Hopp til innholdet

Gravity – Eksklusiv og elegant moderne lysekrone fra Forestier

Gravity- lysekronen fra Franske Forestier bringer fed skønhed til ethvert rum gennem sin lagdelte silhuet. Lysekronen er designet af Kateryna Sokolova og består af tætsiddende skiver adskilt af en central akse i en række konvekse former med stigende dristighed. Lampen har en slank, iøjnefaldende lyskilde af LED, der kaster lyset ind i midten af ​​lampen, og derefter ud i omgivelserne og ud langs søjlerne for at skabe et ekstravagant lysbillede.

Dette er en stor og flot lysekrone, der er velegnet til et rum med god loftshøjde, hvor du ønsker en eller flere store glamourøse og ekstravagante lamper, der tiltrækker de besøgendes opmærksomhed. Vælg mellem sort metal eller en gylden champagnefarvet version.

Lagdelte metalpile, der skaber et smukt lysspil / Lampemesteren.dk
Gravity fra Forestier / Lampemesteren.dk

Gravity pendlen fra Forestier har et udsøgt designudtryk og en smart konstruktion, der får lampens flydende wireremskiver til at fremstå som svævende i den løse luft. Skærmens kombination af metalstænger og cirkler er en del af et harmonisk samspil af former, der flyder sammen og skaber en smuk visuel effekt, når lampen tændes.

Vælg mellem sort metal eller gylden champagne / Lampemesteren.dk

Gravity kommer i to udgaver, hvor Gravity 1 er cirka dobbelt så høj som Gravity 2. Du kan kombinere modellerne hængende sammen i lidt forskellig højde for at skabe en storslået belysning i et større rum.

Gravity 1 – Perfekt til store rum / Lampemesteren.dk
Gravity 2 – Elegant lysekrone med metalsøjler / Lampemesteren.dk

Når lyset stråler ned fra den tophængte lyskilde og kaster lyset ned og gennem hele rammen, vil den nederste kegleramme, der hviler i midten af ​​lampen, trække lyset og koncentrere det nedad mod overfladen.

Gravity fra Forestier / Lampemesteren.dk

Gravity fra Franske Forestier er en elegant og smuk lampe, der egner sig til store og luftige rum, hvor du ønsker en lampe, der vækker opmærksomhed og skaber et smukt lysbillede. Se gerne flere tips til lamper og belysning her på hjemmesiden.

Læs gerne mere om eksklusive og glamourøse lampetip herTrælamper til Hjem – Flotte og Naturlige lamper i Træ eller Skænk og kommode til entre og stue – Inspiration og tips.