Hopp til innholdet

Sort lampe og lysekrone – Elegante lysekroner og lamper i sort design

sorte lysekroner og lamper

En lysekrone eller en stor lampe i sort passer godt sammen med mange indvendige stilarter, i et moderne hjem vil det f.eks. Skabe et blikfang og blive et elegant kontrastelement, der skaber lys og atmosfære i rummet. Sorte lamper og lysekroner har længe været et godt valg til en lidt mere eksklusiv og dæmpet belysning.

Her vil lyskilderne i sig selv normalt være ansvarlige for meget af det dekorative, hvilket betyder, at sorte lamper og lysekroner opleves som både stilfulde og moderne.
Her kan du se vores tip blandt både traditionelle og klassiske sorte lysekroner samt moderne lysekroner og større lamper i sort design. Få den moderne og trendy stil i dit hjem ved at vælge belysning, der passer til de fleste andre indvendige stilarter.

Apiales 9 Pendulmåtte sort røget / Lampemesteren.dk

Eichholtz Amazone lysekrone. Denne glamouriøse og stilfulde lysekrone vil være en skinnende smuk og vigtig detalje i et hvert rum i hjemmet. De retangulære røgfarvet glas hænger i flere lag og fanger samt bryder lyset på flotteste vis.

Eichholtz Amazone lysekrone – smoke /Trendbazaar.dk

Utrolig spændende lysekrone fra hollandske Eichholtz med hele 12 E27 fatninger. Fremstillet i matpoleret messing og giver et utrolig smukt spil både når lampen er slukket og tændt. 

Eichholtz Boivin Lysekrone – Messing /Trendbazaar.dk

Portland lysekrone fra Nobelium Lighting med røgfarvet krystaller og sort amatur. Portland er en mellemstor lysekrone med smukke krystaller i tre lag.

Nobelium Portland lysekrone /Trendbazaar.dk

Limassol lysekrone fra Nobelium Lighting har et både elegant og råt udtryk, som tilfører en skøn atmosfære til rummet, med det smukke lysspil gennem de dråbeformede krystaller.

Nobelium Limassol lysekrone – burned black /Trendbazaar.dk

Rockhampton lysekrone fra Nobelium Lighting. Klare krystaller og sort amatur. Rockhampton skaber en betagende Wauw-effekt i ethvert hjem. 

Nobelium Rockhampton lysekrone /Trendbazaar.dk

Atom- lysekrone fra Halo Design er designet af Emanuele Patton og har drejeled, sort fod og smukke røgfarvede glaskupler. Atom klarer sig godt alene, men hvis du har et større bord med behov for to lamper, kan du dreje og dreje Atom, indtil du får en helt unik belysning og stil.

Atom – Halo Design / Homeroom.dk

Flos 2097 er en ekstravagant og elegant lysekrone med mange pærer i et moderne design, men som lige så godt passer ind i rustikke omgivelser, i det moderne hjem eller i sommerhuset. 2097 findes i flere størrelser og vil være perfekt som en loftslampe under højt til loftet, ved siden af ​​trappen, over stuen eller over spisebordet. Vælg mellem messing, krom eller mat sort.

Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk
Flos 2097 – Smuk og moderne lysekrone / Andlight.dk

Mr Tubes fra Tonone er en unik og industriel lysekrone, der med sit design vil vise, at traditionel mekanik og håndværktøj kan være en smuk såvel som en funktionel løsning.

Mr.Tubes fra hollandske Tonone / Lampemesteren.dk
Mr.Tubes fra hollandske Tonone / Lampemesteren.dk

Discus 49 loftslampe fra Care of Bankeryd er en utrolig smuk lampe lavet af sort glas og metal, der skaber et utroligt smukt og hyggeligt lys i rummet. Det moderne design er designet af Monika Mulder for det svenske mærke, og de fem smukke kupler spreder et behageligt og atmosfærisk lys.

