Hopp til innholdet

Havemøbler i metal og stål – Slidstærke udendørs møbler, der også ser godt ud

Havemøbler lavet af metal og stål er hårdføre og med bare minimal vedligeholdelse og pleje forbliver pæne og holdbare i mange år. Ikke kun er havemøbler i metal næsten vedligeholdelsesfrie, de kommer også i mange flotte farver – perfekt til at skabe en farverig gårdhave, der inspirerer og ser flot ud.

Med Domo fra Design Of kan du flytte den moderne stil til haven og være sikker på, at møblerne tåler vejret. Domo-serien er lavet af rustfrit stål og galvaniseret stål, så disse kan modstå både regn og sne hele året rundt. Møblerne i Domo-serien har stramme, moderne linjer og vil være et godt valg, hvis du vil have en ren og moderne stil på udendørs møblerne.

Domo havebænk i galvaniseret stål / Nordicnest.dk
Domo-serie fra Design Of / Nordicnest.dk

Udendørsmøblerne fra Design Of / Domo Design er et svensk mærke, hvor alle produkter er fremstillet af rent stål i solidt håndværk. Dette moderne møbel er perfekt til at oprette på terrassen og terrassen sammen med grønne planter og blomster. Udendørsmøblerne er hårdføre og samtidig lette at rengøre og kræver kun varmt vand og lidt rengøringsmiddel eller sæbe.

Domo-serie fra Design Of / Nordicnest.dk
På samme tid er du velkommen til at dække bordet og det udendørs område med smukke solcellelamper

På altanen vil vi gerne have både en drink med gæsterne og slappe af med en bog i skyggen. Hvis du har begrænset plads, er det smart at investere i små, men fleksible møbler. Jotex’s nye lounge møbler » Menton » i aluminium er stilfulde og nemme at tilpasse, da de kommer i moduler, som du selv samler, som du ønsker. 

Menton af aluminium / Jotex.dk

Udemøblerne i Menton- serien tåler at være udendørs, hvilket gør nattelivet lettere. Du behøver ikke at bære havemøblerne frem og tilbage, og disse møbler har en vidunderlig siddedybde, hvor den lave siddehøjde giver en dejlig lounge-følelse.

Menton sofa / Jotex.dk

Linear stål fra Muuto er designet af Thomas Bentzen til dansk Muuto og er fremstillet i Sverige. Her var målet at skabe moderne, men samtidig tidløse udendørs møbler, der begge skaber god, moderne æstetik med sine rene og skarpe linjer, samtidig med at de har traditionelle elementer.

Linear er havemøbler bygget i svejset stål med en dyb vejrbestandig pulverlakeret overflade, bordoverfladerne er varmt fortinnede og galvaniserede, og bordbenene behandles i aluzink. Møblerne er således grundigt designet til at modstå det skandinaviske klima og bevare deres smukke udseende i mange år.

Lineær. Havemøbler i rustfrit stål fra Muuto / Nordicnest.dk

Disse hårdføre og elegante havemøbler kommer i en række moderne farver, der passer godt ind i det udendørs miljø i både moderne boligområder eller blandt mere klassiske villaer.

Lineær. Havemøbler i rustfrit stål fra Muuto / Nordicnest.dk

Denne Bauhaus loungesofa er fra Kristina Dam Studio. Den er fremstillet i sort vejrbestandigt pulverlakeret rustfrit stål, og kan derfor bruges både inde og ude. En robust og holdbar loungesofa med komfortabel og behagelig siddekomfort. 

KRISTINA DAM STUDIO Bauhaus loungesofa – sort stål /BoBoOnline.dk

Loungesæt fra Muubs til både udendørs og indendørs brug. Tasi er et stilrent sæt havemøbler der er produceret i teaktræ, stål og Polester tråd. Armlæn er at teaktræ med vandbaseret coatig, så det får en smuk grå farve. Teaktræet vil over tid blive lysere når møblerne placeres uden for.

Muubs Lounge sæt Tasi /ByDahlLiving.dk

Gardia fra Lene Bjerre er en elegant og tidløs serie i et simpelt, rent design kombineret med moderne farver. Gardias udendørs møbelserie skaber en frisk haveatmosfære med sit klassiske, industrielle design og udseende. Serien består af alt, hvad der er nødvendigt for at skabe en ægte have-oase med stole, bænke, borde og en hylde. Gardia er lavet af jern af høj kvalitet.

Gardia fra Lene Bjerre i stål / Kitchentime.dk
Gardia fra Lene Bjerre i stål / Kitchentime.dk

Gardia har en klassisk, men samtidig rå industriel fornemmelse og er perfekt i lag med behagelige, bløde puder og sene nætter med familie og venner.

Gardia fra Lene Bjerre i stål / Kitchentime.dk
Gardia fra Lene Bjerre i stål / Kitchentime.dk

Barcelona  er en populær sofagruppe med et inkluderet bord, der passer til 2-4 gæster, sofaen er lavet af pulverlakeret aluminium og bordet har en overflade af oliebehandlet akacietræ.

Barcelona sofagruppe med bord / Homeroom.dk
Easy living af Martinsen Trento Sofagruppe / Kitchentime.dk

Skab en flot kontrast til disse havemøbler i stål og metal med et blødt tæppe, som du kan bruge på terrassen. Hvad med for eksempel et smukt have tæppe i halm / jute, der passer perfekt til havemøbler og smukke grønne planter.

Luftigt vævet tæppe i 100% jute / Homeroom.dk

Få flere tip til, hvordan du kan klare dig godt i haven og udendørsområdet, se blandt andet disse smukke lamper med solcelle. Læs mere om Havemøbler i bambus.