Hopp til innholdet

Smukke lamper med mange pærer – Inspiration og tip

Lamper og lysekroner med mange pærer, arme og lyskilder, der fanger opmærksomheden i det rum, de hænger op. Disse lamper bruger pærer som en del af designet, som giver dig mulighed for at ændre lysets udseende og følelse ved blot at skifte pærer til en anden farve eller et andet design.

Skandinavisk gulvlampe sort 5-lys – Facil Tube /Lampeoglys.dk

Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design, men som lige så godt passer ind i rustikke omgivelser, i det moderne hjem eller i sommerhuset. 2097 findes i flere størrelser og vil være perfekt som en loftslampe under højt til loftet, ved siden af ​​trappen, over stuen eller over spisebordet. Vælg mellem messing, krom eller mat sort.

Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk
Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk
Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk
Soleil – Flot starburst pendel med guldfarvede rør fra Markslöjd /Lampegiganten.dk

Auro er en smuk lysekrone i moderne stil med lange hule stænger af lyserøde glasstænger, der virkelig gør indtryk og giver et smukt lys, hvor den hænger. Lysekronen fanger øjet og skaber en hyggelig atmosfære.

Auro glas lysekrone / Jotex.dk
Auro kommer i pink og klart glas / Jotex.dk

Electra består af en metalbund og glaskugler med en kompakt form, der kaster et smukt lysspil ned på bordet og ud i rummet. Kuglerne er en blanding af runde glaskugler og glaskugler med mønstrede riller, der skaber en flot dynamik i belysningen.

Electra moderne glaslysekrone / Jotex.dk

Sibilla er en stilfuld pendel med mange lyskilder, der peger i forskellige vinkler fra lampen. Denne smukke lampe kommer i en moderne mat-sort eller mat-hvid overflade og passer perfekt over et bord eller hængende i stuen og trappen.

Sibilla fra Karman / Lampegiganten.dk

Enrique fra Lindby er en smuk og lang lampe med fire ravfarvede glasskærme, der lyser ned mod bordet, men som også giver en fantastisk glød i hele rummet. Lampen har en moderne kombination af træ og sort metal, der skaber et stilfuldt design og samtidig giver en varme til indretningen.

Enrique fra Lindby – Dekorativ og moderne aflang pendel med farvet glas / Lampegiganten.dk

Estar er en fantastisk gulvlampe med mange arme og pærer, som du kan vippe og dreje, som du ønsker. Resultatet er en smuk og moderne gulvlampe i et stilfuldt design, der giver et smukt og atmosfærisk lys. Du er velkommen til at bruge en dekorativ pære til at få et ekstra hyggeligt lys.

Gulvlampe Estar med flere arme og pærer / Lampegiganten.dk
Galaxy – Globen /Homeroom.dk

Megafon fra Konsthantverk er en spektakulær loftslampe og lysekrone af bedste kvalitet fra Konsthantverk, designet af Jesper Ståhl. Megafon-lysekronen er lavet af ægte rå messing, der håndrulles og samles i hånden på fabrikken i Tyringe, Sverige. Denne stilfulde lysekrone med sin unikke og rustikke charme ser godt ud over et spisebord eller over stuebordet.

Håndvalset af rå messing /Lampemesteren.dk
Grov og rustik messinglampe, der til sidst vil udvikle en smuk patina /Lampemesteren.dk

Lampen skaber en stemningsfuld glød præcis der, hvor du har brug for det, over sofabordet eller køkkenbordet, arbejdsbordet eller soveværelset, kun fantasien sætter grænser.

Apiales fra Nuura er skabt af den prisvindende danske designer Sofie Refer og kombinerer metal og mundblæst glas i en fantastisk kombination af elegance og blødhed. Apiales kommer i en stor serie af størrelser og farveindstillinger og slutter sig til udvalget af smukke og spændende glaslamper fra danske Nuura.

Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk
Apiales lysekrone fra Nuura /Lampemesteren.dk

Faze er en stilfuld og dekorativ lampeserie, der indeholder både vedhæng, gulvlamper og bordlamper i samme stil. Lamperne har en gylden ramme med smukke glaskupler, der spreder lyset i flere retninger. Vedhængslamperne er f.eks. Ideelle til placering over et rundt bord og sofabord, mens gulvlamperne skaber et dekorativt lys, der passer godt til de fleste andre vægfarver.

Faze gulvlampe fra Opviq / Homeroom.dk

Pynt spisebordet med denne legende og farverige pendel i farvet glas. Tamina er en pendel, der består af fem forskellige glaskupler, hver i sin farve og form. En kreativ og delikat lampe, der hjælper med at give farve og lys over spisebordet eller køkkenøen.

Tamina pendel med farvede glaskupler / Lampegiganten.dk

Lamper med mange pærer

Mandrino fra den svenske Globe er en stor og imponerende loftslampe med mange pærer og lyskilder, der er placeret både i bunden og toppen. Mandrino vil være et godt valg, hvis du leder efter en stor og iøjnefaldende lampe, som du vil placere i en større entré, stue eller over et stort spisebord.

