres helt egne og patenterede materialer, som de integrerer i den belysning, de skaber.

Aria – Slamp / Lampegiganten
Avia – Sort moderne lysekrone / lampegiganten

Brisbane – Jotex

Moderne lysekrone i minimalistisk stil – Her sættes lyskilderne i fokus, og du kan nemt ændre udseendet ved at bruge hvide, edison eller sorte pære .

Brisbane – Jotex / Homeroom

Skift udseendet på forskellige dekorative pærer

Brisbane – Jotex / Homeroom

Soscik – Terzani

Eksklusiv lysekrone fra italienske Terzani lavet af tynde nikkelkædetråde. Med et prismærke, der overstiger 100.000 kroner, er dette en lysekrone, der på den anden side ikke passer ind i de fleste menneskers budget.

Terzani lysekrone / lampegianten

De smukke harakiri lysekroner fra Design af os er både moderne og traditionelle på én gang. Med sit fantastiske design og eksklusive materialer i sort eller guld får du en lampe, der skaber en dejlig atmosfære i et rum.

Harakiri sort / Andlight

Flashwood – Eksklusiv lysekrone i træ fra Masiero

Eksklusiv moderne træ lysekrone fra den italienske luksusproducent Masiero. Lysekronen er lavet af eg med spidser af lysende methacrylat og samlinger. Denne lysekrone har et slående design og er 140 cm i diameter.

Flashwood – Lysekrone i træ – Masiero / Lampegiganten
Flashwood – Lysekrone i træ – Masiero / Lampegiganten

Drops – Globen

Smukt glas vedhæng fra den svenske Globen, lampen består af mange individuelle glaskugler, hængende som i en dråbe eller en masse druer.

Drops – Globes / Homeroom.dk

Galaxy – Nielsen Light

Galaxy er et fascinerende moderne pendellys fra Danske Nielsen Light. Denne moderne lampetolkning af universet vil helt sikkert få sin del af gæsternes opmærksomhed. Lampen har en række fantastiske detaljer og integrerede samlinger.

Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru
Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru
Galaxy – Nielsen Light /Lampeguru

Messing & Retro – Madam Stoltz

Smuk retroinspireret lysekrone af Madam Stoltz i den fascinerende sputnik-stil, der var meget populær i 60’erne og 70’erne. Lysekronen leveres i blank og skinnende messing, hvilket gør den til et naturligt design midtpunkt i et rum.

Retro lysekrone / glas og interiør

Gyllenheim Giant

Eksklusiv, mat sort loftslampe med 24 klare glaskupler, der spreder sig ud i rummet og giver et godt lys og smukt lysleg.

Gyllenheim Giant / Homeroom

Sputnik inspirerede moderne loftslampe i sort og klart glas

Gyllenheim Giant / Homeroom

Monaco – Jotex

Moderne lamper, der kommer i nikkel / sotet glas eller messing / hvid kupler, og lange lampearmer, der strækker sig ind i rummet.

Monaco – Jotex / Homeroom

Moderne loftslampe i nikkel eller messing

Monaco – Jotex / Homeroom

Hero – Af Rydens

Med sine fremspringende lampeholdere minder Hero lampen af ​​Danske By Rydens om trægrene, der stikker ud i forskellige retninger.
Moderne og elegant lysekrone med messing og sorte elementer – 2 farver der passer godt. Brug lysekronen sammen med nogle pæne dekorpærer .

Hero – By Rydens / Lampeguru

Candela fra Trio Leuchten er en dejlig og dekorativ moderne rund lysekrone med krystaller, der vil glitre i lyset fra de centralt placerede lyskilder i lampen. Den findes i flere farver, inklusive denne fantastiske messingvariant.

Candela lysekrone / lampegiganten

Apiales 18 børstet messing / opal hvid

Blomsterinspireret moderne lysekrone fra Nuura, hvor smukke messingarme strækker sig som blomsterstilke og ender i en opal-hvid, håndblæst lampekuppel.

Apiales fra Nuura / Lampemesteren
Apiales fra Nuura / Lampemesteren

Manola – Herstal

Stram med moderne linjer fra Danske Herstal – Manola kommer i fire farvevarianter og to størrelser. Lysekrone, der passer fint over en stue og spisebord eller i trappeopgang og værelser med højt til loftet. Her kan du drage fordel af dejlige pyntepærer fuldt ud!

Manola – Herstal / Homeroom

Stram og moderne lysekrone fra Danske Herstal

Manola – Herstal / Homeroom

Zeppelin – Flos

Zeppelin fra Danske Flos forvandler lysekronen til en smuk skulptur. Med den centrale lysekrone på undersiden får du et smukt let leg.

Zeppelin fra Danske Flos /Lampemesteren

Louis Poulsen – Ring Crown

Eksklusiv lysekrone fra Dansk Louis Poulsen kommer i 5 & 7 lampeskærm version, og også i væglampe og pendel version.

Messingens bund er en dejlig kontrast til opalglas og giver lysekronen et elegant skandinavisk look. Messing er et elegant materiale, der sammen med de hvide glaskapper gør lysekronen til et godt supplement til den moderne indretning.

VL Ring Crown 7 Opal – Louis Poulsen /Lampemesteren
VL Ring Crown 5 Opal – Louis Poulsen / Lampemesteren

Hercules – Af Rydens

Hercules er en stor lysekrone med imiterede lampeskærme i sort læder syet sammen med en hvid tråd. Lamperne er i buede former og strækker sig ind i rummet. 1,3 meter i diameter.

Hercules – Af Rydens / Lampeguru
Hercules – Af Rydens / Lampeguru
Hercules – Af Rydens / Lampeguru

Splendor

Højglanset og luksuriøst moderne lofthæng

Pragt – højglansloftlampe med 15 glaskugler fra By Rydens / Nordicnest.dk
Splendor – højglansloftlampe med 15 glaskugler fra By Rydens / Nordicnest.dk

Melt Trio Cups – Tom Dixon

Melt Trio Copper – Tom Dixon / Andlight

Oplev flere tips til belysning og lamper, læs om Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ, Antikke lamper – Lamper med sjæl og antik design og Sofabord i træ – Flot bord til stue og sofa i træ.