Hopp til innholdet

Soleil fra Le Klint – En fantastisk stor, bred og tynd pendel til borde

soleil fra le klint

Soleil fra Le Klint er en smuk pendel med et stilfuldt og tidløst look i høj kvalitet og smukt design, der passer perfekt over en stue eller et spisebord. Soleil er en bred og stor pendel med en tynd skærm, der spreder lyset pænt ned mod overfladen på et bord eller måske en køkkenø og bar.

Le Klints ikoniske stil og håndfoldede foldede skærm, der stadig foldes på traditionel vis af håndværkere i Danmark, giver en naturlig og stilfuld æstetik, indpakket i en moderne og tidløs form. Soleil er designet til at efterligne solens evne til at distribuere lys fra centrum og vil være et smukt centerpoint af belysning.

Soleil fra Le Klint med håndfoldet lampeskærm / Lampemesteren.dk
Soleil – Le Klint over køkkenø / Lampemesteren.dk

Som andre Le Klint-lamper har Soleil også en elegant håndfoldet papirskærm. På denne lampe er lampeskærmens underside dekoreret med et håndfoldet papirmønster, der efterligner solens lysstråler – og samtidig giver en fantastisk dekorativ lyseffekt og mønster.

Soleil fra Le Klint kommer i tre farvevarianter / Lampemesteren.dk
Den håndfoldede plisserede skærm, der fanger og styrer lyset / Lampemesteren.dk

Soleil vedhængslampe fås i to størrelser og i tre smukke moderne farver. Soleil er en smuk pendel uden unødvendige detaljer, der hylder ideen om «Less is more». Med sin slanke form er Soleil en nyttig lampe, der kan bruges både over spisebordet, i mødelokalet eller i restauranten.
Den foldede skærm forhindrer blænding, men den energibesparende LED-lyskilde sikrer, at du stadig får tilstrækkeligt lys.  

Le Klint er specialister i håndfoldede lampeskærme og udfører stadig produktion på den traditionelle måde på deres fabrik i Danmark. Se også disse flotte gulvlamper fra Le Klint, perfekt som belysning i et mørkt stuehjørne.

Le Klint 30 / Lampemesteren.dk

Lamella fra Danske Le Klint har en håndfoldet lampeskærm af papir, der spreder lyset på en behagelig og blød måde og vil være et godt valg, hvis du leder efter en dekorativ trappe eller stuebelysning.

Lamella – Kan bruges både som lofts- og væglampe – Her med vedhæng fra Le Klint / Lampemesteren.dk
Lamella – Kan bruges både som lofts- og væglampe – Le Klint / Lampemesteren.dk

Du er velkommen til at læse mere om aflange lamper, der er dejlige at montere over et langt bord, se de unikke trælamper , få inspiration til at vælge din næste lysekrone eller finde tip til belysning af stuen.