Hopp til innholdet

Lamper med solcelle – Smukke solcellelamper til dekoration og belysning

En lampe med solcelle har den store fordel, at den er bærbar og let at placere, hvor du vil, så længe solen slippes og kan oplade batterierne. En sollampe er derfor et ideelt valg til stemningslys og dekorative lys i haven og til terrassen. Men en solcellelampe kan også stå indendørs i vinduesrammen, for eksempel som aftenbelysning i en kabine uden elektricitet eller som belysning i en båd og autocamper.

Sunlight pendellampe med solcelle /Nordicnest.dk

Her kan du finde smukke lamper med solcelleladning i et smukt design til dekoration og belysning, som du stolt kan vise på terrassen eller havebordet, når mørket falder.

The Rocket fra NewGarden er en elegant serie af høje og lave trægulvlamper, der kan bruges både indendørs og udendørs og skaber en fantastisk og atmosfærisk belysning i de sene aftentimer. Du er velkommen til at placere denne gulvlampe i et hjørne af haven eller terrassen for at belyse udendørsområdet på en behagelig måde.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Lamperne er robuste og vejrbestandige og kan styres med en fjernbetjening for at ændre lysniveauet eller lysfarven.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Rocket kommer også i en batteri- og solcelleversion, så du frit kan placere denne fantastiske lampe uden at tænke på ledninger eller stikkontakter.

Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk
Rocket fra NewGarden – Smarte og elegante udendørslamper / Lampegiganten.dk

Sollys fra Eva Solo er en fantastisk serie af lamper med opladning via skjulte, indbyggede solceller. Lamperne er frost- og vandtætte med et look i stilfuldt frostet glas og anodiseret aluminium, der ikke ruster. De indbyggede solceller oplader lampen på ca. 8 timer og kan give lys i op til 20 timer.

Dæk bordet med stilfulde solcellelamper /Nordicnest.dk
Sollys kan bruges både som indendørs og udendørs lamper /Nordicnest.dk

Sollys fås i flere versioner, nogle af lamperne har spyd, så du kan stikke dem i græsset, mens andre ser ud som en almindelig bordlampe og vil således være godt som bordbelysning på sensommeren aften udendørs.

Qimka fra Lucande er en høj og moderne pullert- eller  stolpelampe, der med sine solceller betyder, at det er let at eftermontere i områder eller haveområder, hvor du ikke har lagt rør eller elektricitet før. Qimka har også en indbygget sensor, så du kan vælge, om lampen kun skal tænde, når den registrerer bevægelse eller står om natten med en svag baggrundsbelysning.

Qimka pullert med solcellepanel / Lampegiganten.dk

Qimka leveres også i en lavere pullert / havepolevariant og som en væglampe.

Soft Spot fra Rosendahl er en populær serie af bærbare stemningslamper med en indbygget solcelle til diskret opladning om dagen – og et fantastisk blødt lys om aftenen. Soft Spot kommer i bronze eller olivengrøn farve og ligner en flydende, let kugle, der giver et smukt og hyggeligt lys omkring kvede.

Soft Spot fra Rosendahl / Nordicnest.dk

Du kan nemt tage denne lampe med dig til stranden, i båden eller til at dekorere haven eller terrassen.

Soft Spot fra Rosendahl / Nordicnest.dk

DL-20 fra Dyberg Larsen har et populært og blændfrit design, der længe har gjort deres indendørs lamper og pendler til et populært valg. DL 20 fås nu som en solcellevariant, og du kan nu placere disse solcellelamper med deres smukke design rundt i haven eller langs en sti for at få et godt lys, når aftenen går.

DL-20 solcellelampe fra Dyberg Larsen / Lampemesteren.dk
Solia bordlampe med snor og solcelle / Lampegiganten.dk

Diamond er en smuk bordlampe i et flot design med en solcelle, der er let at løfte og bære med dig. Med sit moderne design er bordlampen dejlig at placere i kabinen eller hjemme til en hyggelig aftenbelysning, men kan lige så let bruges i båden eller i en autocamper, hvis du vil have en solcellelampe med et godt design.

Diamond bordlampe med solcelle og moderne design /Jotex.dk

Tecka fra Les Jardins er en stor og imponerende gulvlampe i naturligt teak træ, der passer smukt ind i haven langs træer og grønne planter. Gulvlampen har indbyggede solceller og en sensor, der kan tænde, hvis den registrerer bevægelse. Med sine smukke lameller i teak skabes et smukt mønster, når lyset trænger ind.

Tecka – Stor gulvlampe i teak med solcelle /Lampegiganten.dk

Med en solcellelampe har du stor fleksibilitet til at få god og smuk belysning i områder, hvor det er vanskeligt eller upraktisk at give fast strøm, og med disse elegante lamper i et godt design får du også glæde og indretning med købet.

Du er velkommen til at lse mere om genopladelige lamper med batteri. Se også mere om Flowerpot Portable  og Glamourøse og elegante lamper – skab en belysning med stil.