Diskus 49 – Care of Bankeryd / Nordicnest.dk

Manola fra Danske Herstal har et elegant og stilfuldt look, der passer perfekt ind i det moderne hjem. Manola kommer i flere farver, men deres lysekrone i sort er blandt de mest populære modeller. Afhængigt af hvor stor en lampe du ønsker, eller hvor meget loftshøjde du har, kan du vælge mellem den mellemstore 12-pæreversion eller den ekstra store lysekrone med 20 pærer. Med Manola kan du sætte dit eget stempel på lampen og ændre udseendet hurtigt ved blot at prøve forskellige dekorative pærer .

Manola fra Herstal – En moderigtig og stilfuld lysekrone / Nordicnest.dk

Paralume fra Kolarz er en ekstravagant og smuk aflang stor lampe i sort tekstil, der er rigt dekoreret med mousserende krystaller i sort og krystal. En fantastisk lampe, der skaber et smukt lys over et langt bord, når mørke og aften falder ned.

Waldorf  er en smuk loftslampe med mange pærer i sort med 12 røgfyldte kupler, der forgrener sig i alle retninger. En elegant lampe, hvis du vil have en eksklusiv, mørk belysning i stuen eller soveværelset.

Waldorf loftslampe i sort og røg / Homeroom.dk

Den fantastiske Tage loftslampe fra Care of Bankeryd er perfekt til dig, der ønsker en unik lampe, der virkelig skiller sig ud! Fås i flere varianter, men her i smuk sort med kupler i klart glas, der giver en smuk og atmosfærisk belysning.

Tage – CO Bankeryd / Homeroom.dk
Tage – CO Bankeryd / Homeroom.dk

Filo fra KÖGL er en enkel, rustik og landinspireret lysekrone i sort metal, hvor de mange buede former og sorte metalsøjler står for indretningen. Filo findes i flere størrelser og også som en væglampe og passer lige så godt ind i landstil som i et moderne hjem.

Filo – Rustik og charmerende lysekrone i sort metal / Lampegiganten.dk

Den sorte lampe Leo fra Danish By rydens har et moderne og køligt design, hvor dens mange arme og lyskilder stråler ud i rummet som en sol og skaber hygge og masser af lys. Fantastisk, hvis du bruger pæne dæmpbare pærer.
Du er velkommen til at læse mere om lamper med mange pærer.

Leo fra By Rydens / Nordicnest.dk
Moderne lysekrone i sort metal, hvor lyskilderne sættes i fokus / Lampegiganten.dk

Hvis du leder efter en sort lysekrone i klassisk stil, kan Marie Therese Searchlight- lysekrone være lige op til din gyde. Med sin klassiske, tidløse stil vil Marie Therese dekorere hjemmet og samtidig kaste et smukt lys med sine mange arme i sort metal og akrylglas. Med en diameter på 74 cm passer denne lysekrone pænt over et større bord såsom et spisebord eller sofabord.

Marie Therese kommer også i en lidt mindre variant, men i samme stil. Dette gør det rart at bruge i værelser med lavere lofter eller i et soveværelse og børneværelse.

Marie Therese – Sort lysekrone i klassisk stil / Lampegiganten.dk
Harakiri lysekrone – sort / røg / Andlight.dk

Florean XL  er et aflangt og molekyleinspireret loftvedhæng i sort metal, hvor pærerne bliver atomer. Denne lampe leveres uden pærer, og du kan nemt ændre udseendet ved at skifte til forskellige pærer, her kan du se den med hvide pærer – men du kan også prøve sorte eller klassiske glødepærer for at ændre udseendet.

Florean XL / Homeroom.dk

Kinan fra Lindby er en moderne og smuk lampe, der er sammensat af sorte skiver med en gylden inderside, der reflekterer lyset og skaber en varm og hyggelig atmosfære i rummet. Kinan har en moderne følelse og vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed og skabe spænding, hvor det hænger.

Kinan fra Lindby / Lampegiganten.dk

Du er velkommen til at se flere tip om lysekroner, herunder lysekroner i moderne og klassisk stil, elegante antikke lamper i gammeldags stileller se hvordan du kan skabe god belysning i køkkenet.