Hopp til innholdet

Elegante udendørs væglamper – Dekorativ udendørs vægbelysning

Dekorer udendørsområdet og lys indkørslen og haven op med disse elegante og smukke væglamper til udendørs brug. En udendørs væglampe findes i mange stilarter og designs, og det kan være rart at vælge en væglampe udendørs, der matcher stilen i hjemmet, for eksempel en klassisk eller vintage udendørs lampe til et gammelt hus, mens man i moderne huse ofte har en få flere muligheder. Det vigtigste er at vælge en væglampe udendørs, der imødekommer dine ønsker og behov, her har vi et forslag til smukke udendørs lamper, der kan monteres på væggen.

Ginger er en moderne lampe fra Marset , som består af en række runde former, hvor den ydre forhøjning har skjult LED-belysning, der skinner et flot, indirekte lys tilbage mod bagpladen. Væglamperne (ikke træversionen) kan også monteres udendørs.

Ginger væglampe fra Marset i træ og metal /Lampemesteren.dk
Ginger væglampe fra Marset i træ og metal /Lampemesteren.dk

Cassian er en elegant og moderne udendørs væglampe i et fantastisk design, der er fantastisk til hjem, hvor du vil have en opgraderet og stilfuld udendørs vægbelysning. Væglampen efterligner en hængende lanterne med klart, rundt glas, der omgiver lyskilden og giver et meget stilfuldt look.

Cassian væglampe fra Lucande / Lampemesteren.dk

In The Tube fra fransk DCW er en smuk designlampe til udendørs brug. In The Tube er en fantastisk multifunktionel lampe, der findes i flere forskellige længder, diametre og farver, og som også kan bruges som både Væglampe, Loftlampe, Loftlampe, udendørslampe og badelampe. 

Lavet af materialer som borosilikatglas, aluminium, rustfrit stål og silikone, dette er en af ​​de mest robuste og hårdføre lamper på markedet, alt sammen pakket i et fantastisk design, der vil tiltrække opmærksomhed.

In The Tube fra DCW / Andlight.dk
In The Tube fra DCW / Andlight.dk
Artemide Dioscuri væglampe /Lamper.dk

Night Rider fra Design By Us er en spændende udendørs lampe, der kan bruges både indendørs og udendørs. Væglampen har taget inspiration fra traditionelle skottelamper, men vendte den lidt rundt og skjulte lyskilden bag den perforerede metalskærm. Night Rider kommer i anodiseret metal i to varianter messing eller sort. Dette kan vinkles som du ønsker og giver et køligt og dekorativt lys.

Night Rider – Design By Us /Lampemesteren.dk

For dem af jer, der ønsker noget retro-vintage og klassisk, kan Marcelino fra Lucande være et godt valg. Dette er en udendørs væglampe til dig, der ønsker noget med et gammeldags look og flotte detaljer. Marcelino er fuld af smedejernsdetaljer og børstet metal, der tilsammen giver et meget elegant og klassisk look, perfekt til gården, villaen eller det klassiske hus.

Marcelino fra Lucande – Klassisk og retro smedejernslampe / Lampemesteren.dk

Franske Lampe Gras er et ikonisk og efterspurgt lampemærke, der siden begyndelsen af ​​århundredet har været synonymt med kvalitet og godt håndværk. Lampe Gras kommer nu også i en udendørs version, der kan hænges på væggen eller loftet udendørs.

Oprindeligt designet og udtænkt til ti kontorer og til branchen, serien var helt unik og revolutionerende på sin tid med sit enkle, robuste og alligevel meget ergonomiske design. Den grundlæggende form for en lampegræslampe er, at den skal fungere uden hverken skruer eller svejsede led.

Lampe Gras – Ikoniske udendørs lamper / Lampemesteren.dk
Lampe Gras – Ikoniske udendørs lamper / Lampemesteren.dk

Evie er en populær udendørs væglampe med op og ned lys med et rent terningdesign. Væglampen er fremragende til placering og belysning af husets facader og hjørner om aftenen.

Evie – Udendørs terningformet væglampe / Lampegiganten.dk

Fuzo 2 Wall Lantern fra Phillips HUE er en smart udendørs væglampe, som du kan tilslutte til dit smart home-system eller anden HUE-belysning. Du kan styre lys og lamper via telefon eller indstille dem på dine egne programmer. Fuzo 2 er en udendørs lampe med et moderne og stilfuldt design, hvor opaldækslet lyser op på en flot og jævn måde om aftenen.

Fuzo Square fra Phillips Hue / Lampemesteren.dk

Vipp551 har det samme ikoniske udseende som de velkendte indendørs væglamper, men i en udendørs version. Vipp551 ligner ikke nogen anden udendørs væglampe, hvilket gør den specielt velegnet til dig, der ønsker noget andet og delikat i udendørsbelysningen. Signaturperforeringerne på lampeskærmen tillader, at små lysstråler skinner gennem den robuste skygge og giver et smukt og behageligt lys.

Vipp551 Udendørs væglampe / Lampemesteren.dk

Alvin er en dekorativ, halvcirkelformet udendørs væglampe i rustfrit stål, hvilket betyder, at lampen er særdeles hård og robust. Med sit buede udseende har Alvin et moderne marine look og passer perfekt til boliger og hytter nær havet. En flot væglampe med et elegant udseende og jævn lysfordeling.

Alvin – Moderne væglampe i rustfrit stål / Lampegiganten.dk

Ferdinand fra Lindby har et moderne og stilfuldt design, der passer perfekt til det moderne hjem. Denne udendørs væglampe har ingen synlig pære, men bruger i stedet en integreret LED øverst på lampen til at skabe et flot og godt lys, der spreder sig godt over gårdspladsen.

Ferdinand – Udendørs væglampe med LED / Lampemesteren.dk
Ferdinand – Udendørs væglampe med LED / Lampemesteren.dk

Doblo fra Eco-Light er en moderne terningformet udendørs væglampe med næsten ingen synlig metalramme. Her er selve den terningformede diffusor i fokus, og designet giver en næsten glødende firkant, når mørket falder.

Doblo udendørs terningformet væglampe / Lampegiganten.dk

Ferda fra Lucande er en elegant vægmonteret udendørs lampe med et moderne look og en indbygget sensor, der tænder og slukker lyset automatisk, når aftenen går. Ferda har et flot og rent moderne look med en rund glaslygte, der er omsluttet af en metalramme.

Ferda udendørslampe fra Lucande / Lampemesteren.dk

Læs også mere om Gulvlampe til haven , perfekt til at skabe en delikat atmosfære om aftenen. Se også disse populære batteridrevne lamper – Smukke lamper med batteri til dekoration og fest , Premium stearinlys med fjernbetjening eller robuste havemøbler i metal og stål.