Hopp til innholdet

Sort bordlampe – Smukke bordlamper i sorte og mørke farver

En sort bordlampe er fantastisk til moderne interiørstilarter og giver en elegant kontrast til hvide baggrundsvægge eller for at skabe interaktion mellem mørk interiørstil eller sorte møbler. Sort bordlampe findes i flere former og varianter, nogle har sort design, mens andre kombinerer sort lampeskærm med lampebund i en anden farve.

Flowerpot VP4 bordlampe i sort /Lampemesteren.dk
Christina – sort og glas bordlampe fra nordlux / Lampeguru.dk
Blossi fra Nuura / Lampemesteren.dk

Como er en smuk og moderne bordlampe fra & Tradition i sort med en tyk base af elokseret aluminium, der smalner mod toppen, før lampeskærmen spreder sig og kaster et blødt, dejligt lys udad og ned langs bordet. Como kan bruges med og uden ledning, da den har et indbygget batteri med tre lysstyrker. Du kan således nemt placere dette i hylder eller bruge det som bordbelysning uden at tænke på ledninger.

Como fra & Tradition – Stilfuld batterilampe / Lampemesteren.dk

Schweden um 1927 er en nostalgisk design bordlampe Technolumen fra 1927 i klassisk Bauhaus designstil. Bordlampen er oprettet med funktionalitet i første omgang og har en let justerbar lampebase med hængende lampeskærm i sort metal. Perfekt som en vintage bordlampe på kontoret og derhjemme.

Schweden Um 1927 – Technolumen / Lampegiganten.dk

Verner Pantons ikoniske bordlampe Panthella er designet, så både foden og skærmen fungerer som lysreflektorer. Den halvkugleformede skærm retter lyset nedad, mens det trompetformede fort til gengæld reflekterer lyset opad og skaber et smukt og behageligt lys.

Panthella sort – Louis Poulsen / Nordicnest.dk
Panthella sort – Louis Poulsen / Nordicnest.dk
Flos IC T1 i mat sort fra Flos / Andlight.dk
Nirmana – sort og sølv bordlampe / Homeroom.dk

Taccia fra Flos – Taccia blev oprindeligt designet af Achille og Pier Giacomo Castiglioni i 1958, men de kæmpede med datidens materialer uden at modstå den måde, hvorpå lys udviklede varme, og designet blev lagt på hylden, indtil Flos overtog i 2010 og eksperimenterede med nyt, moderne materialer, der stadig var tro mod den oprindelige idé.
Læs mere om ikoniske italienske designlamper.

Taccia fra Flos / Lampemesteren.dk

Kaiser Idell er en række elegante og tidløse bordlamper, der begge er praktiske, samtidig med at lamperne dekorerer værelser og møbler. Da det først blev designet så tidligt som i 1936 af Gebr. Kaiser & Co har været et symbol på udsøgt tysk lampeproduktion.

Kaiser Idell / Lampemesteren.dk
Kaiser Idell / Lampemesteren.dk

Oluce The Globe blev designet i 1964 af Joe Colombo, en af ​​Italiens førende lysdesignere. Designet i 60’erne, hvor rumrejser var det store tema, og kloden er således en fremtidsorienteret og science fiction-inspireret bordlampe skabt af smukt håndværk.

Oluce the Globe / Lampemesteren.dk
Venice bordlampe fra Frandsen /Lampemesteren
Proud – Helsort bordlampe i sort glas og tekstil / Homeroom

Sponge er en serie smarte lamper fra danske Nordlux på batteri, som du let kan flytte rundt uden at skulle tænke på ledningen. Med sin sorte krop og opalhvide lampeskærm spreder dette lys sig på en blød måde, samtidig med at det passer godt ind i interiøret. Du er velkommen til at læse mere om lamper på batteri.

Svamp-serie / Lampegiganten.dk

Paragon bordlampe fra By Rydéns har et moderne og iøjnefaldende udtryk i sort, der er perfekt til det grafiske hjem. Lampeskærmen har en kantet form og er prydet med flere rektangler i forskellige størrelser.

Paragon fra By Rydens / Nordicnest.dk
New Works Karl-Johan Bordlampe sort og røget glas / Andlight.dk
Widar – Sort bordlampe med hvidt glas / Homeroom
Sort bordlampe med smukt røgfyldt ballonglas / Lampegiganten.dk

Night Owl fra Fritz Hansen er en helt sort bordlampe og stemningslys i en spændende og unik asymmetrisk form, der giver et dekorativt lys ned mod overfladen, den står på. Fantastisk at bruge som en dekorativ lampe på en hylde eller på møbler eller som en god baggrundsbelysning i gangen og indgangen.

Night Owl – Fritz Hansen / Nordicnest.dk

Flowerpot VP3 mat sort er en smuk og stilfuld bordlampe i et tidløst design fra den velkendte og elskede flowerpot-serie af lamper fra & Tradition. Flowerpot VP3 har et smart design, der forhindrer det i at blænde og er derfor velegnet som dekorativ bordbelysning eller ved siden af ​​skrivebordet.

Flowerpot VP3 Matt Sort – & Tradition / Andlight.dk

Tahar er en spændende og anderledes bordlampe i orientalsk stil med sort metal i indviklede mønstre, der skaber en smuk og smuk lyseffekt. Du er velkommen til at se flere lamper i orientalsk stil.

Tahar – orientalsk lampe / Lampegiganten.dk
Bordlampe med klemme i mat sort fra HAY / Lampemesteren
Shelter fra Normann Copenhagen / Lampemesteren

Biny bordlampe fra fransk DCW skabt af den berømte franske designer Jacques Biny, der i løbet af sin 30-årige karriere stod bag over 400 forskellige lampemodeller. Biny er en populær variant med et usædvanligt og fascinerende design.

Biny – DCW / Lampemesteren

Say My Name fra Norske Northern er en smuk og stilfuld bordlampe i mundblæst mørkt farvet glas med en sort indvendig lampeholder, der skaber en indbydende, ren og moderne glasbordlampe i mørke toner.

Say My Name – Northern / Lampegiganten.dk

Nordwin er en moderne og stilfuld bordlampe, der også er praktisk nok til at bruge på skrivebordet eller på kontoret. Bordlampen har et slankt, skandinavisk design i en minimalistisk stil og en smuk gylden inderside, der skaber en varm og blød belysning.

Nordwin – sort og moderne bordlampe / Lampegiganten.dk
Serena sort fra Flos / Andlight.dk

Secto Owalo er en moderne og stilfuld bordlampe lavet af sortfarvet træ i et spændende og smukt design. Du er velkommen til at læse mere om de populære og smukke sektolamper .

Secto Owalo jeg sorterer / Nordicnest.dk

Waylon har en sort base med dekorative dele af mørkebrunt læder, der skaber en god retro-stil, der passer perfekt ind som kontor- og bordlampe .

Waylon bordlampe i sort / Lampegiganten
Multi-Lite bordlampe i messing og sort /Andlight.dk
JWDA sort bordlampe fra Menu /Nordicnest.dk

Buddy fra Swedish Belid er en charmerende og formet bordlampe med en sort base og opalhvidt glas, der spreder lyset på en flot og blid måde.

Buddy fra Belid / Lampemesteren
Dalu – Ikonisk 60’ers designlampe fra Artemide / Lampegiganten
Frans fra Globen Lighting / Homeroom

Få flere tips til belysning og andre smukke bordlamper, du er velkommen til at læse mere om retrolamper lamper i stof og rustikke lamper.