Mandrino fra Globen / Homeroom.dk
Mandrino fra Globen / Homeroom.dk

Taraxacum 88 fra Flos er en unik og imponerende lampe sammensat af flere små rektangler med glansstål og et antal klare sfæriske pærer. Sammen skaber det et vidunderligt lyst spil, der bliver et imponerende syn. Leveres i både et pendel og en loft / væglampe.

Taraxacum 88 / Lampemesteren.dk
Taraxacum 88 vegg / tak lampe / Lampemesteren.dk
Harakiri lysekrone – sort / røg / andlight

Tage fra Bankeryd leveres både som loftslamper og elegante pendellamper. Tage har 9 glasskuppler og lyskilder, hvilket skaber et smukt, udtryksfuldt lys, uanset hvor du hænger.

Tage – CO Bankeryd / Homeroom.dk
Tage – CO Bankeryd / Homeroom.dk

Discus fra CO Bankeryd har et smukt design, hvor opale glaskupler forsegles i en ny kuppel af røget glas. Denne kombination giver et dejligt og varmt lys.

Discus – Bankeryd /Homeroom.dk
Discus – Bankeryd /Homeroom.dk
Discus – Bankeryd /Homeroom.dk

Luksuriøs gulvlampe med mat-sort metalbund og klare smukke glaskuppler, der spreder lys og varme ind i rummet. Gyllenheim gulvlampe er let at placere og kan stå lige så godt alene som med andre møbler.

Gyllenheim Gulvlampe / Homeroom.dk

Waldorf er en smuk loftslampe med mange pærer i sort med 12 røgfyldte kupler, der forgrener sig i alle retninger. En elegant lampe, hvis du vil have en eksklusiv, mørk belysning i stuen eller soveværelset.

Waldorf loftslampe i sort og røg / Homeroom.dk

Raw Candle fra PR Home er en stilfuld bordlampe med fire pærer holderpærer i en antik finish, der skal kombineres med dekorative glødepærer til edison som på billedet, men du kan også bruge hvid-opale pærer til at skabe en vidunderlig kontrast. Bordlampen findes i to forskellige højder og fungerer lige så godt sammen som alene på et skænk eller sidebord.

Raw Candle / homeroom.dk

Anuur 6 fra Nuura er en dejlig og moderne pendel lysekrone bestående af seks runde, bløde og ravfarvede glaslamper, der hænger på flere niveauer og giver et dekorativt og blødt lys.

Anoli 6 – Nura / Andlight

Molecular  er en lampe med flere pærer fra House Doctor. Lampen leveres i en 5-pære version og en større version med 7 pærer. Dette er en lampe med et moderne design, der kombinerer farverne sort og messing på en elegant måde, og brug helst nogle dejlige dekorationspærer sammen med lampen for at få en eksklusiv følelse og godt lys.

Molecular – House Doctor / Lampemesteren
Molecular – House Doctor / Lampemesteren
Molecular – House Doctor / Lampemesteren

Hero by By Rydéns er en fantastisk asymmetrisk loftslampe med fremspringende pærer, der forgrener sig fra centrum på spændende måder. Resultatet er en dekorativ loftslampe med mange pærer, der skaber lys og en hyggelig atmosfære i rummet.

Hero – By Rydéns  / Lampeguru.dk
Hero kommer også som en fantastisk taghæng / Lampeguru.dk

Cool & Grand Metro er to moderne lamper fra danske Frandsen med flere pærer og har et pænt, stilfuldt design. Den helt sorte variant er populær, men den kommer også i en meget flot messingvariant.

Grand Metro – Frandsen / Lampemesteren
Cool – Frandsen / Lampemesteren

Ray fra Scan Lamps / Aneta er en stor og vidunderlig lampe, der kombinerer sort metal med detaljer om gyldent kobber og mange pærer, der sammen skaber en lampe med et eksklusivt udtryk og helt sikkert vil fange gæster og besøgende opmærksomhed.

Ray – Aneta / Homeroom

Diplomat er også en stor loftslampe, hvor 4 pærer sidder i serie inde i en vinklet glasramme. Denne lampe er populær at have over et spisebord og er let at højdejustere. Brug gerne nogle gode edison-pærer i høj kvalitet og synlige filamenter.

Diplomat – Scanlamps / Homeroom

Copernicus er et retrohæng vedhæng med fremspringende glashuler i opalt-hvidt glas fra den svenske klode. Copernicus har en fantastisk retro finish af antik messing og har tydelige astronomiinspirerede designs.

Copernicus / Homeroom

Florean XL er en aflang og molekyleinspireret sorthæng af metalhæng, hvor pærerne bliver atomer. Dette lys kommer uden pærer, og du kan nemt ændre udseendet ved at skifte til forskellige pærer, her kan du se det med hvide pærer – men du kan også prøve sorte eller klassiske glødelamper for at ændre udseendet.

Florean XL / Homeroom

Brug forskellige pærer og ændre lampernes udseende.

En af de spændende ting ved pærer er at du nemt kan ændre lampens udseende ved blot at udskifte pærerne. I dag er der et stort udvalg af forskellige dekorative pærer at vælge imellem. Se venligst på forslag til dekorative pærer til lamper.

Sodede pærer til et eksklusivt udtryk – læs mere