Hopp til innholdet

Store, flotte og hyggelige julestjerner med lys

Kom i julestemning med en stor og flot julestjerne med lys. Her finder du fine, detaljerede og smukke julestjerner i papir og metal i både traditionelle og mere moderne stilarter.

Stil julestjernen i vinduet eller hæng den i et hjørne af stuen, hæng den i en kommode eller i loftet. Lad det dejlige, varme lys fra nogle af disse julestjerner varme huset op i vinterkulden og skabe en dejlig, afslappende julestemning.

Elsa Sølv-Hvid julestjerne /Nordicnest.dk
Elsa – Stor julestjerne fra Watt & Veke /Nordicnest.dk
Crystal dekostjerne, papir, uden fatning, hvid /Lampegiganten.dk

Hängande julstjärna fra Marigold-serien, med grå papirskærm. Blødt designet lampe, der er en fin kontrast til mere traditionelle julestjerner.

MARIGOLD – julestjerne /Lightshop.dk
Marigold – Bordstjerne Hvid/Messing /Lightshop.dk
Maravilla – julestjerne Hvid/Sort /Lightshop.dk

Oslo fra svenske Watt & Veke er en dramatisk og fascinerende julestjerne med dybe snit og skarpe kanter, inspireret af den dramatiske norske natur og fjorde. Julestjernen er håndfoldet i halvgennemsigtigt papir og skaber et smukt, dekorativt lys i vinduet.

Oslo julestjerne – Watt & Veke /Nordicnest.dk
Oslo adventsstjerne i gråt /Nordicnest.dk
Oslo – Watt & Veke /Nordicnest.dk
Oslo – Watt & Veke /Nordicnest.dk
Solina – En rund, hængende julestjerne / Markslojd.se
Solina /Lightshop.dk

Snöblomma  er en stor og smuk julestjerne, der er bygget i hånden med tre lag kalkerpapir, vægtet på en måde, der efterligner en ballerinas kjole, der folder sig ud i en piruette. En smuk og hyggelig julestjerne, der skaber et varmt lys i flere lag.

Snöblomma Stor julestjerne fra Watt og veke /Nordicnest.dk
Snöblomma findes i størrelser op til 1 meter i diameter /Nordicnest.dk

Angel Gabriel og Uriel  fra Danmarks Le Klint er en smuk juledekoration, som du kan hænge i vinduet, håndfoldet på traditionel vis, på samme måde som de også laver deres skønne papirlamper.

Julepynten er en del af deres Projekt Kærlighed & Lys. Det betyder, at du støtter et godt formål, når du køber en engel støtter du det nybyggede Veteranhjem i Odense, hvor målet er at skabe trygge rammer for veteraner og deres pårørende.

Angel Gabriel – Håndbræt i Danmark af Le Klint /Lampemesteren.dk
Angel Uriel – Le Klint /Lampemesteren.dk
Angel Gabriel – håndlavet i Danmark af Le Klint /Lampemesteren.dk
Maja adventsstjerne /Nordicnest.dk

Jotex har et stort udvalg af både traditionelle og unikke julestjerner i mange farver, størrelser og former. En af deres nyheder er julestjernen Vela. Denne er lavet af papir, kommer i 5 forskellige farver og har et dekorativt udseende med skarpe kanter, der minder om fremspringende lysstråler. I midten af ​​julestjernen er der en skjult lyskilde, der skaber et glødende lys, der spreder sig udad mod yderkanterne.

Spica – Smuk julestjerne ny fra Jotex /Jotex.dk
Vela julestjerne i hvidt papir /Jotex.dk
Vela julestjerne i farvet papir /Jotex.dk
Eira – Ny og spændende julestjerne i farvet papir /Jotex.dk
Eira – Stor og smuk julestjerne med lys /Jotex.dk
Eira – Stor og smuk julestjerne med lys /Jotex.dk

Julestjerner fås i en række forskellige designs og materialer, en ny trend for 2020 er at bruge naturlige materialer som rattan til at skabe utraditionelle, men hyggelige og hyggelige julestjerner, der skaber smuk julebelysning.

Gloria – Smuk håndlavet rattanstjerne /Nordicnest.dk
Anna – smuk og håndlavet julestjerne i rattan /Nordicnest.dk

Lotus adventsstjernen fra svenske Watt & Veke er lavet af pap og formet som en smuk stjerne med torne i flere lag med afrundede spidser. 

Lotus adventsstjerne /Nordicnest.se

Mere Flot julepynt til hjemmet

Adventståg /Nordicnest.dk
LED adventsstavehuse og figurer / Lampegiganten.dk

Oplev flere smukke lamper, læs blandt andet mere om Smukke lamper med hvidt glas – Elegant og behageligt lys, Trælamper til hus – Smukke og naturlige lamper i træ og Belysning i stuen | Tip og inspiration.