Hopp til innholdet

Papplamper – Smukt lys med paplamper

Papplamper skaber utrolig smuk og atmosfærisk belysning af enkle, hverdagslige materialer og passer lige så godt ind i et hjem, som en restaurant eller et kontor. Pap er noget, man ofte tænker på som affald, hvilket er noget designduoen i hollandske tænkepapir ville gøre noget ved.

Papp er normalt et materiale, som du normalt ikke ofrer en tanke og snarere smider lige i papirskrotet, for hvem kunne virkelig forestille sig, at et så simpelt materiale kunne skabe så smuk belysning?

Smukke og stilfulde moderne hvide kartonlamper fra Graypants / Andlight.dk
Smukke og stilfulde moderne paplamper fra Graypants / Andlight
Pendler i mange former – Graypants / Andlight

Håndlavede og moderne kartonlamper

Dekorative kartonlamper / Lampegiganten.dk
Papplampe i forskellige former og størrelser / Lampegiganten.dk

Til paplamper bruger du certificerede råvarer fra skovbrug eller genanvendt pap. De smukke lamper fra f.eks. Graypants er bygget for hånd uden nogen form for metalramme til at holde den.

En kartonlampe består af flere lag pap og pap i forskellige størrelser og perforeringer, denne lagdelte struktur giver lamperne et spændende mønster og skaber et smukt lysspil.

Tromme – stort pendelys i pap / Lampegiganten.dk
Hvide kartonlamper fra Graypants / Andlight.dk
Smuk kuppelformet paplamper fra Graypants / Andlight.dk

En paplamper giver takket være sine mange små perforeringer et vidunderligt smukt lys med mønstre, skygger og forskellige toner af lys.

Aflange og smalle kartonlamper med dekorativt lys / Lampegiganten.dk

Stor mangfoldighed

Papplamper leveres i et hav af størrelser og former, hvilket gør paplamperne perfekte til udtryksfuld belysning i foyeren, gangen eller over en køkkenø eller spisebord.

Kombiner ofte de forskellige lamper og hænge dem sammen i forskellige højder i en stor klynge.

Hvid gulvlampe med pap / Andlight
Papplamper i mange former og størrelser / Andlight

En tænk-pap-lampe er håndlavet, og den perforerede pap-lampeskærm udsender små lysstråler, mens den indvendige skærm er oplyst af det gule lys fra pæren. Resultatet er en utrolig smuk, trendy og atmosfærisk belysning.

Papplampe i stuen / Andlight

Graypants paplamper er en anden mulighed for dem, der kan lide det udseende og lys, en kartonlamper tilbyder. Papplamper fra Graypants inkluderer en hel række andre modeller, ofte til en lidt lavere pris.

Papplamper fra ThinkPaper/ Lampegiganten.dk
Papplamper fra ThinkPaper/ Lampegiganten.dk

Du er velkommen til at læse også mere om asiatisk rispapirlamper , belysning i stuen , fint læselamper eller andre pendel tips .