Hopp til innholdet

Rundt sofabord i fint design til enhver interiørstil

runde sofabord

Et rundt sofabord bæres ofte let til stuen, enten foran sofaen eller som et pænt sidebord ved siden af ​​en lænestol. Der er mange dejlige sofaborde, der har en rund form, og de findes i mange materialer, størrelser og farver. Her kan du få inspiration og opdage nyheder og populære sofaborde med rund form i træ, glas, messing eller marmor.

O sofabord – Denmarq /Nordicnest.dk

SK15 fra In Between er et smukt og elegant sofabord i ren skandinavisk stil, med buede linjer og smukt håndværk. SK15 sofabordet har et minimalistisk og stilrent udtryk, mens eg i træ giver varme og et naturligt element. Kombiner gerne sofabordet med den nederste sidebordsmodel, hvis du har et behov. SK15 kommer i tre farver, hvidolieret eg, brunbejdset eg eller sortmalet.

Sofabord fra In Between i eg / Nordicnest.dk
Sofabord fra In Between i forskellige farver / Nordicnest.dk

Teak fra HK Living er et charmerende bord med et rustikt og groft udtryk, der vil passe perfekt ind i både sommerhuset eller hjemmet og fås i tre forskellige størrelser. Da hvert bord er lavet af genanvendt teaktræ, vil hvert bord have sin helt egen unikke overflade og finish.

Teak sofaborde er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk
Teaktræ er lavet af genbrugstræ med en rustik og ru overflade / Nordicnest.dk

Jeanette er et fantastisk sofabord med solide teakbunker og en naturlig overflade af teakbord med smuk struktur og træmønster. Dette naturlige sofabord blandes elegant med de fleste andre indvendige stilarter og skaber varme og varme i rummet.

Jeanette – Sofabord i teak / Homeroom.dk

Denita er et elegant, rundt sofabord lavet af mørkt mangotræ med en gylden messingbordplade, der skaber en smuk effekt og en fantastisk kontrast til det mørke træ.

Denita – Rundt sofabord i mangotræ / Homeroom.dk
Irune spisebord – natur teaktræ /BoBoOnline.dk

Wire Black sofabordene fra Kare Design er lavet af sort stål, mens bordpladen er lavet af mørkt sikkerhedsglas. Sammensætningen af materialerne giver sofabordene et luftigt udtryk, der især er en fordel, hvis bordene skal stå i et mindre rum eller i et lidt mørkt rum, da det så ikke virker som om, at sofabordene optager al pladsen.

Wire Black – Kare Design /BoBoOnline.dk

De flotte sofaborde er lavet i et meget enkelt og stilrent design, der passer ind i langt de fleste hjem, ligesom de aldrig går af mode, så du kan få glæde af Wire Black sofabordene i rigtig mange år.

Wire Black – Kare Design /BoBoOnline.dk
Hay slit – mirror /Trendbazaar.dk
Hay slit – mirror /Trendbazaar.dk

Hapur sofabord på Ø45 cm i mangotræ med flotte stålben. Det lille runde sofabord er oplagt som sidebord ved lænestolen eller med en lille blomst på i hjørnet af dagligstuen. 

Hapur – Wotu.dk

Sofabordet har et meget anderledes og unikt design, hvor især udformning og farven af mangotræet får det til at skille sig ud fra mængden. Bordet er designet i Danmark af House Nordic. 

Hapur – Wotu.dk

Rundt bord i eg fra Hubsch. Et utroligt lækkert bord, som passer perfekt ind i det nordiske hjem

Rundt bord i eg fra Hubsch /Nordlyhome.dk
Rundt bord i eg fra Hubsch /Nordlyhome.dk

Turning Table fra Menu er et moderne og elegant sofabord, der med sine overlappende borde giver en smart mulighed for at opbevare ting både skjult og synligt. Vendebord er lavet af eg og kommer i både sort og naturligt træ. Bordet er både smukt at se på, samtidig med at det er et praktisk bord du både kan stille i sofahjørnet eller du kan bruge bordet som sidebord.

Turning Table fra Menu / Nordicnest.dk
Turning Table fra Menu / Nordicnest.dk

De ovale naturfarvede borde er lavet i naturfarvet papir af vild eg, og de vil helt bestemt vil vække glæde og begejstring i din skønne bolig.

Mice – 2 fine ovale naturfarvede sofaborde lavet i papir af vild eg som emmer af stil og elegance.

Mice sofabord – natur papir vild eg /BoboOnline.dk

Placer sofabordene foran din sofa og læg evt. et gulvtæppe under bordet. Det luner fødderne, og er med til at skabe sammenhæng i sofaarrangementet. Hvis du har brug for mere siddeplads omkring sofabordene kan du sætte to gode loungestole overfor bordene og sofaen.

Mice sofabord – natur papir vild eg /BoboOnline.dk

Tara er et sæt af to runde sofaborde i forskellig størrelse og højde, der kan placeres side om side eller inde i hinanden. Den smukke, strukturede glasoverflade tilføjer en ekstra dimension til dette ellers det stilfulde sofabord.

Tara sofabordssæt / Homeroom.dk

Diva er, som navnet antyder, et elegant og dekorativt sofabord af gylden messing og et dejligt, rødfarvet hærdet glas, der skaber en vidunderlig kontrast og bliver et ægte blikfang i hjemmet.

Diva – dekorativt sofabord / homeroom.dk

Rundt sofabord i bambus til både indendørs og udendørs brug. Det enkle design og de lige linjer gør at bambusbordet nemt kan integreres i den nordiske indretning.

Tine K – Sofabord i bambus /Nordlyhome.dk

Nyd det naturlige træværk og det fine mønster i XL sofabord fra Kristina Dam Studio.

XL – Rundt egetræ / Trendyliving.dk

Et vidunderligt smukt sofabord fra hollandske hollandske ben! Tabel chef består af et indviklet net mønster af messing med en top bord af grøn marmor. Dette smukke og luksuriøse sofabord skaber farver, liv og kontraster og oser af elegance.

Boss – Marmor og messing fra Dutchbone / Unoliving.dk
Boss – Marmor og messing fra Dutchbone / Unoliving.dk
Venezia sofabord /Nordlyhome.dk
Eichholtz Diamond sofabord – black /TrendBazaar.dk

Se mere smukke møbler eller få inspiration til andet interiør og design , læse blandt andet om pæne, store og lange spiseborde eller kommoder til gangen og stuen.