Hopp til innholdet

Premium stearinlys med fjernbetjening – Få et hyggeligt lys

Tænd og sluk lysene med en fjernbetjening, perfekt hvis du bare vil slappe af og få et hyggeligt lys uden at stå op og tænde lysene separat. Uyunis nye stearinlys, fyrfadslys, bjælkelys og lysekroner med fjernbetjening kan nemt tændes og slukkes fra sofaen, eller når mørket falder, og du vil have en mere hyggelig atmosfære i hjemmet.

Premium lys på batteri fra dansk Uyuni / Lampeguru.dk

Nostalgisk og tro mod naturen af ​​ægte voks, men fri for kemikalier

Uyuni har lagt en stor indsats i at skabe så ægte og naturtro stearinlys som muligt, stearinlysene «lever» som rigtige stearinlys gør, og selve stearinlysene er lavet af ægte voks, så de føler og føler sig almindelige. Men lysene kører på batteri, og du undgår fare for brand, og at kemikalier frigøres, når lysene brænder.

Stearinlys, der kan dæmpes med fjernbetjening

Disse nye smarte elektriske stearinlys, lysekroner og stearinlys fra Uyuni kan let tændes og slukkes, starttimer, så de slukker automatisk efter et par timer og dæmpes op og ned, som du ønsker. Med dæmpbare stearinlys kan du få det lyse og charmerende lys, som du vil have det.

Styr lyset og dæmp det med fjernbetjening / Lampeguru.dk
Uyuni batterilamper kommer i flere farver / Lampeguru.dk

Med fjernbetjeningen kan du dæmpe lyset i tre niveauer, og du kan nemt tænde og slukke for flere lys på samme tid, hvilket er meget praktisk, hvis du har mange lys derhjemme, lysene er svære at placere, eller hvis du kører en café eller restaurant.

Premium elektriske stearinlys lavet af ægte voks / Lampeguru.dk
Uyuni-lys på batteri med fjernbetjening / Lampeguru.dk

Elektrisk lys, der ser levende ud

Danske Uyuni har udviklet sin meget karakteristiske 3D elektriske flamme, der ser meget realistisk ud. Disse elektriske lys koster lidt mere end de billigste modeller, men disse har også mange smarte funktioner og et varmt og hyggeligt lys, som du elsker i traditionelle lys og lysekroner.

Uyuni-lys på batteri / Lampeguru.dk

Du er velkommen til at læse mere om Lamper med solcelle – Smukke solcellelamper til dekoration og belysning, Trælamper til hus eller Belysning til køkkenet.